Καταλληλότητα ΕΠΟΠ Στρατολογίας (2009)
Τι εγινε ρε παιδια; Εχουμε καποιο νεο απο αυτους που δεν εμφανιζε ουτε το ονομα τους μεσα?
ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ... ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΕΕΙ...takis2 έγραψε:Τι εγινε ρε παιδια; Εχουμε καποιο νεο απο αυτους που δεν εμφανιζε ουτε το ονομα τους μεσα;
Καποιο τηλ πηρε κανενας; Εγω παιρνω και δε μπορω ναπιασω γραμμη εδω και 2 ωρες. Θα παω στη στρατολογια να ρωτησω
Σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ! Βρισκόμαστε ακριβώς στην ίδια θέση!ΠΟΛΙΤΗΣ έγραψε:Σε ευχαριστω για το κουραγιο απλα ειμαι και ανεργη και φρικαρα λιγο! Ειμαι και 26 και δεν ξερω αν θα προλαβω την επομενη!
Κάτι θα βρεθεί και για μας...
Πήρα τηλέφωνο εγώ, δυστυχώς μου είπε η κοπέλα στο τηλέφωνο ότι εφόσον δεν σε εμφανίζει δεν συνεχίζεις στις περαιτέρω διαδικασίες... Να τα βράσω και το πτυχίο ΑΕΙ και τα πτυχία αγγλικών και γαλλικών που είχα.
Συγνώμη... Είχες τόσα προσόντα και σε έκοψαν; Τον Οκτώβριο που είχαν βγει τα αποτελέσματα ως προς την καταλληλότητα τί είχες χαρακτηριστεί;HouseMD έγραψε:Πήρα τηλέφωνο εγώ, δυστυχώς μου είπε η κοπέλα στο τηλέφωνο ότι εφόσον δεν σε εμφανίζει δεν συνεχίζεις στις περαιτέρω διαδικασίες... Να τα βράσω και το πτυχίο ΑΕΙ και τα πτυχία αγγλικών και γαλλικών που είχα.
Κατάλληλο με είχαν αναρτήσει.
Τις κάνω γιατί με έκοψαν; Εμα μου λεει προφανως καποιος εβγαλε περισσοτερα μορια απο εσενα... Τι να της ελεγα; Και να τις ελεγα δεκτο αλλα δεν θα επρεπε να μουν και εγω μεσα; Δεν θα έβγαινε πουθενα οτι και να έλεγα.c' est la vie οτι και να κανω και να πω δεν εχει καμιά σημασία εφόσον έχουν παρθεί αποφάσεις.
Δεν κατηγορώ τα βύσματα ούτε κανέναν και εγώ αν ειχα θα το χρησιμοποιούσα η αν ημουν κεφαλι θα εβαζα δικούς μου εφόσον ζούμε στη χώρα του "κονε", αδικία; Ναι. Τι κανω; Συνεχιζω την ζωη μου και τον αγωνα μου... Αν στεναχωρήθηκα; Φυσικά και πολύ και με έχει πάρει και άσχημα από κάτω.
Τις κάνω γιατί με έκοψαν; Εμα μου λεει προφανως καποιος εβγαλε περισσοτερα μορια απο εσενα... Τι να της ελεγα; Και να τις ελεγα δεκτο αλλα δεν θα επρεπε να μουν και εγω μεσα; Δεν θα έβγαινε πουθενα οτι και να έλεγα.c' est la vie οτι και να κανω και να πω δεν εχει καμιά σημασία εφόσον έχουν παρθεί αποφάσεις.
Δεν κατηγορώ τα βύσματα ούτε κανέναν και εγώ αν ειχα θα το χρησιμοποιούσα η αν ημουν κεφαλι θα εβαζα δικούς μου εφόσον ζούμε στη χώρα του "κονε", αδικία; Ναι. Τι κανω; Συνεχιζω την ζωη μου και τον αγωνα μου... Αν στεναχωρήθηκα; Φυσικά και πολύ και με έχει πάρει και άσχημα από κάτω.
Στη σελίδα 10 έχει αναρτηθεί ένα λινκ... Ίσως έτσι να καταλάβεις για ποιό λόγο σε έκοψαν!HouseMD έγραψε:Κατάλληλο με είχαν αναρτήσει.
Τί σχολή τελείωσες;
Χρηματοοικονομικα, οικονομολογος... Και προκύπτουν και γνώσεις Η/Υ εφοσον καποια μαθηματα μας ειναι ισοτιμα με ECDL Proficiency ετσι μου ειχαν πει...17 το απολυτηριο χ 10,5=178, πτυχια ξενων γλωσσων 160*2=320 και +40 απο το πτυχιο του ΑΕΙ στα μαθηματα πληροφορικης μας κανει 538, δεν εβαλα το πτυχιο στα μορια... Μαλλον θα δηλωσανε απογονοι του Αινσταιν, του Νεύτωνα αντε και κανα ανηψακι του Billy Gates.
Μηπως κανατε αθληματα και ψυχοτεχνικες εξετασεις; Γιατι εμενα δεν με ειχαν παρει τηλεφωνο... Αν ειναι αυτο τοτε γιαυτο θα με κοψανε γιατι στην προκήρυξη λεει αν δεν παρουσιαστείς σε αυτά τα στάδια σε κόβουν.
Μηπως κανατε αθληματα και ψυχοτεχνικες εξετασεις; Γιατι εμενα δεν με ειχαν παρει τηλεφωνο... Αν ειναι αυτο τοτε γιαυτο θα με κοψανε γιατι στην προκήρυξη λεει αν δεν παρουσιαστείς σε αυτά τα στάδια σε κόβουν.
HouseMD έγραψε:Πήρα τηλέφωνο εγώ, δυστυχώς μου είπε η κοπέλα στο τηλέφωνο ότι εφόσον δεν σε εμφανίζει δεν συνεχίζεις στις περαιτέρω διαδικασίες... Να τα βράσω και το πτυχίο ΑΕΙ και τα πτυχία αγγλικών και γαλλικών που είχα.
ΔΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΚΑΤΙ, ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΤΑΛ.-Η ΑΚΑΤΑΛ. ΚΤΛΠ ΡΩΤΗΣΑ ΣΤΟ ΤΗΛ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Και εγω Αθηνα πηρα, ελεος μια ετσι λενε μια κατι αλλο... Τι στο διαολο γινετε ; Πως θα μαθουμε στα σιγουρα ρε παιδια;
housemd έγραψε:και εγω αθηνα πηρα, ελεος μια ετσι λενε μια κατι αλλο... τι στο διαολο γινετε ; πως θα μαθουμε στα σιγουρα ρε παιδια;
ειπαν οτι ουτε αυτοι ξερουν κ οτι να περιμ. να τους ενημερωσουν... οοοο ττττ ιιιι νννν αααα νννν αιαιαιαι !

Παίδες καλημέρα... Και εμένα εξακολουθεί να μην με βγάζει στην βάση δεδομένων... Παίρνω και τηλ αλλά που να πιάσω γραμμή... Τελικά ισχύει ότι εμάς που δεν μασς εμφανίζει έχουμε κοπεί; Μπορεί να μας πεί κάποιος με σιγουριά; Έλεος δηλαδή
Ελπίδα έγραψε:Παίδες καλημέρα... Και εμένα εξακολουθεί να μην με βγάζει στην βάση δεδομένων... Παίρνω και τηλ αλλά που να πιάσω γραμμή... Τελικά ισχύει ότι εμάς που δεν μασς εμφανίζει έχουμε κοπεί; Μπορεί να μας πεί κάποιος με σιγουριά; Έλεος δηλαδή
Σε μενα ειχαν πει οτι κοπηκαμε, σε αλλους λενε οτι θα επρεπε να γραφει και οτι περιμενουν και οι ιδιοι ενημερωση... Αντε βγαλε ακρη :(
Παιδιά πήρα τηλέφωνο και μου είπανε ότι εφόσον δεν εμφανίζεται το όνομα μου εχω κοπεί. Επίσης με πληροφόρησαν ότι δεν θα βγεί πίνακας επιτυχόντων και αποτυχόντων... Και όταν ρώτησα την κοπέλα που το σήκωσε για πιο λόγο δεν θα βγεί μου λέει μην με ρωτάτε εμένα... Και ποιόν να ρωτήσω της λέω; Πάρτε τον διευθυντή στο 210 3630606
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες