Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

Τι να σου προτείνω αν το θέλεις πραγματικά μπες ειδικές δυνάμεις η έφεδρος αξιωματικός. Αυτό που έγραψες για αθήνα δε το σχολιάζω καν, η ηλικία σου δεν παίζει ρόλο
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Δευ Ιούλ 12, 2010 6:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
nikos

Δημοσίευση από nikos »

Ο τελευταίος στην προηγούμενη προκύρηξη πόσα μόρια είχε; Για την κατηγορία του ενιαίου μηλάω... Έτσι να έχω μια εικονα για την άνοδο.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Julian

Δημοσίευση από Julian »

Εννοεις υπαρχη περιπτωση αθηνα η με τιποτα; Εικόναναι το ξερω οτι δεν παιζει ρολο η ηλικια αλλα μηπως θα ηταν καλυτερα αργοτερα.ty που μου απαντας αμεσωςΕικόνα
γυρω στα 2100-2200 μορια υπαρχη περιπτωση καποτε να μπω; Ειδικα αν του χρονου λογο της αυξανομενης εγκληματικοτητας ζητησουν περισσοτερους; Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Julian έγραψε:Εννοεις υπαρχη περιπτωση αθηνα η με τιποτα;Εικόναναι το ξερω οτι δεν παιζει ρολο η ηλικια αλλα μηπως θα ηταν καλυτερα αργοτερα.ty που μου απαντας αμεσωςΕικόνα
γυρω στα 2100-2200 μορια υπαρχη περιπτωση καποτε να μπω; Ειδικα αν του χρονου λογο της αυξανομενης εγκληματικοτητας ζητησουν περισσοτερους;Εικόνα

Σκέψου σαν άντρας και βγάλε την αθήνα από το μυαλό σου άκουμε θα είναι καλύτερα για τα μόρια σου στην Α κατηγορία (αν έχεις απολυτηρίο ενιαίου λυκείου) έχεις πολλές πιθανότητες αν ανήκεις στην Β δεν έχεις πολλές. Το θέμα είναι να έχει λεφτά το ταμείο η εγκληματικότητα δεν στέκει

Julian

Δημοσίευση από Julian »

Ναι ενιαου λυκειου εχω. Δηλαδη ειμαι στην κατηγορια α; Περνουν περισσοτερους σωστα; Εικόνα
οχι απλως Το πηγαινε ελα στις αδειες δηλαδη. Ενταξει τι να κανουμε οπου να ειναι αρκει να αντεξω γιατι 2-3 γνωστοι μου μετα απο 2 μηνες την εκαναν δεν μπορουσαν αλλο.Εικόνααλλα εμενα θα μου αρεσειΕικόνα
ευχαριστω πολυ φιλε για το χρονο σου!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Julian έγραψε:Ναι ενιαου λυκειου εχω. Δηλαδη ειμαι στην κατηγορια α; Περνουν περισσοτερους σωστα;Εικόνα

ναι
Alaniaris

Δημοσίευση από Alaniaris »

Julian έγραψε:Ναι ενιαου λυκειου εχω. Δηλαδη ειμαι στην κατηγορια α; Περνουν περισσοτερους σωστα;Εικόνα
οχι απλως Το πηγαινε ελα στις αδειες δηλαδη. Ενταξει τι να κανουμε οπου να ειναι αρκει να αντεξω γιατι 2-3 γνωστοι μου μετα απο 2 μηνες την εκαναν δεν μπορουσαν αλλο.Εικόνααλλα εμενα θα μου αρεσειΕικόνα
ευχαριστω πολυ φιλε για το χρονο σου!

Εσυ τωρα φιλε κανεις για την αστυνομια με τα λεγομενα σου; Γιατι δεν περιμενεις καμια προκηρυξη για παιδικο σταθμο;

Johnnys Aigaleo

Δημοσίευση από Johnnys Aigaleo »

Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Απαγορεύονται τα ειρωνικά σχόλια. Ευχαριστώ
greg

Δημοσίευση από greg »

Χαχαχαχα... μπραβο αλανιαρη με εκανες κ γελασα.

χαχαχχ

Δημοσίευση από χαχαχχ »

Προκηρηξη για παιδικο σταθμο λεει ελιωσα χααχαχχαχχα
teo

Δημοσίευση από teo »

Καλα λες. Παιδικος σταθμος χαχαχαχαχχα. Δες κατι ατομα που θελουν να μπουν στο σωμα
petros

Δημοσίευση από petros »

Ρε 19 χρονων ειναι κ δεν ξερει κακο ειναι; Μην τον αποθαρρηνεται! Βλεπεται εχει θεμα με τις αδειες το παλικαρι!
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Με βαση την λιγοστη εμπειρια που εχω στις προκυρηξεις και το μεχρι τωρα ψαξιμο που εχω κανει πιστευω οτι η προκυρηξη θα βγει μετα τις 20 αυγουστου. και ςςαμαςηςςε επιςελοςς να λερςνεςε ςο ςοροςμ με βλακειες! εδς μιλαμε για ςην προκςρηξη δεν ειναι θεμα ςοροςμ για ***** ! εςςαριςςς
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες