Παιδια γινετε να ειμαστε με την λογικη οτι θα υπηρετησουμε 1 χρονο; Αλλωστε για ελληνες πολιτικους μιλαμε, οποτε η αξιοπιστια τους ειναι γνωστη. Ας μην φορτωνομαστε προσθετο αγχος εν οψη θητειας (εγω παρουσιαζομαι τον Μαιο) και κλαταρουμε. Αν ειναι να εφαρμοστει καλως να ορισει, αλλιως δεν θα σκασουμε κι ολας...
Παλικαρια τιποτα δεν θα γινει προς το παρων το θεμα μοιαζει σαν τις μεταγραφες στις αθλητικες εφημεριδες ] Μεχρι που να Βγει κατι ΕΠΙΣΗΜΟ μην πιστευετε οτι οι ελεφαντες πετανε...
Πολύ απλά αν δεν βγεί κάποιο πολιτικό πρόσωπο (που δεν θα γίνει αλλά λέμε τώρα) να πεί κάτι επικυρωμένο δεν ισχύει τπτ απο αυτά που λένε παραέξω και ούτε υπάρχει λόγος να αγχωνόμαστε και να λέμε συνέχεια τα ίδια πράγματα έχοντας πίστη ότι θα κάνουμε -3 μηνες.
Παιδιά διάβασα και τις 13 σελίδες που όλοι ρωτούσαν αν θα μειωθεί η θητεία από 12μηνο σε 9μηνο και ξέρετε τι σκέφτηκα; Θα μειωθεί η θητεία από 12μηνο σε 9μηνο; Χαχαχαχαχαχαχαχα Σορρυ αλλά δεν άντεχα να μην το πω. Μου αρέσει που σε κάποια σελίδα του φορουμ κιόλας ρωτάνε 15 άτομα ανα 1 μέρα αν θα μειωθεί η θητεία!
Ματσου-Πιτσου έγραψε:Παιδιά διάβασα και τις 13 σελίδες που όλοι ρωτούσαν αν θα μειωθεί η θητεία από 12μηνο σε 9μηνο και ξέρετε τι σκέφτηκα; Θα μειωθεί η θητεία από 12μηνο σε 9μηνο; Χαχαχαχαχαχαχαχα Σορρυ αλλά δεν άντεχα να μην το πω. Μου αρέσει που σε κάποια σελίδα του φορουμ κιόλας ρωτάνε 15 άτομα ανα 1 μέρα αν θα μειωθεί η θητεία!
Καλησπερα σε ολους. Εγω παιδια σκεφτομαι να φυγω Νοεμβρη ή Φλεβαρη και σκεφτομαι οτι αν φυγω Νοεμβριο και στο μεταξυ γινει 9μηνο θα κανω τον ιδιο χρονο με καποιον που θα εχει παει Φεβρουαριο. Θα φανε μεγαλη πικρα οσοι θα ναι μεσα οταν γινει η αλλαγη...