Αθλητικές δοκιμασίες Πυροσβεστικής (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
solid
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από solid »

handballer έγραψε:
been there... έγραψε:
HARMONICA έγραψε:Ξέρει κανείς, ο been there ίσως, κατά πόσο η δοκός είναι σταθερή ή παίζει πέρα-δόθε καθώς προχωράς;
Σταθερή είναι. Περνάς χωρίς παπούτσια και κάνεις 3 στάσεις σε καθορισμένα σημεία. Σε σειρά ευκολίας είναι το 3ο, μετά την κλίμακα και το άλμα εις ύψος.
θεωρείς δηλαδή ότι είναι το 3ο πιο εύκολο; Το πιο δύσκολο πιστεύεις είναι η σκάλα; Και μετά το ύψος; Κανένα άλλο νέο για το διαγωνισμό γιατί μας έχει φάει η αγωνία... Αν έχεις κάτι been there... Ενημέρωσε φίλε γιατί περνάνε οι μέρες και το άγχος μεγαλώνει... Εικόνα
Χαλάρωσε handballer, όπως έχω πεί με μια καλή φυσική κατάσταση τα περνάς τα αθλήματα.
πολιτης 1

Δημοσίευση από πολιτης 1 »

Εννοει οτι το πιο εύκολο είναι η σκάλα...

στα σιτε των εποχικών λένε τετάρτη τα οριστικά οπότε έφτασαν οι μέρες χαλάρωσε... Όλοι τα ίδια περναμε

sotos-4
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από sotos-4 »

Παιδια ξερουμε αν οντως τα αθληματα τα δινουμε αθηνα; Η θεσσαλονικη?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Greek_Army »

sotos-4 έγραψε:Παιδια ξερουμε αν οντως τα αθληματα τα δινουμε αθηνα; Η θεσσαλονικη;

Mόνο αθήνα

Άβαταρ μέλους
Akspoogy
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Akspoogy »

Μονο αθηνα, που; Στην ηλιουπολη;
Το αλλο με τους 25κιλους αλτηρες λογικα ειναι ευκολο ε?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Greek_Army »

Akspoogy έγραψε:Μονο αθηνα, που; Στην ηλιουπολη;
Το αλλο με τους 25κιλους αλτηρες λογικα ειναι ευκολο ε;

Eίναι νωρίς να γνωρίζει κάποιος που θα γίνουνε οι αθλητικές δοκιμασίες, προς το παρών ασχολήσου με την προπόνηση

πολιτης 1

Το δοκίμασα φίλε μου είναι εύκολο εάν έχεις γερά χέρια... Αν κανεις 7 - 8 έλξεις πιστευω δε έχεις κανένα πρόβλημα...

σου το λέω γιατί δέ έχω δυνατά πόδια και το έκανα άνετα...35 δευτερα

πάντος κάντο καμιά φορά μη περιμένεις να το δείς μπροστά σου θα είσαι και πιο ήρεμος εκείνη τη μέρα... Εγώ Έφτιαξα αυτοσχέδια...

το κουτί με τα πλακάκια είναι 25 κιλά ακριβώς το ένα

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από handballer »

solid έγραψε:
handballer έγραψε:
been there... έγραψε:
HARMONICA έγραψε:Ξέρει κανείς, ο been there ίσως, κατά πόσο η δοκός είναι σταθερή ή παίζει πέρα-δόθε καθώς προχωράς;
Σταθερή είναι. Περνάς χωρίς παπούτσια και κάνεις 3 στάσεις σε καθορισμένα σημεία. Σε σειρά ευκολίας είναι το 3ο, μετά την κλίμακα και το άλμα εις ύψος.
θεωρείς δηλαδή ότι είναι το 3ο πιο εύκολο; Το πιο δύσκολο πιστεύεις είναι η σκάλα; Και μετά το ύψος; Κανένα άλλο νέο για το διαγωνισμό γιατί μας έχει φάει η αγωνία... Αν έχεις κάτι been there... Ενημέρωσε φίλε γιατί περνάνε οι μέρες και το άγχος μεγαλώνει... Εικόνα
Χαλάρωσε handballer, όπως έχω πεί με μια καλή φυσική κατάσταση τα περνάς τα αθλήματα.
Σας εμπιστεύομαι παίδες. Άντε να μπούμε να ηρεμήσουμε... ! Έχετε δίκιο όλοιο τα ίδια περνάμε
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Ειχα να παω στο σταδιο απο περσυ το καλοκαιρι. Ετρεξα 3 γυρους στο χορτο Για ζεσταμα κ λεω δεν μαμιετε ας κανω ενα τεστ! Το εκανα 4,05-4,010 με με μια σταση κ τα τελευταια 5-6 μετρα τα πηγα περπαντωντας! Θα πηγαινω 3-4 φορες την εβδομαδα για να ριξω τον χρονο μου κ να φτιαξω τις αναπνοες μου! Ουτε επιλαχων δεν ξερω αν θα ειμαι αλλα δεν πρεπει να αφηνουμε τιποτα στην τυχη του!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

πολιτης 1 έγραψε:Το δοκίμασα φίλε μου είναι εύκολο εάν έχεις γερά χέρια... Αν κανεις 7 - 8 έλξεις πιστευω δε έχεις κανένα πρόβλημα...

πάντος κάντο καμιά φορά μη περιμένεις να το δείς μπροστά σου θα είσαι και πιο ήρεμος εκείνη τη μέρα... Εγώ Έφτιαξα αυτοσχέδια...

Καλησπέρα φίλε μου.

Επειδή Θέλω να φτιάξω και γω μια Πατέντα Για τα 25κιλα έχεις άλλη Καμιά Ιδέα Εκτός Απο τα πλακάκια;

Βασικά έχω φτάσει να κάνω 8 έλξεις αλλά καλό είναι να έχω μια ιδέα Περί Τίνος Πρόκειται.

Ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από handballer »

δημητρης25 έγραψε: Ειχα να παω στο σταδιο απο περσυ το καλοκαιρι. Ετρεξα 3 γυρους στο χορτο Για ζεσταμα κ λεω δεν μαμιετε ας κανω ενα τεστ! Το εκανα 4,05-4,010 με με μια σταση κ τα τελευταια 5-6 μετρα τα πηγα περπαντωντας! Θα πηγαινω 3-4 φορες την εβδομαδα για να ριξω τον χρονο μου κ να φτιαξω τις αναπνοες μου! Ουτε επιλαχων δεν ξερω αν θα ειμαι αλλα δεν πρεπει να αφηνουμε τιποτα στην τυχη του!
το έχεις. Σε πιστεύω [;) ]
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

δημητρης25 έγραψε:Ειχα να παω στο σταδιο απο περσυ το καλοκαιρι. Ετρεξα 3 γυρους στο χορτο Για ζεσταμα κ λεω δεν μαμιετε ας κανω ενα τεστ! Το εκανα 4,05-4,010 με με μια σταση κ τα τελευταια 5-6 μετρα τα πηγα περπαντωντας! Θα πηγαινω 3-4 φορες την εβδομαδα για να ριξω τον χρονο μου κ να φτιαξω τις αναπνοες μου! Ουτε επιλαχων δεν ξερω αν θα ειμαι αλλα δεν πρεπει να αφηνουμε τιποτα στην τυχη του!

Μπράβο σου ρε Δημήτρη!

Πραγματικά μπράβο σου γιατί εγώ κάνω 2 μήνες προπόνα και 4' δεν το κάνω ακόμη.

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Αρκει να με φωναξουν αδελφε! Θα παρω χαπια ρε. Δεν θα το αφησω ετσι. Θα αλλαξω ονομα! Δημητρης-κεντερης25. Ας ειναι καλα ο τζεκος!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Άβαταρ μέλους
Akspoogy
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Akspoogy »

Μην παρεις χαπια... Εχουμε και εξετασεις αιματος! Χαχα
πολιτης 1

Γιώργος έγραψε:
πολιτης 1 έγραψε:Το δοκίμασα φίλε μου είναι εύκολο εάν έχεις γερά χέρια... Αν κανεις 7 - 8 έλξεις πιστευω δε έχεις κανένα πρόβλημα...

Καλησπέρα φίλε μου.

Επειδή Θέλω να φτιάξω και γω μια Πατέντα Για τα 25κιλα έχεις άλλη Καμιά Ιδέα Εκτός Απο τα πλακάκια;

Βασικά έχω φτάσει να κάνω 8 έλξεις αλλά καλό είναι να έχω μια ιδέα Περί Τίνος Πρόκειται.

Ευχαριστώ.

χαχαχαχα δε σου άρεσαν τα πλακάκια... Είχα και καλύτερες ιδέες πριν το φτιάξω με νερά αλλά θα έπρεπε να σέρνω κανά βυτίο... Με ξύλα αλλά θύμιζε λίγο rocky κτλ --- αν το φτιάξεις πές μου το υλικό που θα βάλεις έτσι για τη ιστορία.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 6 επισκέπτες