Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 36
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Γνωρίζει κάποιος από όσους είναι μέσα εάν ισχύουν και είναι τυπικοι στα όρια του βάρους; Δηλαδή πάνω από 27 ΔΜΣ σε κόβουν έστω και γυμνασμένος εάν είσαι;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 17
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Μέχρι ποιον αριθμό θα φτάσει η λίστα;
Γνωρίζει κάποιος από τους επιτυχόντες που παρέλαβε καρτέλα;
Τελείωσε η διαδικασία και περιμένετε ΠΚΕ ή ακόμα καλούν;
Γνωρίζει κάποιος από τους επιτυχόντες που παρέλαβε καρτέλα;
Τελείωσε η διαδικασία και περιμένετε ΠΚΕ ή ακόμα καλούν;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 128
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Όχι ρε ούτε καν
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Συνήθως εάν είσαι πάνω από 28-29 ΔΜς, κόβεσαι στο χιλιαρι λόγω χρόνου.
Εκτός και εάν είσαι πολυμπριζο και δεν χρειαστεί να τρέξεις...
Εκτός και εάν είσαι πολυμπριζο και δεν χρειαστεί να τρέξεις...
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Παιδιά πριν κάτι μέρες σας είχα πει πως ο γιατρός μου είχε πει πως μου βρηκε ένα μικρό φύσημα και το έγραψε στην καρτέλα. Επειδή ανήσυχησα έχω πάει σε άλλους δύο καρδιολόγους μου έκαναν υπερήχους τους οποίους έχω μαζί μου και δεν μου βρήκαν τίποτα... Λέτε να τους πάρω μαζί μου να τους δείξω στην επιτροπή να δουν ότι απλα ο πρώτος γιατρός έκανε λάθος και να μην έχω τρεξίματα μετά ; Γίνεται αυτό, έτσι ;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 128
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Μην ανησυχείς. Αν όντως είναι έτσι τα πράγματα πάρε και τα καρδιογράφηματα μαζί σου. Εάν κρίνουν ότι υπάρχει θέμα θα σε εξετάσουν αυτοί.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 15
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Καλημέρα. Μπορουμε να απευθυνθούμε σε ιδιώτες ιατρούς διότι στο νοσοκομείο γίνετε ένα μπαχαλο. Ευχαριστ
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Τα καρδιογράφηματα είναι όλα πολύ καλά... Λέω να τα πάρω και αυτά και τους υπέρηχους μαζί μου και να το πω στην επιτροπή από την αρχή... Μην γίνει καμία βλακεία και με κόψουν για κάτι που δεν έχω κιόλας
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Μάγκες καλησπέρα πριν λίγες μέρες μου έδωσαν καρτέλα από την αστυνομία πήγα στο νοσοκομείο για να κάνω της εξετάσεις και μου είπαν θέλει ραντεβού για όλες ξεχωριστά και ξέρετε τι γίνετε με τα ραντεβού στην Ελλάδα μπορεί να μου πει κάποιος πως έβγαλε άκρη Ευχαριστώ
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 90
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Πρέπει να κλείσεις ραντεβού για κάθε γιατρό ξεχωριστά. Αν είσαι τυχερός μπορεί να σε δεχθούν και χωρίς ραντεβού, αρκεί να μην εχει κόσμο και να είναι ο γιατρός στο νοσοκομείο. Δεν είναι κάθε μέρα όλες οι ειδικότητες στο νοσοκομείο. Προσπάθησε να περάσεις όσους γιατρούς μπορείς δωρεάν στο νοσοκομείο, διαφορετικά θα πας σε εξωτερικά ιατρεία όπου θα πληρώσεις. Για ψυχίατρο μπορείς να δεις στην πόλη σου αν υπάρχει δημόσια κλινική για να πας δωρεάν.Vogdanos έγραψε: Μάγκες καλησπέρα πριν λίγες μέρες μου έδωσαν καρτέλα από την αστυνομία πήγα στο νοσοκομείο για να κάνω της εξετάσεις και μου είπαν θέλει ραντεβού για όλες ξεχωριστά και ξέρετε τι γίνετε με τα ραντεβού στην Ελλάδα μπορεί να μου πει κάποιος πως έβγαλε άκρη Ευχαριστώ
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 36
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Οι υποψήφιοι έχουν πάντα προτεραιότητα. Να πας στην γραμματεία και να τους πεις να σου τα κλείσουνε με χαρτάκι προταιρεοτητας.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Δεύτερη ερώτηση αν είσαι εν ενέργεια στο στρατό γίνετε να της κανεις σε στρατιωτικό;
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Το ρώτησα 2η φορά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου για να είμαι 100% σίγουρος. μπορούμε να κάνουμε τις εξετάσεις σε δημόσιο νοσοκομείο ή σε ιδιωτικά ιατρεία κλπ... ακόμη και συνδιαστικα δηλαδη καποια σε ιδιωτες και καποια σε δημοσιο νοσοκομειο. δεν υπαρχει κανενα προβλημα. απλα μεγαλη προσοχη μου το τονισαν αν κανετε εστω και μια εξεταση σε δημοσιο πρεπει να παρετε υπογραφη και απο την γραμματεια. η υπογραφη αυτή βεβαιώνει ουσιαστικά οτι ο συγκεκριμένος γιατρός ανήκει στο προσωπικό του νοσοκομείου. επισης μου ξανατονισαν οτι εχει δωθει οδηγια απο το αρμοδιο υπουργειο να μας εξυπηρετουν στα δημοσια νοσοκομεια οποτε μην μασατε αν πεσετε σε αγενη υπαλληλο στη γραμματεια. και ενα tip που μου εδωσαν (φανταζομαι οτι εχει βαση περισσοτερο για την επαρχια) ειναι αντι για τηλεφωνικο ραντεβου να παω απευθειας στη γραμματεια του νοσοκομειου με φυσικη παρουσια και να κλεισω τα ραντεβου. αυτό με το στρατιωτικό δεν το γνωρίζω αλλά η λογική λέει ότι δεν θα έχεις πρόβλημα, καλυτερα να κανεις ενα τηλεφωνο... ελπιζω να βοηθησα
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 15
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Η επικυρωση που ζητάει για το ιδιόχειρο της υπογραφής αν πας έστω κ σε ένα ιδιώτη γιατρο, πως θα το επικυρώσουν στο νοσοκομειο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες