Χαλάρωσε handballer, όπως έχω πεί με μια καλή φυσική κατάσταση τα περνάς τα αθλήματα.handballer έγραψε:θεωρείς δηλαδή ότι είναι το 3ο πιο εύκολο; Το πιο δύσκολο πιστεύεις είναι η σκάλα; Και μετά το ύψος; Κανένα άλλο νέο για το διαγωνισμό γιατί μας έχει φάει η αγωνία... Αν έχεις κάτι been there... Ενημέρωσε φίλε γιατί περνάνε οι μέρες και το άγχος μεγαλώνει...been there... έγραψε:Σταθερή είναι. Περνάς χωρίς παπούτσια και κάνεις 3 στάσεις σε καθορισμένα σημεία. Σε σειρά ευκολίας είναι το 3ο, μετά την κλίμακα και το άλμα εις ύψος.HARMONICA έγραψε:Ξέρει κανείς, ο been there ίσως, κατά πόσο η δοκός είναι σταθερή ή παίζει πέρα-δόθε καθώς προχωράς;
Αθλητικές δοκιμασίες Πυροσβεστικής (2011)
Εννοει οτι το πιο εύκολο είναι η σκάλα...
στα σιτε των εποχικών λένε τετάρτη τα οριστικά οπότε έφτασαν οι μέρες χαλάρωσε... Όλοι τα ίδια περναμε
στα σιτε των εποχικών λένε τετάρτη τα οριστικά οπότε έφτασαν οι μέρες χαλάρωσε... Όλοι τα ίδια περναμε
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Παιδια ξερουμε αν οντως τα αθληματα τα δινουμε αθηνα; Η θεσσαλονικη?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 20
sotos-4 έγραψε:Παιδια ξερουμε αν οντως τα αθληματα τα δινουμε αθηνα; Η θεσσαλονικη;
Mόνο αθήνα
- Akspoogy
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 24
Μονο αθηνα, που; Στην ηλιουπολη;
Το αλλο με τους 25κιλους αλτηρες λογικα ειναι ευκολο ε?
Το αλλο με τους 25κιλους αλτηρες λογικα ειναι ευκολο ε?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 20
Akspoogy έγραψε:Μονο αθηνα, που; Στην ηλιουπολη;
Το αλλο με τους 25κιλους αλτηρες λογικα ειναι ευκολο ε;
Eίναι νωρίς να γνωρίζει κάποιος που θα γίνουνε οι αθλητικές δοκιμασίες, προς το παρών ασχολήσου με την προπόνηση
Το δοκίμασα φίλε μου είναι εύκολο εάν έχεις γερά χέρια... Αν κανεις 7 - 8 έλξεις πιστευω δε έχεις κανένα πρόβλημα...
σου το λέω γιατί δέ έχω δυνατά πόδια και το έκανα άνετα...35 δευτερα
πάντος κάντο καμιά φορά μη περιμένεις να το δείς μπροστά σου θα είσαι και πιο ήρεμος εκείνη τη μέρα... Εγώ Έφτιαξα αυτοσχέδια...
το κουτί με τα πλακάκια είναι 25 κιλά ακριβώς το ένα
πάντος κάντο καμιά φορά μη περιμένεις να το δείς μπροστά σου θα είσαι και πιο ήρεμος εκείνη τη μέρα... Εγώ Έφτιαξα αυτοσχέδια...
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 27
Σας εμπιστεύομαι παίδες. Άντε να μπούμε να ηρεμήσουμε... ! Έχετε δίκιο όλοιο τα ίδια περνάμεsolid έγραψε:Χαλάρωσε handballer, όπως έχω πεί με μια καλή φυσική κατάσταση τα περνάς τα αθλήματα.handballer έγραψε:θεωρείς δηλαδή ότι είναι το 3ο πιο εύκολο; Το πιο δύσκολο πιστεύεις είναι η σκάλα; Και μετά το ύψος; Κανένα άλλο νέο για το διαγωνισμό γιατί μας έχει φάει η αγωνία... Αν έχεις κάτι been there... Ενημέρωσε φίλε γιατί περνάνε οι μέρες και το άγχος μεγαλώνει...been there... έγραψε:Σταθερή είναι. Περνάς χωρίς παπούτσια και κάνεις 3 στάσεις σε καθορισμένα σημεία. Σε σειρά ευκολίας είναι το 3ο, μετά την κλίμακα και το άλμα εις ύψος.HARMONICA έγραψε:Ξέρει κανείς, ο been there ίσως, κατά πόσο η δοκός είναι σταθερή ή παίζει πέρα-δόθε καθώς προχωράς;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 14
Ειχα να παω στο σταδιο απο περσυ το καλοκαιρι. Ετρεξα 3 γυρους στο χορτο Για ζεσταμα κ λεω δεν μαμιετε ας κανω ενα τεστ! Το εκανα 4,05-4,010 με με μια σταση κ τα τελευταια 5-6 μετρα τα πηγα περπαντωντας! Θα πηγαινω 3-4 φορες την εβδομαδα για να ριξω τον χρονο μου κ να φτιαξω τις αναπνοες μου! Ουτε επιλαχων δεν ξερω αν θα ειμαι αλλα δεν πρεπει να αφηνουμε τιποτα στην τυχη του!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
πολιτης 1 έγραψε:Το δοκίμασα φίλε μου είναι εύκολο εάν έχεις γερά χέρια... Αν κανεις 7 - 8 έλξεις πιστευω δε έχεις κανένα πρόβλημα...
Καλησπέρα φίλε μου.
Επειδή Θέλω να φτιάξω και γω μια Πατέντα Για τα 25κιλα έχεις άλλη Καμιά Ιδέα Εκτός Απο τα πλακάκια;
Βασικά έχω φτάσει να κάνω 8 έλξεις αλλά καλό είναι να έχω μια ιδέα Περί Τίνος Πρόκειται.
Ευχαριστώ.
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 27
το έχεις. Σε πιστεύω [;) ]δημητρης25 έγραψε: Ειχα να παω στο σταδιο απο περσυ το καλοκαιρι. Ετρεξα 3 γυρους στο χορτο Για ζεσταμα κ λεω δεν μαμιετε ας κανω ενα τεστ! Το εκανα 4,05-4,010 με με μια σταση κ τα τελευταια 5-6 μετρα τα πηγα περπαντωντας! Θα πηγαινω 3-4 φορες την εβδομαδα για να ριξω τον χρονο μου κ να φτιαξω τις αναπνοες μου! Ουτε επιλαχων δεν ξερω αν θα ειμαι αλλα δεν πρεπει να αφηνουμε τιποτα στην τυχη του!
δημητρης25 έγραψε:Ειχα να παω στο σταδιο απο περσυ το καλοκαιρι. Ετρεξα 3 γυρους στο χορτο Για ζεσταμα κ λεω δεν μαμιετε ας κανω ενα τεστ! Το εκανα 4,05-4,010 με με μια σταση κ τα τελευταια 5-6 μετρα τα πηγα περπαντωντας! Θα πηγαινω 3-4 φορες την εβδομαδα για να ριξω τον χρονο μου κ να φτιαξω τις αναπνοες μου! Ουτε επιλαχων δεν ξερω αν θα ειμαι αλλα δεν πρεπει να αφηνουμε τιποτα στην τυχη του!
Μπράβο σου ρε Δημήτρη!
Πραγματικά μπράβο σου γιατί εγώ κάνω 2 μήνες προπόνα και 4' δεν το κάνω ακόμη.
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 14
Αρκει να με φωναξουν αδελφε! Θα παρω χαπια ρε. Δεν θα το αφησω ετσι. Θα αλλαξω ονομα! Δημητρης-κεντερης25. Ας ειναι καλα ο τζεκος!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
- Akspoogy
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 24
Μην παρεις χαπια... Εχουμε και εξετασεις αιματος! Χαχα
Γιώργος έγραψε:πολιτης 1 έγραψε:Το δοκίμασα φίλε μου είναι εύκολο εάν έχεις γερά χέρια... Αν κανεις 7 - 8 έλξεις πιστευω δε έχεις κανένα πρόβλημα...
Καλησπέρα φίλε μου.
Επειδή Θέλω να φτιάξω και γω μια Πατέντα Για τα 25κιλα έχεις άλλη Καμιά Ιδέα Εκτός Απο τα πλακάκια;
Βασικά έχω φτάσει να κάνω 8 έλξεις αλλά καλό είναι να έχω μια ιδέα Περί Τίνος Πρόκειται.
Ευχαριστώ.
χαχαχαχα δε σου άρεσαν τα πλακάκια... Είχα και καλύτερες ιδέες πριν το φτιάξω με νερά αλλά θα έπρεπε να σέρνω κανά βυτίο... Με ξύλα αλλά θύμιζε λίγο rocky κτλ --- αν το φτιάξεις πές μου το υλικό που θα βάλεις έτσι για τη ιστορία.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 6 επισκέπτες