Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 647
Τι να σου προτείνω αν το θέλεις πραγματικά μπες ειδικές δυνάμεις η έφεδρος αξιωματικός. Αυτό που έγραψες για αθήνα δε το σχολιάζω καν, η ηλικία σου δεν παίζει ρόλο
...
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Δευ Ιούλ 12, 2010 6:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο τελευταίος στην προηγούμενη προκύρηξη πόσα μόρια είχε; Για την κατηγορία του ενιαίου μηλάω... Έτσι να έχω μια εικονα για την άνοδο.
-
- Στρατηγός
Εννοεις υπαρχη περιπτωση αθηνα η με τιποτα;
ναι το ξερω οτι δεν παιζει ρολο η ηλικια αλλα μηπως θα ηταν καλυτερα αργοτερα.ty που μου απαντας αμεσως
γυρω στα 2100-2200 μορια υπαρχη περιπτωση καποτε να μπω; Ειδικα αν του χρονου λογο της αυξανομενης εγκληματικοτητας ζητησουν περισσοτερους;

γυρω στα 2100-2200 μορια υπαρχη περιπτωση καποτε να μπω; Ειδικα αν του χρονου λογο της αυξανομενης εγκληματικοτητας ζητησουν περισσοτερους;

-
- Στρατηγός
Julian έγραψε:Εννοεις υπαρχη περιπτωση αθηνα η με τιποτα;ναι το ξερω οτι δεν παιζει ρολο η ηλικια αλλα μηπως θα ηταν καλυτερα αργοτερα.ty που μου απαντας αμεσως
Σκέψου σαν άντρας και βγάλε την αθήνα από το μυαλό σου άκουμε θα είναι καλύτερα για τα μόρια σου στην Α κατηγορία (αν έχεις απολυτηρίο ενιαίου λυκείου) έχεις πολλές πιθανότητες αν ανήκεις στην Β δεν έχεις πολλές. Το θέμα είναι να έχει λεφτά το ταμείο η εγκληματικότητα δεν στέκει
Ναι ενιαου λυκειου εχω. Δηλαδη ειμαι στην κατηγορια α; Περνουν περισσοτερους σωστα; 
οχι απλως Το πηγαινε ελα στις αδειες δηλαδη. Ενταξει τι να κανουμε οπου να ειναι αρκει να αντεξω γιατι 2-3 γνωστοι μου μετα απο 2 μηνες την εκαναν δεν μπορουσαν αλλο.
αλλα εμενα θα μου αρεσει
ευχαριστω πολυ φιλε για το χρονο σου!

οχι απλως Το πηγαινε ελα στις αδειες δηλαδη. Ενταξει τι να κανουμε οπου να ειναι αρκει να αντεξω γιατι 2-3 γνωστοι μου μετα απο 2 μηνες την εκαναν δεν μπορουσαν αλλο.

-
- Στρατηγός
Julian έγραψε:Ναι ενιαου λυκειου εχω. Δηλαδη ειμαι στην κατηγορια α; Περνουν περισσοτερους σωστα;
ναι
Julian έγραψε:Ναι ενιαου λυκειου εχω. Δηλαδη ειμαι στην κατηγορια α; Περνουν περισσοτερους σωστα;
οχι απλως Το πηγαινε ελα στις αδειες δηλαδη. Ενταξει τι να κανουμε οπου να ειναι αρκει να αντεξω γιατι 2-3 γνωστοι μου μετα απο 2 μηνες την εκαναν δεν μπορουσαν αλλο.αλλα εμενα θα μου αρεσει
Εσυ τωρα φιλε κανεις για την αστυνομια με τα λεγομενα σου; Γιατι δεν περιμενεις καμια προκηρυξη για παιδικο σταθμο;
-
- Στρατηγός
Απαγορεύονται τα ειρωνικά σχόλια. Ευχαριστώ
Καλα λες. Παιδικος σταθμος χαχαχαχαχχα. Δες κατι ατομα που θελουν να μπουν στο σωμα
Ρε 19 χρονων ειναι κ δεν ξερει κακο ειναι; Μην τον αποθαρρηνεται! Βλεπεται εχει θεμα με τις αδειες το παλικαρι!
Με βαση την λιγοστη εμπειρια που εχω στις προκυρηξεις και το μεχρι τωρα ψαξιμο που εχω κανει πιστευω οτι η προκυρηξη θα βγει μετα τις 20 αυγουστου. και ςςαμαςηςςε επιςελοςς να λερςνεςε ςο ςοροςμ με βλακειες! εδς μιλαμε για ςην προκςρηξη δεν ειναι θεμα ςοροςμ για ***** ! εςςαριςςς
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες