Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 192
Ετσι ακυρώνουν μια προκήρυξη όπως τα λέτε γιατί σκέφτεστε σύμφωνα με τα δεδομένα του 9. Μην ξεχνατε οτι τωρα βγήκε η προκήρυξη για οβα, ειναι πολυ φειλ να φύγουν για. Εποπ οσοι μπηκαν εκει. Πάντα με την λογική μου μιλαω, δεν ειπα ποτε οτι ισχύει κάτι τέτοιο. Μονο το ΦΕΚ θα μας πει
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 10
G.T έγραψε:Προτεραιότητα έχουν όλοι οι οβα μετά δέα φτανταροι πολίτες
Δηλαδή σύμφωνα με αυτό που λες εσύ, ένας ΟΒΑ που είναι 3 χρονιά μέσα με απολυτήριο γενικού λυκείου 15 έχει προτεραιότητα από έναν ΔΕΑ με απολυτήριο 15 πτυχίο ΑΕΙ ξένες γλώσσες, άκου επειδή είσαι άσχετος και ακούς κάθε πάσαρα μόνιμο που σε παραμυθιάζει για να τους βγάζεις όλη την σκατοδουλεια, βάση της προκήρυξης δεν πα να είσαι ΟΒΑ με 3 χρονιά αλεξίπτωτα άμα δεν έχεις μεγάλο απολυτήριο ξένες γλώσσες και πτυχίο δεν πρόκειται να μπεις , επόπτη μπορεί να μπει και αστράτευτος 25 χρονών απλά επειδή έχει απολυτήριο 18 πτυχίο ΑΕΙ και ξένες γλώσσες, πριν πείτε την βλακεία σας διαβάστε καμία προκήρυξη , αυτό που λες εσύ προτεραιότητα δεν υπάρχει η προτεραιότητα πάει βάση μορίων
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 108
Και εγώ από έγκυρη πηγή ξέρω ότι δε θα μπορούν να δηλώσουν οι αστρατευτοι όπως ίσχυε στις 2 πρώτες σειρές, γιατί τους θέλουν γρήγορα στις μονάδες, δε γίνεται να τους στείλουν 4-5 μήνες κέντρο.
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 239
Αυτό που λέει ο διασώστης βγάζει νόημα. Με την τωρινή κατάσταση ειδικά.
You couldn't beat me even if you wanted to.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
jdm_1999 έγραψε:Το μέσον κάνει πολλά, στους συνοριοφύλακες που πήραν 2-3 δεν είχαν πάει φαντάροι... Έβαλαν μέσον
για πες μας ονόματα
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Dk2000 έγραψε:Επίσης ρε μάγκες δεν μπορώ να ακούω ότι το μέσον δεν αλλάζει μόρια και τα σχετικά, γείτονας μπήκε ειδικός φρουρός που καλά καλά με το ζόρι τελειώσε ένα λύκειο
γιατι πιστευω λες ψεματα πες μας το ονομα αμεσως απο τους πινακες θα δουμε τι προσοντα έχει βαθμο λυκειου διπλωματα ξενες γλωσσες θητεια
Εγώ μπήκα ΟΒΑ με του 20 την προκήρυξη, δηλαδή υπάρχει πιθανοτητα να μην μπορώ να λάβω μέρος σαν εποπ, ως τώρα νόμιζα ότι ίσχυε και όλα τα παιδια που παρουσιαστηκαμε.
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 239
navy λες η προκήρυξη εποπ του 21 άμα βγει να είναι τόσο τροποποιημένη;Navy έγραψε:Εγώ μπήκα ΟΒΑ με του 20 την προκήρυξη, δηλαδή υπάρχει πιθανοτητα να μην μπορώ να λάβω μέρος σαν εποπ, ως τώρα νόμιζα ότι ίσχυε και όλα τα παιδια που παρουσιαστηκαμε.
You couldn't beat me even if you wanted to.
Ότι ξέρετε ξέρω. Δεν σημαίνει ότι όσοι ΟΒΑ λάβουν μέρος ως ΕΠΟΠ θα περασουν σιγουρα.
Αυτά που λέει ο διασώστης στέκουν. Όσο για αυτούς που λένε ότι μπήκαν σφ η εφ χωρίς τα απαραίτητα μόρια. Να ξέρουν ότι κάτι τέτοιο ΔΕΝ μπορεί να γίνει ακόμα και τον Μητσοτάκη να έχεις κολλητό.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 31
Δεν στεκουν γιατι ο μητσοτακης ειπε και για γυναικες και αν σας ξεφευγει κατι οι γυναικες ειναι αστρατευτες, τελως παντων κουβεντα να γινεται στα παιδια που ειναι αστρατευτα να μην αγχωνονται με αυτα που διαβαζουν.
Στο μόνο που θα διαφωνήσω με τον διασώστη είναι ότι δεν γίνεται να μην πάρουν αστρατευτους αλλιώς στη ΔΕΘ δεν θα έλεγε για άνδρες και γυναίκες.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Πιασε κοκκινο φιλε μου
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
XristosMP έγραψε:Στο μόνο που θα διαφωνήσω με τον διασώστη είναι ότι δεν γίνεται να μην πάρουν αστρατευτους αλλιώς στη ΔΕΘ δεν θα έλεγε για άνδρες και γυναίκες.
αυτό το έλεγα και εγώ αλλά για σκεφτείτε, ειδικοί φρουροί αστράτευτες γυναίκες, λιμενικό το ίδιο σωφρονιστικοι πάλι όποτε μπορεί και εδώ
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Ναι επειδη οταν πας ειδικος φρουρος αποφευγεις την θητεια σου, οταν κανεις εποπ κανεις ουτως η αλλως 1 χρονο εκπαιδευση.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες