Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 207
Σε νέα προκήρυξη το υπουργείο ΠροΠο είναι υποχρεωμένο να την βγάλει με ύψος για γυναίκες 1.65;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 146
Ξέρει κανείς αν και πως μπορώ να ανεβάσω screenshot ; Έχω την εντολή του αρχηγείου για πρόσληψη διδακτικού προσωπικού για τις σχολές για τους ΣΦΟΧ, τον αριθμό αυτών αλλά και για ποιες περιοχές τους θέλουν
-
Από αυτά που λέει, να παρακαλάμε μην το βάλει και 1,60 για τις γυναίκες...
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 57
αντε να δούμεBorderPolice21 έγραψε:Επειδή σε αυτό που ανέβασα ήμουν κομματάκι άκυρος το κατάλαβα, να σας δώσω πληροφορία να σας φτιάξω λίγο τη μέρα;
Charlie Harper 13 έγραψε:Σε νέα προκήρυξη το υπουργείο ΠροΠο είναι υποχρεωμένο να την βγάλει με ύψος για γυναίκες 1.65;
Δεν ξέρω φίλε πάντως την υπόθεση αυτήν την έχει κερδίσει από Νοέμβριο ο αγγελ όποτε ξανά βγήκαν προκ με 1,70
borderpolice21 για αθηνα ποσους λεει θα παρει; Μονο για Αλλοδαπων θα ειναι ή και αεροδρομιο?
BorderPolice21 έγραψε:Ξέρει κανείς αν και πως μπορώ να ανεβάσω screenshot ; Έχω την εντολή του αρχηγείου για πρόσληψη διδακτικού προσωπικού για τις σχολές για τους ΣΦΟΧ, τον αριθμό αυτών αλλά και για ποιες περιοχές τους θέλουν
Ναι ρ μπρο μπες σε μια σελίδα κανε upload την φωτο σου και παρε το λινκ ακι στείλε... Πατα upload photo στο Google
Αν έχει περιθώριο Μέσα στον Ιούλιο να πάρει το προσωπικό το διδακτικό όπως λέει ο φίλος borderpolice Αύγουστο με Σεπτέμβριο θα βγει..Μακάρι να πάνε όλα καλά../
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 128
το θέμα είναι να μας πει το παιδί αφού ξέρει Για που θα βγάλειPolice_ΣΦ έγραψε:Αν έχει περιθώριο Μέσα στον Ιούλιο να πάρει το προσωπικό το διδακτικό όπως λέει ο φίλος borderpolice Αύγουστο με Σεπτέμβριο θα βγει..Μακάρι να πάνε όλα καλά../
Περιμένουμε με αγωνία border το κοινό σε Ζητάει 😂😂😂
-
Τέλος πάντων επειδή δεν βρίσκω πως να το ανεβάσω, η εντολή που ήρθε από το αρχηγείο πριν λίγες μέρες αναφέρει 950 ΣΦΟΧ εκ των οποίων από 100 σε Π. Ε (Σερρών, Καβάλας, Ροδόπης),500 σε αεροδρόμια της χώρας (δεν αναφέρει ποια) και 150 για ΠΡΟΚΕΚΑ Αμυγδαλέζας και Ταύρου. Υπενθυμίζεται ότι η κατανομή μπορεί να αλλάξει μέχρι τελευταία στιγμή, το είπα καθαρά γιατί έρχεται προκ για 950. Μπορεί να είναι και παραπάνω
Α πολύ θετικό αυτό αν ακούσεις τίποτα και για νησιά ενημέρωσε μας
-
Ναι φίλος για αυτό είμαι εδώ. Πάντως μέχρι στιγμής αυτό παίζει
BorderPolice21 για συνοριοφύλακες Έβρου υπάρχει κάποια ενημέρωση;
Ποτέ περίπου θα βγει ξέρεις φίλε border
Μέλη σε σύνδεση