Georgels έγραψε:Με την τελευταια τροποποιηση πδ11/14 φεκ 1360 19 Απριλη 2019 στο λιμενικο ισχυει το σφαιρικο ισοδυναμο 4,5 και οπτικη οξυτητα 10/10 με η χωρις διορθωση. Προσεξε ομως διαβασε να δεις τι σημαινει ισοδυναμο. Με 4 μυωπια και 1 στραβισμο και 1 αστιγματισμο κοπηκες. Οποτε πηγαινε σε οφθαλμιατρο να σου πει ακριβως το ισοδυναμο σου.
Αυτό που λες δεν ισχύει. Ισχύει ότι και στη ΣΜΥΝ σύμφωνα με την προκύρηξη.
Georgels έγραψε:Με την τελευταια τροποποιηση πδ11/14 φεκ 1360 19 Απριλη 2019 στο λιμενικο ισχυει το σφαιρικο ισοδυναμο 4,5 και οπτικη οξυτητα 10/10 με η χωρις διορθωση. Προσεξε ομως διαβασε να δεις τι σημαινει ισοδυναμο. Με 4 μυωπια και 1 στραβισμο και 1 αστιγματισμο κοπηκες. Οποτε πηγαινε σε οφθαλμιατρο να σου πει ακριβως το ισοδυναμο σου.
Αυτό που λες δεν ισχύει. Ισχύει ότι και στη ΣΜΥΝ σύμφωνα με την προκύρηξη.
Το 2011 στην προκυρηξη όσοι μπαίναμε είχαν μυωπία μέχρι 2.5 τουλάχιστον από όσο έψαξα στο φόρουμ έτσι λέγανε. Επίσης όπως απάντησα και πριν λέει στην προκυρηξη είναι υγιείς με τα κριτήρια της ΣΜΥΝ. Και στη ΣΜΥΝ για να μπεις πρέπει να έχεις μεχρι 2.5 μυωπία
Sailor123 έγραψε:Το 2011 στην προκυρηξη όσοι μπαίναμε είχαν μυωπία μέχρι 2.5 τουλάχιστον από όσο έψαξα στο φόρουμ έτσι λέγανε. Επίσης όπως απάντησα και πριν λέει στην προκυρηξη είναι υγιείς με τα κριτήρια της ΣΜΥΝ. Και στη ΣΜΥΝ για να μπεις πρέπει να έχεις μεχρι 2.5 μυωπία
Sailor123 εχω παρει τηλεφωνο και στην ΣΜΥΝ και στην ΑΝΥΕ. Αυτα που διαβαζεις στο google σε κατι site οφθαλμιατρων που λενε και καλα τις μυωπιες για σχολες (για να κανουν laser τα παιδια) εχουν τα παλια κριτηρια. Οπως ειπα το προεδρικο δισταγμα αλλαξε. Για να μου φυγει το αγχος εγω πηρα ο ιδιος στην ΣΜΥΝ και μου απαντησανε το εξης:
πδ11/14 παρ 129 φυλλο φεκ 1360 δευτερο τευχος σφαιρικο ισοδυναμο 4.5. Γιατι να μην ισχυει αυτο που λεω εφοσον ειναι γραμμενο στο φεκ και μου το ειπαν απο την ΣΜΥΝ και την ΑΝΥΕ; Ψαξτο μονος σου και πες μας εδω τι βρηκες... Αλλα οχι λογια του αερα. Πσρε τηλεφωνα ψαξου διαβασε... Εχω φαει μερες ολοκληρες γι αυτο... Ξενυχτια...
Georgels έγραψε:Sailor123 εχω παρει τηλεφωνο και στην ΣΜΥΝ και στην ΑΝΥΕ. Αυτα που διαβαζεις στο google σε κατι site οφθαλμιατρων που λενε και καλα τις μυωπιες για σχολες (για να κανουν laser τα παιδια) εχουν τα παλια κριτηρια. Οπως ειπα το προεδρικο δισταγμα αλλαξε. Για να μου φυγει το αγχος εγω πηρα ο ιδιος στην ΣΜΥΝ και μου απαντησανε το εξης:
πδ11/14 παρ 129 φυλλο φεκ 1360 δευτερο τευχος σφαιρικο ισοδυναμο 4.5. Γιατι να μην ισχυει αυτο που λεω εφοσον ειναι γραμμενο στο φεκ και μου το ειπαν απο την ΣΜΥΝ και την ΑΝΥΕ; Ψαξτο μονος σου και πες μας εδω τι βρηκες... Αλλα οχι λογια του αερα. Πσρε τηλεφωνα ψαξου διαβασε... Εχω φαει μερες ολοκληρες γι αυτο... Ξενυχτια...
Έχεις δίκιο φίλε το έψαξα, το 2019 άλλαξε αυτο. Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. Έβλεπα παλαιότερα αρθρα που ίσχυε αυτό που σου ελεγα.
Καλησπέρα παιδιά σπουδάζω ψυχολογία 4ο έτος και κοντευω να τελειωσω. Αν κάνω τα χαρτιά μου για την προκύρηξη και έστω ότι επιτύχω, για να γραφτώ στη σχολή λιμενοφυλακων για την εκπαίδευση των 6 μηνων θα πρέπει να διαγραφτω πρώτα από τη σχολή μου ; Γνωρίζει κάποιος
Georgels έγραψε: Έχεις δίκιο φίλε το έψαξα, το 2019 άλλαξε αυτο. Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. Έβλεπα παλαιότερα αρθρα που ίσχυε αυτό που σου ελεγα.
παλι καλά που το επιβεβαιωνεις γιατι και εγω ηξερα για χαμηλη μυωπια στο λιμενικο και παρολο που τηλεφωνησα και μιλησα προσωπικα με την υγειονομικη αρχη αλλα και την ΣΜΥΝ τους ρωτουσα: Μα σιγουρα ρε παιδια μεχρι που τους νευριασα. Εχω 4 σφαιρικο ισοδυναμο οπως καταλαβαινεις και τρωω πιο πολλες σαρδελες απο φωκια αυτη την περιοδο ταχα μου να μην ανεβει... Μεχρι να βγει η προκηρυξη θα γινουμε καρδιακοι εδω μεσα!
Γιάννης Μακ έγραψε:Καλησπέρα παιδιά σπουδάζω ψυχολογία 4ο έτος και κοντευω να τελειωσω. Αν κάνω τα χαρτιά μου για την προκύρηξη και έστω ότι επιτύχω, για να γραφτώ στη σχολή λιμενοφυλακων για την εκπαίδευση των 6 μηνων θα πρέπει να διαγραφτω πρώτα από τη σχολή μου ; Γνωρίζει κάποιος
Δεν χρειάζεται να κάνεις διαγραφή απ'τη σχολή σου.
Από όσο τσεκαρα και είδα αδερφέ η βάση των πρώτων 100 ο τελευταίος ήταν με 17900 μόρια απλά τότε το απολυτήριο πήγαινε επί 1000 οπότε 17.9×1000 17900 ... υπολόγισε ότι οι τελευταίοι είχαν δηλαδή 16 και απαολυτηριο συν έξτρα μόρια από αλλού ή απολυτηριο 17.9 κ πάνω χωρίς άλλα προσόντα έξτρα
Anastasios123 έγραψε:Γνωρίζει κάποιος, να μου πει, Ποια ήταν η βάση μορίων στον προηγούμενο διαγωνισμό της εισαγωγής Λιμενοφυλακων χωρίς πανελληνιες;
17.900 γενική σειρά
11.300 κατηγορία ειδικών δυνάμεων
15.500 πολυτεκνοι
Αν θες μου απαντάς σε κάτι?17 απολυτήριο γενικού Λυκείου, Πτυχίο πανεπιστημίου,(φιλολογια), Στρατιώτης Ειδικων δυναμεων, Πτυχίο αγγλικών profiesensy, και πτυχίο Η/Υ, ποσα μορια είναι.. Αν θες μου απαντάς... Επειδή δεν ξέρω να τα υπολογίζω..
Anastasios123 έγραψε:Γνωρίζει κάποιος, να μου πει, Ποια ήταν η βάση μορίων στον προηγούμενο διαγωνισμό της εισαγωγής Λιμενοφυλακων χωρίς πανελληνιες;
17.900 γενική σειρά
11.300 κατηγορία ειδικών δυνάμεων
15.500 πολυτεκνοι
Αν θες μου απαντάς σε κάτι?17 απολυτήριο γενικού Λυκείου, Πτυχίο πανεπιστημίου,(φιλολογια), Στρατιώτης Ειδικων δυναμεων, Πτυχίο αγγλικών profiesensy, και πτυχίο Η/Υ, ποσα μορια είναι.. Αν θες μου απαντάς... Επειδή δεν ξέρω να τα υπολογίζω..
Κατηγορία ειδικών δυναμεων:1,145 μορια (θεωρώ μια χαρα)
Η προκυρηξη του 2019 έχει άλλα κριτήρια και οι βάσεις φτιάχνονται διαφορετικά από του 2011
Sailor123 έγραψε:Κατηγορία ειδικών δυναμεων:1,145 μορια (θεωρώ μια χαρα) Η προκυρηξη του 2019 έχει άλλα κριτήρια και οι βάσεις φτιάχνονται διαφορετικά από του 2011
Το ξέρω και σ ευχαριστώ... Στο λέω γιατί έκανε ο γιος μου αίτηση και για ειδικούς φρουρούς, με 2900 μορια, περνάει σφαίρα, αλλά δεν θέλει. Θέλει λιμενικό, και περιμένει την προκήρυξη μήπως περάσει...
Anastasios123 έγραψε:Το ξέρω και σ ευχαριστώ... Στο λέω γιατί έκανε ο γιος μου αίτηση και για ειδικούς φρουρούς, με 2900 μορια, περνάει σφαίρα, αλλά δεν θέλει. Θέλει λιμενικό, και περιμένει την προκήρυξη μήπως περάσει...
Πολύ καλά μόρια πιστεύω το χει για το λιμενικό καλή επιτυχία