Σωστός ο ferelpis. Πάντως nikopaok4 ο αριθμός των αιτήσεων έχει ανακοινωθεί πρό πολλού. Αυτό ς'αυτούς που έλεγαν πως οι αιτήσεις θα είναι πολύ λίγες ενώ εγώ όταν τους προσγείωνα με 15000+ αυτοί με κράζαν... Πάντως απ'την στιγμή που θα χτυπήσει το τηλέφωνο για κλήρωση επιλαχόντων, ουσιαστικά θα ξέρουμε και τις βάσεις.
Kostas17 έγραψε: Τωρα μετανιωνουν που δεν ειχε παραβολο
Πραγματικά το μετανοιώνουν, οι εβραίοι προδότες πολιτικάντηδες πραγματικά αν είχαν βάλει παράβολο στους ΕΦ θα είχαν πλουτίσει. Το φυσάνε το 15700+ και δεν κρυώνει με την ευκαιρία που έχασαν...
Παιδια εχω δυσαρεστα και ευχομαι να μην αληθευουν. Μιλησα με 2 ειδηκους φρουρους και μου ειπαν οτι παγωσαν τη προκυρηξη. Αν ξερει καποιος κατι παραπανω ας το πει για το καλο ολων μας.
manos έγραψε:Παιδια εχω δυσαρεστα και ευχομαι να μην αληθευουν. Μιλησα με 2 ειδηκους φρουρους και μου ειπαν οτι παγωσαν τη προκυρηξη. Αν ξερει καποιος κατι παραπανω ας το πει για το καλο ολων μας.
manos έγραψε: Μιλησα με 2 ειδηκους φρουρους και μου ειπαν οτι παγωσαν τη προκυρηξη. Αν ξερει καποιος κατι παραπανω ας το πει για το καλο ολων μας.
Πρώτη φορά βλέπω υποψήφιο να θέλει να γίνει ΕΦ και να μην ξέρει καν πως γράφεται η λέξις Ειδικός Φρουρός! Επίσης, πρώτη φορά βλέπω υποψήφιο στην Αστυνομία να πιστεύει ότι του λένε και να ρωτάει... Ωραίος ανακριτής θα είσαι (μετά από 10 χρόνια). Με τέτοια μυαλά ούτε αστυνομικός στην Ζιμπάμπουε δεν πρόκειται να γίνεισ...
manos έγραψε: Μιλησα με 2 ειδηκους φρουρους και μου ειπαν οτι παγωσαν τη προκυρηξη. Αν ξερει καποιος κατι παραπανω ας το πει για το καλο ολων μας.
Πρώτη φορά βλέπω υποψήφιο να θέλει να γίνει ΕΦ και να μην ξέρει καν πως γράφεται η λέξις Ειδικός Φρουρός! Επίσης, πρώτη φορά βλέπω υποψήφιο στην Αστυνομία να πιστεύει ότι του λένε και να ρωτάει... Ωραίος ανακριτής θα είσαι (μετά από 10 χρόνια). Με τέτοια μυαλά ούτε αστυνομικός στην Ζιμπάμπουε δεν πρόκειται να γίνεισ...
Και εγω ρε Στρατηγέ Πρωτη φορα βλεπω Υποψήφιο Με τετοια Εμπάθεια Γενικα για οποιον γραφει κατι που δεν του κανει στο ματι. Το μεσημερι εγραφες οτι λενε ***** , τωρα γραφεις με τετοια μυαλα κλπ κλπ κλπ... Χαλαρωσε λιγο τα Κυβικά Σου και σκεψου οτι σε αυτον που μιλας ετσι μπορει αυριο να Γίνει Συνάδελφοσ Σου και να ειστε Ζευγάρι Πανω στην Μοτοσυκλέτα Η στο Περιπολικό. Αλλωστε και εγω που στα λεω αυτα τα λεω σε εναν Μελλοντικό Συνάδελφο Με φιλικη παντα διαθεση. Κανε υπομονη γιατι στο σωμα θα δεις τα απιστευτα! Και εκει θες δεν θες θα κρατηθεις.
Η πλάκα είναι ότι μερικοί έχουν πλάσει δικό τους κόσμο για το πως θα είναι η δουλειά και τι θα κάνουν, και κρίνουν από το forum το μέλλον του καθενός και ανταγωνίζονται κιόλας. Για ειδικούς φρουρούς είναι το θέμα όχι για πράκτορες του FBI 1ον και 2ον όλοι εδώ μέσα είναι πιθανοί συνάδελφοι. Ηρεμήστε Λίγο. Το χούμε ρίξει πολύ το επίπεδο.
battle3 έγραψε:Η πλάκα είναι ότι μερικοί έχουν πλάσει δικό τους κόσμο για το πως θα είναι η δουλειά και τι θα κάνουν, και κρίνουν από το forum το μέλλον του καθενός και ανταγωνίζονται κιόλας. Για ειδικούς φρουρούς είναι το θέμα όχι για πράκτορες του FBI 1ον και 2ον όλοι εδώ μέσα είναι πιθανοί συνάδελφοι. Ηρεμήστε Λίγο. Το χούμε ρίξει πολύ το επίπεδο.
manos έγραψε: Παιδια εχω δυσαρεστα και ευχομαι να μην αληθευουν. Μιλησα με 2 ειδηκους φρουρους και μου ειπαν οτι παγωσαν τη προκυρηξη. Αν ξερει καποιος κατι παραπανω ας το πει για το καλο ολων μας.
ανεπίσημο... Δεν μπορούμε να το λάβουμε υπόψιν μας. Υπομονή. Από βδομάδα λογικά τα σπουδαία...
το θεμα μας ειναι οτι κατα πασα πι8ανοτητα ισχυει φιλε μου. Αν θα εργραφα ''θα βγουν τα αποτελεσματα αυριο'' θα μου ελεγες ποτε; Που; Απο που το ξερεις και ολα αυτα και θα θεωρουσες σιγουρο. Τωρα που αυτο που ακουσες δεν σου χα'ι'δευσε τα αυτακια σου γινεσαι επιθετικος χωρις λογο. Λες και εγω θελω να ακυρωθει... Πατε καλα;
Παιδιά έχετε δίκιο, πολίτη manos σου ζητώ συγγνώμη για τον τρόπο που απήντησα, όμως δεν μπορώ άλλο να ακούω σενάρια απο φίλους και γνωστούς. Το μόνο που καταφέρνουμε είναι την υπερ-ανακύκλωση του άγχους και της ανασφάλειας, δεν μπορούμε να καταλάβουμε επί τέλους πως αυτό που κάνουμε στο forum είναι ψυχοφθόρο; Εν πάση περιπτώσει, το σενάριο αυτό δεν ισχύει manos, είναι δυνατόν να το ξέρουν οι φίλοι σου οι ΕΦ, και στην ηγεσία να μην έχει ακουστεί τίποτα; Όχι πες μου, είναι λογικό;
Δεκτη η συγγνωμη σου. Καταλαβαινω οτι το αγχος μας καταβαλει ολους μας και αντιδρουμε διαφορετικα . Ανεπισημα ειναι αυτα που μου ειπαν οι φιλοι. Αν θα ιταν επισημα τοτε θα το ελεγε η ηγεσια. Ετσι τους ειπαν απο την γαδα ετσι σας λεω και εγω. Μακαρι να μην ισχυει!