Guest έγραψε:Τελικά ρε μαγκες ο ποτσεπης κόπηκε η όχι;
Αφού περίμενα 3,5 ώρες για να αποφασίσουν και αφού μου είχαν κάνει πολλές ερωτήσεις, μου είπαν ότι δεν μπορούν να αποφασίσουν και μου έδωσαν παραπεμπτικό για ψυχίατρο τη Δευτέρα. Πράγματι τη Δευτέρα παρουσιάστηκα στον ψυχίατρο ο οποίος με εξέτασε για 10 λεπτά. Μου είπε ότι την απόφασή του θα την στείλει στην επιτροπή. Την Τρίτη το πρωί πήγα ξανά στην επιτροπή ψυχοτεχνικών και μου είπαν ότι σύμφωνα με τη δική τους απόφαση και αυτή του ψυχιάτρου κρίνομαι ακατάλληλος για την Ελληνική Αστυνομία" προσθέτει.
Εσείς που λέγατε ότι τον είδατε ατα υγειονομικά την Δευτέρα και αμέσως πέσατε να φάτε τον μερακλη και όποιον έλεγε ότι κόπηκε άλλη φορά να κάνετε υπομονή να δείτε το τέλος πριν κρίνετε κάποιον
Guest έγραψε:Τελικά ρε μαγκες ο ποτσεπης κόπηκε η όχι;
Αφού περίμενα 3,5 ώρες για να αποφασίσουν και αφού μου είχαν κάνει πολλές ερωτήσεις, μου είπαν ότι δεν μπορούν να αποφασίσουν και μου έδωσαν παραπεμπτικό για ψυχίατρο τη Δευτέρα. Πράγματι τη Δευτέρα παρουσιάστηκα στον ψυχίατρο ο οποίος με εξέτασε για 10 λεπτά. Μου είπε ότι την απόφασή του θα την στείλει στην επιτροπή. Την Τρίτη το πρωί πήγα ξανά στην επιτροπή ψυχοτεχνικών και μου είπαν ότι σύμφωνα με τη δική τους απόφαση και αυτή του ψυχιάτρου κρίνομαι ακατάλληλος για την Ελληνική Αστυνομία" προσθέτει.
Εσείς που λέγατε ότι τον είδατε ατα υγειονομικά την Δευτέρα και αμέσως πέσατε να φάτε τον μερακλη και όποιον έλεγε ότι κόπηκε άλλη φορά να κάνετε υπομονή να δείτε το τέλος πριν κρίνετε κάποιον
Εγω το ειπα μια, θα το πω και δυο... Μερακλής δεν είναι ένα απλό μέλος, είναι ιδεολογία, είναι κίνημα... Μερακλή σε θέλουμε δίπλα μας μη μας αφήσεις για το κυληκιο...
Συγχαρητήρια σε ολα τα παιδια που περασατε... Οντας μια απ τις 60 συνολικα γυναίκες π ειχαν τα μορια και είχαμε να συναγωνιστουμε με εσας π βγάζετε τα αθληματα για πλακα εχω να πω οτι απλα δεν υπάρχει καμια ισότητα... Απο τις 60 γυναικες δεν θα παρουν ουτε 10 αλλα δεν πειραζει οταν η Ρωσια εχει γυναίκες πιλοτους η Ελλαδιτσα απλα μιλάει για ''ισότητα''.
Παιδιά σήμερα που παραλάβαμε τα έγραφα από το αστυνομικό τμήμα μας είπαν ότι κατά πάσα πιθανότητα περάσαμε αλλά δεν είναι στανταρακι, τι εννοουν με αυτό;
The Marine έγραψε:Έχουν πάρει και κάποιον άλλον τηλέφωνο;
Ναι φίλε σήμερα καθόμασταν για καφέ 4 επιτυχόντες με πήραν τηλ εμένα μ άλλους δύο σίγουρα για αύριο η Σάββατο ν παμε ν υπογράψουμε μια επιστολή μας είπαν. Μη με ρωτήσετε τι είναι αύριο θ ξέρουμε.