Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
ferelpis
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ferelpis »

ferelpis έγραψε:
g_tanasis έγραψε:
ferelpis έγραψε:
Αλεξανδρος έγραψε:Παιδια αν ξερει καποιος να μου απαντησει ποσοι επιλαχοντες μπηκαν ακριβως. Εγω ειμαι μερικες θεσεις κατω απο τους 120 που καλεσαν για αθληματα. Τελος οι ελπιδες να περιμενω την επομενη;
Οταν λες "κατω απο τους 120" τι ακριβως θες να πεις γιατι δεν σε καταλαβα; Εννοεις εισαι μεσα στους 120; Η στους 120+;

για να λέει ότι τον κάλεσαν για αθλήματα που λες να είναι; Φιλικά!:)
Επειδη εχω δει "τοσα" σε αυτη την προκηρυξη κ επειδη βρισκομαι ακριβως μετα τους 120... Ρωταω για να ξερω... Ελλαδισταν ειμαστε αλλωστε... Φιλικα

επισης δεν γραφει οτι τον καλεσαν για αθληματα...

Αλεξανδρος

Δημοσίευση από Αλεξανδρος »

Ειμαι στους 120+ δηλαδη 520+... Ρωτησα απλα να δω τι γινεται αν υπαρχει καμια ελπιδα αν κι πολυ δυσκολο πλεον, απλα ακουσαα οτι κοπηκαν αρκετοι λογω πλαστογραφησεων και επισης μ ειπε ενα παιδι οτι δεν πηγαν πολλοι επιλαχοντες για ψυχοτεχνικα κτλ...
REPAINER
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από REPAINER »

Κατι μου λεει οτι το εχω ξαναρωτησει αυτο που θα πω τωρα αλλα ας κανω το κοροιδοΕικόναΕικόνα

ειμαι περιπου 110 επιλαχων

ξερετε απο παλιοτερες προκηρυξεις, αν κοβονται-φευγουν οικιοθελως-παραιτουνται ή οτιδηποτε αλλο, γιατι για 10 ατομα που θελω ακομα περιπου μπορει κατι να γινει

με απλα λογια εχω πιθανοτητες με βαση την εμπειρια αλλων προκηρυξεων; Τυχαινει να καλουν και μετα κοσμο; Ποτε θα γινω εγω μανα; ΕικόναΕικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από D.Y.K »

Είναι πολύ πιθανό να γίνεις μάνα φιλαράκι ναι.

REPAINER
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από REPAINER »

Καλο Εικόνα, να ρωτησω και κατι αλλο τωρα που σε βρηκα

για παραδειγμα με καλουν μετα απο 2 μηνες,(που η εκπαιδευση στη κομοτηνη θα εχει τελειωσει)
σαυτη τη περιπτωση τι γινεται; Απλα κανω τους 2 μηνες κατευθειαν πρακτικη σε τμημα;

συγνωμη που κανω σαν γκομενα αλλα με καιει το θεμα, ετοιμαζω το παιδικο δωματιοΕικόναΕικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ακριβώς.

Εξαρτάται το πότε θα σε καλέσουν, εάν για παράδειγμα οι επιτυχόντες είναι στην φάση της πρακτικής τότε θα κάνεις και εσύ πρακτική.

Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 21
Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ

Δημοσίευση από ILIAS KRITI »

D.Y.K έγραψε:Ακριβώς.

Εξαρτάται το πότε θα σε καλέσουν, εάν για παράδειγμα οι επιτυχόντες είναι στην φάση της πρακτικής τότε θα κάνεις και εσύ πρακτική.

και θα ειναι ετοιμος να παει κατευθειαν για πρακτικη; Για να το κανω πιο προσωπικο εγω θα μπω στη σχολη μεσα στον φλεβαρη μαζι με αλλα 50 ατομα που ειμαστε με δικαστηρια. Τι θα γινει; Δεν θα κανουμε θεωρητικα;
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
Αλεξανδρος

Ηλια απο κρητη να σε ρωτησω εισαι κατω απο τ θεση 520; Για να δω και εγω αν εχω ελπιδες μετα τα δικαστηρια που λες. Εγω ειμαι 524. Θα κοψουυν 50 ατομα τι θα γινει με τα δικαστηρια π λες; .
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 21
Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ

Δημοσίευση από ILIAS KRITI »

Αλεξανδρος έγραψε:Ηλια απο κρητη να σε ρωτησω εισαι κατω απο τ θεση 520; Για να δω και εγω αν εχω ελπιδες μετα τα δικαστηρια που λες. Εγω ειμαι 524. Θα κοψουυν 50 ατομα τι θα γινει με τα δικαστηρια π λες;
εγω φιλε μου δεν εκανα φετος τα χαρτια μου. Το 2008 τα εκανα και με κοψανε. Εκανα δικαστηριο και θα μπω με το καλο μεσα στον φλεβαρη με τους υπολοιπουσ.
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
Άβαταρ μέλους
ferelpis
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Ποτε σκοπευουν να βγαλουν τους οριστικους πινακες Επιτυχόντων; Γιατι Καθυστερουν Τοσο; Στην σχολη εχουν ηδη μπει!
g_tanasis
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από g_tanasis »

ferelpis έγραψε:Ποτε σκοπευουν να βγαλουν τους οριστικους πινακες Επιτυχόντων; Γιατι Καθυστερουν Τοσο; Στην σχολη εχουν ηδη μπει!

καλή μου σειρούλα μήπως ήρθε η ώρα να συμπεράνουμε πως δε πρόκειται να βγάλουν τελικούς πίνακες;

έψαξες στο σαιτ της ελας να βρεις για τις προηγούμενες προκηρύξεις τους τότε τελικούς πίνακες;

εγώ έψαξα και δε βρήκα. Αυτό που βρήκα όμως σε πίνακες είναι τα άτομα που "φώναξαν" αφού κάποιοι κόπηκαν στο κέντρο.

τι να πω ρε σειρά όπως καταλαβαίνεις μόνο όταν το τηλέφωνο χτυπήσει θα ξέρουμε! ...

φυσικά παίζει και το εξής... Να κοπούν πουχου 3 και να βγουν πίνακες για τους 3 επόμενους επιλαχόντες. Και έτσι θα ξέρουμε ποιος θα είναι ο επόμενος.right;

πωπω τα κοράκια αρχίσαμε! Ακόμα δε μπήκανε μέσα τα παιδια και οι γύπες άρχισαμε να πεταμε!:P
Άβαταρ μέλους
ferelpis
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

g_tanasis έγραψε:
ferelpis έγραψε:Ποτε σκοπευουν να βγαλουν τους οριστικους πινακες Επιτυχόντων; Γιατι Καθυστερουν Τοσο; Στην σχολη εχουν ηδη μπει!

καλή μου σειρούλα μήπως ήρθε η ώρα να συμπεράνουμε πως δε πρόκειται να βγάλουν τελικούς πίνακες;

έψαξες στο σαιτ της ελας να βρεις για τις προηγούμενες προκηρύξεις τους τότε τελικούς πίνακες;

εγώ έψαξα και δε βρήκα. Αυτό που βρήκα όμως σε πίνακες είναι τα άτομα που "φώναξαν" αφού κάποιοι κόπηκαν στο κέντρο.

τι να πω ρε σειρά όπως καταλαβαίνεις μόνο όταν το τηλέφωνο χτυπήσει θα ξέρουμε! ...

φυσικά παίζει και το εξής... Να κοπούν πουχου 3 και να βγουν πίνακες για τους 3 επόμενους επιλαχόντες. Και έτσι θα ξέρουμε ποιος θα είναι ο επόμενος.right;

πωπω τα κοράκια αρχίσαμε! Ακόμα δε μπήκανε μέσα τα παιδια και οι γύπες άρχισαμε να πεταμε!:P

Μην προτρεχεις... Καρφώνεσαι... Απο την Βιασύνη Σου με Παρεξήγησες...

basilis.lok
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από basilis.lok »

Τα παιδια εχουν μπει μεσα?
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από sta8hsss »

basilis.lok έγραψε:Τα παιδια εχουν μπει μεσα;
ναι εχουμε μπει... Απο την τεταρτη!
Αλεξανδρος

Ρε παιδια τλκ τι εχει γινει οσοι μπηκατε ς σχολη πειτε μ αν ξερει κανεις περιπου μεχρι ποια θεση επιλαχον εχουνε καλεσει... Κατι ακουω οτι καλουν κ αλλους...

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες