Αρχικα κοπελα μου γλυκια ναι βαζεις οτι δικαιολογητικο λεει η προκηρυξη οπως αγγλικα ή πολυτεκνια κτλ αλλα βαζεις το ανωτερο Απο καθε κατηγορια. Οποτε στην κατηγορια τιτλος σπουδων βαζεις μονο το απολυτηριο καθως αυτος ειναι ο ανωτερος τιτλος που ζηταει οχι το πτυχιο και το μεταπτυχιακο, οπως και αν εχεις παραπανω απο μια ξενη γλωσσα μετραει μονο μια στο ανωτερο επιπεδο που κατεχεις. Οσον αφορα τα σεξιστικα σχολια το παλικαρι απλα σου ειπε οτι ενας ανδρας μπορει να φτασει παραπανω μορια απο μια γυναικα γιατι υπαρχουν κατηγοριες που μοριοδοτειται (θητεια, Ελδυκ, οβα, ειδικες, προυπηρεσια σε ειδικοτητα που δεν υπαρχει στη πολιτιλη ζωη) που μια γυναικα δεν μπορει να παρει. Αυτο δεν ειναι σεξισμος ειναι δεδομενο οποτε αφηστε αυτη τη καραμελα με τον μισογυνισμο.Nikoseuamcs έγραψε:Αρχικά σε όσους από εδώ μέσα είναι μισογύνης να πάνε να κουρευτούν... Δεύτερον, όταν η ειδικότητα ζητάει κάποια χαρτιά π. Χ. Απολυτήριο Λυκείου το βάζεις, όμως βάζεις και τα άλλα τα κριτήρια (Πολύτεκνος, θανών από πόλεμο, προϋπηρεσία στον συγκεκριμένο τομέα, Εντοπιότητα στη Θράκη, δίπλωμα οδήγησης, αγγλικά) αυτα μαζεύουν μόρια, και κάτι τελευταίο... Τα μόρια δεν κάνουν διακρίσεις στο εάν είσαι άνδρας ή γυναίκα... Το ότι υπηρέτησες τη θητεία σου ή ήσουν οβα ναι μεν έχεις μόρια αλλά μια κοπέλα μπορεί να μαζέψει παραπάνω μόρια εάν έχει αλλά κριτήρια... Και σχετικά με τα μόρια μου ναι είναι 970 διότι πρώτον τα μέτρησα σύμφωνα με την προκήρυξη που αναγράφει τη μοριοδοτηση και δεύτερον, όποιοι από εδώ μέσα ξέρουν, μετά από 2 χρόνια έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις, σύμφωνα με τα προσόντα που είδη έχεις κατάθεση, μι δεύτερη ειδικότητα...
Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
Ας ελπίσουμε να γίνει σωστα η καταμέτρηση μορίων σε όλους
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 128
Nikoseuamcs έγραψε:Αρχικά σε όσους από εδώ μέσα είναι μισογύνης να πάνε να κουρευτούν... Δεύτερον, όταν η ειδικότητα ζητάει κάποια χαρτιά π. Χ. Απολυτήριο Λυκείου το βάζεις, όμως βάζεις και τα άλλα τα κριτήρια (Πολύτεκνος, θανών από πόλεμο, προϋπηρεσία στον συγκεκριμένο τομέα, Εντοπιότητα στη Θράκη, δίπλωμα οδήγησης, αγγλικά) αυτα μαζεύουν μόρια, και κάτι τελευταίο... Τα μόρια δεν κάνουν διακρίσεις στο εάν είσαι άνδρας ή γυναίκα... Το ότι υπηρέτησες τη θητεία σου ή ήσουν οβα ναι μεν έχεις μόρια αλλά μια κοπέλα μπορεί να μαζέψει παραπάνω μόρια εάν έχει αλλά κριτήρια... Και σχετικά με τα μόρια μου ναι είναι 970 διότι πρώτον τα μέτρησα σύμφωνα με την προκήρυξη που αναγράφει τη μοριοδοτηση και δεύτερον, όποιοι από εδώ μέσα ξέρουν, μετά από 2 χρόνια έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις, σύμφωνα με τα προσόντα που είδη έχεις κατάθεση, μι δεύτερη ειδικότητα...
Οταν πετατε αρλουμπες για να μην πω καμια αλλη κουβέντα και σας βριζουμε δεν είναι σεξισμός. Θα φοβόμαστε να σας μιλήσουμε δηλαδή;
Και οτι εχεις γράψει στην παρένθεση μετράει ΜΟΝΟ το δίπλωμα και η ξένη γλώσσα... Αυτό που εγραψες για θάνατο πατερα κ. Λ. Π. Δεν μετράει πουθενά... Ουτε η εντοπιότητα! Απο που τα διαβάζετε δεν ξέρω.
Ε ρεε έχουν να πέσουν ενστασεις απο κάτι φωστηρες.
- Nikoseuamcs
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 63
Καλησπέρα σε όλους για να μην αρχίσω να λέω πάλι ολόκληρα κατεβατά σχετικά με τον μισογυνισμό που έγραψα πριν λίγο και παρεξηγούμαι χωρίς λόγο ενώ ακούω και κάποιες βαρύγδουπες λέξεις σχετικά με το τι άτομα θα μπούνε με 50 μόρια παραπάνω που είπε ένας φίλος πιο πάνω θα ήθελα να αναφέρω το εξής ότι τα αγοράκια τα οποία πήγαν στρατό και έκαναν τη θητεία τους μπορεί από αυτά να έχουν τελειώσει μόνο ένα απλό λύκειο και να μην έχουν κάνει τίποτα άλλο ένα μία κοπέλα να έχει τελειώσει το λύκειο της και να έχει και περισσότερηπροϋπηρεσία από ένα αγοράκι που είναι μόνος θητεία επομένως αυτό που λέει ένας φίλος παραπάνω σχετικά με το ότι τα κορίτσια μπορεί να έχουν λιγότερα μόρια δεν ισχύει αυτό και επίσης όταν έχεις άνθρωπο ο οποίος έχει πεθάνει πολεμώντας και έχει πάρει κάποιες τιμές μαζεύει μόρια και σχετικά με το αν κάποιος έχει αγγλικά ας πούμε proficiency και στα γερμανικά έχει πάλι το αντίστοιχο του proficiency πίστεψε με επειδή υπάρχουν άτομα μέσα δικά μου που τα έχω ήδη ρωτήσει δεν γίνεται συμψηφισμός και τα αγγλικά και για τα γερμανικά αντίθετα γίνεται καταμέτρηση και όταν δύο πτυχίων επομένως κάτσε διάβασε εσύ την προκήρυξη που το έγραψες ότι εγώ δεν έκατσα να διαβάσω
- Nikoseuamcs
- Επιλοχίας
Str vpv κάτσε διάβασε καμιά προκήρυξη ... Αυτά τα με τις παραγράφους που κάνετε όλοι σας scroll down Για να πάτε να δείτε τις θέσεις και τις ειδικότητες... Καθίστε και διαβάστε και τα ψιλά γράμματα για να ενημερωθείτε σωστά τουλάχιστον προτού αρχίσετε να κράζετε... Άμα διαβάσεις έχεις περισσότερα μόρια όταν είσαι σε παραμεθόρια περιοχή και όταν κάποιο μέλος της οικογένειάς σου έχει πεθάνει στον πόλεμο και έχεις μόρια για αυτό κάτσε διάβασε φιλαράκι μου καλό κι αυτά τα ειρωνικά σου
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 6
Ανοίγεις πάλι ένα θέμα το οποίο εδώ και ώρες είχε κλείσει και το κάνεις χειρότερο με τις δικές σου ασυναρτησίες.
Από τις κατηγορίες που προβλέπονται στην παρ.1 του άρθρου 11 του ν.3648/2008 (Α ́38) τέκνα πολυτέκνων, τέκνα ή αδέλφια αναπήρων και τραυματισθέντων σε πολεμικές επιχειρήσεις, καθώς και στρατιωτικών και των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων ειρηνικής περιόδου, οι οποίοι έχουν αναπηρία σε ποσοστό εξήντα επτά τοις εκατό (67%) και άνω, λόγω πάθησής τους σε διατεταγμένη υπηρεσία και ένεκα αυτής, τέκνα ή αδέλφια των θανόντων στρατιωτικών των Ενόπλων Δυνάμεων στον πόλεμο ή στην ειρήνη κατά την εκτέλεση διατεταγμένης υπηρεσίας και ένεκα αυτής, καθώς και τέκνα Ελλήνων μόνιμων στρατιωτικών, εφέδρων και κληρωτών οπλιτών, που συμμετείχαν με οποιονδήποτε τρόπο στα πολεμικά γεγονότα της χρονικής περιόδου από την 20ή Ιουλίου έως την 20ή Αυγούστου 1974 στην Κύπρο, καθώς και στα γεγονότα που έλαβαν χώρα το 1964 στην Τυληρία και Λευκωσία και το 1967 στην Κοφίνου και τους Αγίους Θεοδώρους της Κύπρου καθώς και τέκνα ή αδέλφια προσώπου που απεβίωσε ή τραυματίσθηκε εξαιτίας τρομοκρατικής ενέργειας:100 μονάδες. Τέκνα τρίτεκνων οικογενειών:50 μονάδες. Οι ανήκοντες σε περισσότερες της μίας των παραπάνω κατηγοριών, λαμβάνουν μία μόνο φόρα, τις μονάδες της κατηγορίας με τη μεγαλύτερη μοριοδότηση.
η. Εντοπιότητα μονίμως διαμενόντων στην περιοχή της Θράκης, νήσων Ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκανήσου [διαμονή στην εν λόγω περιοχή τουλάχιστον τα τελευταία πέντε (5) έτη] αποδεικνυόμενη με βεβαίωση της οικείας δημοτικής αρχής:100 μονάδες.
Διάβασε την προκήρυξη πριν προσβάλεις κάποιον. Από όλα όσα είπε η κοπέλα τα παραπάνω ήταν τα μόνα εύστοχα.
Από τις κατηγορίες που προβλέπονται στην παρ.1 του άρθρου 11 του ν.3648/2008 (Α ́38) τέκνα πολυτέκνων, τέκνα ή αδέλφια αναπήρων και τραυματισθέντων σε πολεμικές επιχειρήσεις, καθώς και στρατιωτικών και των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων ειρηνικής περιόδου, οι οποίοι έχουν αναπηρία σε ποσοστό εξήντα επτά τοις εκατό (67%) και άνω, λόγω πάθησής τους σε διατεταγμένη υπηρεσία και ένεκα αυτής, τέκνα ή αδέλφια των θανόντων στρατιωτικών των Ενόπλων Δυνάμεων στον πόλεμο ή στην ειρήνη κατά την εκτέλεση διατεταγμένης υπηρεσίας και ένεκα αυτής, καθώς και τέκνα Ελλήνων μόνιμων στρατιωτικών, εφέδρων και κληρωτών οπλιτών, που συμμετείχαν με οποιονδήποτε τρόπο στα πολεμικά γεγονότα της χρονικής περιόδου από την 20ή Ιουλίου έως την 20ή Αυγούστου 1974 στην Κύπρο, καθώς και στα γεγονότα που έλαβαν χώρα το 1964 στην Τυληρία και Λευκωσία και το 1967 στην Κοφίνου και τους Αγίους Θεοδώρους της Κύπρου καθώς και τέκνα ή αδέλφια προσώπου που απεβίωσε ή τραυματίσθηκε εξαιτίας τρομοκρατικής ενέργειας:100 μονάδες. Τέκνα τρίτεκνων οικογενειών:50 μονάδες. Οι ανήκοντες σε περισσότερες της μίας των παραπάνω κατηγοριών, λαμβάνουν μία μόνο φόρα, τις μονάδες της κατηγορίας με τη μεγαλύτερη μοριοδότηση.
η. Εντοπιότητα μονίμως διαμενόντων στην περιοχή της Θράκης, νήσων Ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκανήσου [διαμονή στην εν λόγω περιοχή τουλάχιστον τα τελευταία πέντε (5) έτη] αποδεικνυόμενη με βεβαίωση της οικείας δημοτικής αρχής:100 μονάδες.
Διάβασε την προκήρυξη πριν προσβάλεις κάποιον. Από όλα όσα είπε η κοπέλα τα παραπάνω ήταν τα μόνα εύστοχα.
- Nikoseuamcs
- Επιλοχίας
Λοιπόν για να τελειώνουμε με το θέμα αυτό σχετικά με τα μόρια επειδή βλέπω ότι κάποιοι θα κάνουν πολλές ενστάσεις στη συνέχεια και θα κλαίνε για τα μόρια και θα δούμε φέτος πολλές γυναίκες μέσα καθίστε μετρήστε σωστά τα μόρια και αφήστε εμένα να λέω βλακείες και να προσβάλω διάφορα άτομα. Εγώ έχω ρωτήσει άτομα μέσα από το ΓΕΣ και μου έχουν απαντήσει με αυτόν τον τρόπο που απάντησα και εγώ τώρα μέσα από αυτό το forum τώρα εάν εσείς θεωρείτε ότι είμαι λανθασμένη επειδή έχετε περισσότερη εμπειρία από ένα υγιές δηλαδή από το επιτελείο στρατού καλός.
Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία
Χαχαχα ειλικρινά τώρα θα μας πεις για το επιτελείο στρατού;Κορίτσι μου έχεις 3000 μόρια μπαίνεις πρώτη αυτή πας για κατάταξη δε χρειάζεσαι καν αθλήματα εσυ, σκάσε μύτη Αυλωνα και πες ήρθαNikoseuamcs έγραψε:Λοιπόν για να τελειώνουμε με το θέμα αυτό σχετικά με τα μόρια επειδή βλέπω ότι κάποιοι θα κάνουν πολλές ενστάσεις στη συνέχεια και θα κλαίνε για τα μόρια και θα δούμε φέτος πολλές γυναίκες μέσα καθίστε μετρήστε σωστά τα μόρια και αφήστε εμένα να λέω βλακείες και να προσβάλω διάφορα άτομα. Εγώ έχω ρωτήσει άτομα μέσα από το ΓΕΣ και μου έχουν απαντήσει με αυτόν τον τρόπο που απάντησα και εγώ τώρα μέσα από αυτό το forum τώρα εάν εσείς θεωρείτε ότι είμαι λανθασμένη επειδή έχετε περισσότερη εμπειρία από ένα υγιές δηλαδή από το επιτελείο στρατού καλός.
- Nikoseuamcs
- Επιλοχίας
Αγορίνα όταν θα βγουν τα μόρια να σε δω 0ου θα κλαις ... Στη μαμά σου μετά... Θες και στρατό Ήρωνα
χαχαχα σταματάω να σου απαντάω γενικά με τον χαρακτήρα που έχεις ούτε κέντρο δε θα βγάλεις σε περίπτωση που μπεις λεμεεεεε τώραΆντε καλή επιτυχία μαχημη!Nikoseuamcs έγραψε:Αγορίνα όταν θα βγουν τα μόρια να σε δω 0ου θα κλαις ... Στη μαμά σου μετά... Θες και στρατό Ήρωνα
- espapadaki
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 30
Τι ενταση! Ηρεμια. Εδω πολλοι πιστευουν οτι καταλληλος σημαινει πως τους φωναξαν πκε! Ο καθενας βοηθα οπως μπορει. Δεν τιθεται θεμα μισογυνισμου. Τιθεται θεμα διαβαζω την προκηρυξη και το τι ζηταει. Μετα αν θελει καποιος ρωταει κατι για σιγουρια και τελειωνει εκει. Μη σκοτωνεστε χωρις λογο. Επισης οσοι δεν εχετε ιδεα απο προκηρυξεις καντε τον κοπο, διαβαστε τη και ρωτηστε κατι με ωραιο τροπο χωρις να ειστε απολυτοι.
Ο καθένας βλέπει τι έκανε στο τέλος της προκήρυξης. Υπάρχουν και τα αθλήματα τα οποία περσυι έκοψαν πολύ κόσμο. Ηρεμία υπομονή και ο καιρός περνάει
- filipposgou1997
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 7
- Επάγγελμα: Γεωπονος
Μου εχουν καεί τα μάτια και ο εγκέφαλος με αυτά που βλέπω εδώ μέσα! Και το γέλιο είναι ότι πολλοι άσχετοι θα περασουν, θα πανε και θα φυγουν την Ίδια μέρα της κατάταξης και εμείς θα μείνουμε στην απέξω!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 38
Καλά σου τα λένε εσένα πως σε λένε Εσένα 33ΜΚ Καλά τα ακούς φίλε γιατί τα αξίζεις και πολύ μάλιστα
για μενα λες; Τι εννοείς ρε φίλε για πες τι σου φάνηκε παράλογο; Μήπως βγάζεις και εσυ 3 χιλιάδες μόρια;Swto έγραψε:Καλά σου τα λένε εσένα πως σε λένε Εσένα 33ΜΚ Καλά τα ακούς φίλε γιατί τα αξίζεις και πολύ μάλιστα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες