Μειωμένη θητεία - Τρίτεκνοι

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Greek_Army »

8

Άβαταρ μέλους
Palioseira
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Palioseira »

Greek_Army έγραψε:8

Αεροπορια ενα μηνα παραπανω και απο 12 υπηρετεις 9

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Με όνομα λοκ λογικά ρωτάει για στρατό ξηράς Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Palioseira
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Palioseira »

Greek_Army έγραψε: Με όνομα λοκ λογικά ρωτάει για στρατό ξηράς Εικόνα

Σωστα. Απλα διευκρινηση εκανα.

Πάνος

Δημοσίευση από Πάνος »

Παιδιά είμαι τρίτεκνος και μεσαίος με ένα αδερφό μεγαλύτερο που πήρε απαλλαγή λόγω ασθένειας. Δικαιούμαι σε αυτήν την περίπτωση μειωμένη?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δικαιούσαι μόνο στην περίπτωση που o αδερφός σου έχει βγει ανίκανος για κάθε εργασία
klm

Δημοσίευση από klm »

Ειμαστε 3 αδερφια (2 αγορια ενα κοριτσι) και εγω ειμαι ο μικροτερος, ο αδερφος μου που ειναι και ο μεγαλυτερος δεν εχει εκπληρωσει τη θητεια του και κατα 99% δεν θα την εκπληρωσει κιολας. Τι γινετε σε αφτη την περιπτωση; Δικαιουμαι 8μηνο;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Τα προηγούμενα μηνύματα είναι γραμμένα στην ελληνική γλώσσα, δεν ξέρεις να διαβάζεις;
klm

Δημοσίευση από klm »

Greek_Army έγραψε:Τα προηγούμενα μηνύματα είναι γραμμένα στην ελληνική γλώσσα, δεν ξέρεις να διαβάζεις;
ξερω να διαβαζω απλως δεν στο εξηγησα καλα. Εγω τα διαβασα ολα αλλα δεν ειδα αναλογη περιπτωση με τη δικια μου. Παραπανω λενε οτι μικροτερος κανει το 8μηνο μονο αν ο μεγαλυτερος ειναι ανικανος για καθε εργασια η οταν βγει ι5, το θεμα ειναι πως ο αφερφος μου μια χαρα ειναι απλως ειμαστε ομογενεις κ ο αδερφος μου δεν εχει παρει ακομα την ελληνικη ταυτοτητα κ μαλλον δεν θα την παρει κιολας. Οποτε ουσιαστικα δεν εεχει δικαιωμα η υποχρεωση να καταταχτει. Ξερεις μηπως τι γινετε σε αυτην την περιπτωση;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Το ίδιο γίνεται, δεν παύει να είναι αδερφός σου επειδή δεν θα υπηρετήσει για τον Χ λόγο...
chania

Δημοσίευση από chania »

Είμαι ο πρωτότοκος τρίτεκνης οικογένειας υπηρέτησα κανονικά 18 μήνες πριν βγει η ρύθμιση, ο Μικρότερος αδερφός μου που υπηρετεί τώρα μπορεί να κάνει χρήση της ευνοϊκής ρύθμισης και να κάνει μειωμένη θητεία; Ευχαριστώ και συγχαρητήρια για το forum.
Άβαταρ μέλους
Powarz
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Powarz »

Ειμαστε 3 αδερφια, ο αδερφος μου ο πρωτοτοκος, εγω και η αδερφη μου η μικροτερη. Ο αδερφος μου πηρε Ι5 για ψυχολογικους λογους και δε θα κανει καθολου τη θητεια του. Γινεται να παρω εγω το δικαιωμα του 8μηνου; Αν ναι, τι χαρτια πρεπει να δωσω; Ειμαι ηδη μεσα στο Κεντρο.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

έξι μηνύματα ποιο πάνω υπάρχει η απάντηση
ΧΡΙΣΤΟΣ

Δημοσίευση από ΧΡΙΣΤΟΣ »

Γεια σας ειμαστε τρια αδερφια και εγω ειμαι ο μικροτερος. Αυτο που θα θελα να ρωτησω ειναι το εξης. Τα αδερφια μου σαν μεγαλυτερα μου δεν ειχαν κανει μειωμενη θητεια, τωρα εγω σαν μικροτερος δικαιουμε να κανω αντι για εννιαμινη οχταμινη η οχι; Και αν γινεται τα χαρτια μου ποτε να τα κανω; Μπαινω 9-7-2012 στο ΚΕΕΔ.

ευχαριστω πολυ
Αντώνης

Δημοσίευση από Αντώνης »

Γεια σας, ειμαστε 3 αδελφια. Εχω ενα μεγαλυτερο αδελφο που δεν εχει παει φανταρος και εχει παρει αναβολη λογω καταθλιψης. Ειμαι ο δευτερος. Εχει πεθανει ο πατερας μου και η μητερα μου ειναι χηρα και εχει λυκο, λογω για τον οποιο ειμαι και κατ εξερεση. Ο στρατολογος στην μοναδα μου λεει πως δικαιουμαι 8 σιγουρα. Στο ρουφ μου ειπανε πως δεν δικαιουμαι. Και ρωτω πως ειναι δυνατον με τοσα κοινωνικα προβληματα και να μην δικαιουμαι 8 μηνο; Να αναφερω πως εχουμε πολυ κακη οικονομικη κατασταση και πως ειμαι ο μονος που μπορει να βοηθησει.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες