Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)
Καλησπερα κ καλη χρονια σε ολους. Αν δε χρεωκοπησουμε θελω να πιστευω οτι θα βγαλει στο δευτερο εξαμηνο του 2012...
αυτο ειναι αγνωστο φιλε μου.Ιουλιος έγραψε:Ξέρει κανείς πότε Βγαίνει η προκήρυξη πιο συχνά; Μήνες Αύγουστο- Σεπτέμβριο;
κατσε να δουμε αν βγει...ΑΝΝΑ έγραψε:Καλησπερα και καλη χρονια, ποτε ανεμενεται να βγει προκυρυξη για το 2012

Παιδεια τιποτα δεν ειναι σιγουρο... Για την προκυρηξη το μονο σιγουρο ειναι οτι υπαρχουν ελειψεις, το αν θα βγει εξαρτατε απο αλλους παραγοντες
Οταν λες για ελλειψεις εννοεις οτι αυτες εχουν να κανουν με το ηδη υπαρχον προσωπικο της Αστυνομιας;toro έγραψε:Παιδεια τιποτα δεν ειναι σιγουρο... Για την προκυρηξη το μονο σιγουρο ειναι οτι υπαρχουν ελειψεις, το αν θα βγει εξαρτατε απο αλλους παραγοντες
304ΛΟΚ έγραψε:Οταν λες για ελλειψεις εννοεις οτι αυτες εχουν να κανουν με το ηδη υπαρχον προσωπικο της Αστυνομιας;toro έγραψε:Παιδεια τιποτα δεν ειναι σιγουρο... Για την προκυρηξη το μονο σιγουρο ειναι οτι υπαρχουν ελειψεις, το αν θα βγει εξαρτατε απο αλλους παραγοντες
ακριβως θελει κοσμο η αστυνομια
Οντως συμφωνω με τον toro. Θελει Κοσμο η αστυνομια αυτο ειναι σιγουρο. Αλλα ετσι πως παει η χωρα δυστυχως τα πραγματα ειναι δυσκολα, ας γινουν οι εκλογες πρωτα να δουμε τι θα γινει με αυτο και μετα τις εκλογες λογικα οπως καθε χρονο θα ερθει και για εμας μια προκυρηξη!
Ναι τα πραγματα ηταν δυσκολα και το 11 και προκυρηχθηκαν 1200 ατομα... Σταματηστε πια με αυτον τον ''παπα'' ναι ειναι δυσκολα ειμαστε χαλια αλλα την οικονομια τι την συμφερει; Να πληρωνει τον αστυνομικο με τα 30+χρονια υπηρεσια ο οποιος πλεον καθετε στο τ. Α και πινει καφε η να τον βγαλει στη στη συνταξη και να δινει 800 σε εναν νεο Ε. Φ;
Τα πραγματα ειναι οντως δυσκολα για αυτο το λεμε και το ξανα λεμε αλλα περα απο αυτο εγω πιστευω οτι σιγουρα θα βγει προκυρηξη και παντα θα περνουν προσωπικο στην αστυνομια. Δεν μπορουν να αφησουν χωρις ανθρωπινο δυναμικο το σωμα... (αλλωστε αμα δεν υπαρχουν ατομα στην αστυνομια ποιος θα τους φιλαει μετα δεν τους συμφερει).
Υπάρχει ανάγκη για ενίσχυση προσωπικού στις Ομάδες Δ ΚΥΡΙΩΣ της Αστυνομίας μετά τις εσωτερικές και μή μεταθέσεις / μετατάξεις κυρίως των πρώτων σειρών που προσλήφθηκαν ώς Ειδικοί Φρουροί στα κατά τόπους ΑΤ της Αττικής αλλά και ολόκληρης της Ελλάδος.
Για να μην τα πολυλογούμε όσοι προσλαμβάνονται πλέον ώς ΕΦ (όπως και η τελευταία σειρά) τσιμπάνε κατευθείαν... "μηχανάκι"!
Για να μην τα πολυλογούμε όσοι προσλαμβάνονται πλέον ώς ΕΦ (όπως και η τελευταία σειρά) τσιμπάνε κατευθείαν... "μηχανάκι"!
Μωρε ας μπω εγω και ας μου δωσουν και δελφινι να οδηγησω 

Οποτε καταληγουμε σε αυτο που ειπα παρα πανω. Κοσμο χρειαζονται αυτο ειναι δεδομενο. Θα παρει ομως;
και εγω συνοδηγος... Χαχαχα
310LELE έγραψε:Μωρε ας μπω εγω και ας μου δωσουν και δελφινι να οδηγησω
και εγω συνοδηγος... Χαχαχα

Παιδία σήμερα έγραψε κάποια εφημερίδα για 1200 Ε. Φ μέχρι την άνοιξη... Το διάβασε κανας άλλος μήπως?
σε ποιοα εφημεριδα βοηθησε μας.Dimitrios έγραψε:Παιδία σήμερα έγραψε κάποια εφημερίδα για 1200 Ε. Φ μέχρι την άνοιξη... Το διάβασε κανας άλλος μήπως;
Αν ηταν το εθνος ενα εχω να πω... αντε και καλα χριστουγεννα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης