Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)
Δεν υπαρχει περίπτωση νικο.Γιατι υποτίθεται θα πρεπει να Βγουν πινακες να μας καλεσει η αστυνομία οπως μου ειπαν. Να υπογράψουμε σύμβαση κ μετα να μας καλεσουν για εκπαίδευση. Οποτε αποκλείεται αφου βγουν οι πινακες να παμε σε 3-4 μερες σχολη. Κατα την δικη μου αποψη παντα
Ο. Π. Κ. Ε
NikosChar95 έγραψε:Pepegas. Εσυ μάλλον μας κοροϊδεύεις... Εδώ δεν ξέρουμε πότε θα βγούνε αποτελέσματα, πότε έχουν Σκοπό να παμε σχολή και εσυ μας λες για τα Ραπιντ. Εγω έχω απορία αν είναι στην σχολή ειναι να πάρω μαζί κουβερτα Και παντοφλες...
Ζακετα να παρεις!

E.K.A.M-CTSFO
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 108
κάνε Μπίλι. Αλλιώς δύο ραπιτ σίγουρα προς. Το παρών... Ίσως μετά και ένα κάθε μέρα θ δειξει... Αλλά τεσπά δεν είναι μείζον θέμα αυτή τη στιγμή αυτό. Πριτεραιοτητα έχουν αλλά θέματα...pepegas έγραψε:Ειναι κανεις αλλος Ανεμβολιαστος παιδια;
Ξερουμε τι θα γινει με την σχολη και ποσα ραπιντ θα χρειαζομαστε μες την βδομαδα;
Ευχαριστω!
Παιδιά λογικά θα τα στείλουν αύριο στον διευθυντή να τα υπογράψει και μπορεί Τετάρτη Πέμπτη να τα βγαλουν
Αντε μακάρι... Έχεις κανένα νεότερο για ποτε η σχολή?
Ο. Π. Κ. Ε
Όχι δεν μίλησα αλλά την προηγούμενη φορά στις ενστάσεις όταν είχα πάρει τηλ μου είπαν ότι πρέπει πρώτα να πάνε στον διευθυντή και μετά από δύο τρεις μέρες θα τα βγάλει οπότε πιστεύω το ίδιο θα κάνουν και τωρα
Αντε να δουμε μπας κ πάμε κ αυτον τον μηνα για εκπαίδευση. Αλλιώς απο την νεα χρόνια
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 86
Το θέμα είναι παιδιά να μάθει κάποιος αν μπορεί αν πρόκειται να παμε σχολή αυτή την χρονιά Ή απο την νέα.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 165
Ετσι οπως παμε η ΟΠΠΙ θα μπει πιο γρηγορα απο μας
Άλλο ζήτημα αυτό διότι θα πρέπει να απορρίψουμε 1 από τα 2 (προφανώς την ΟΠΠΙ αν τα βάλουμε κάτω από σχεδόν όλες τις πλευρές) ... Γιατί προφανώς πολλοί από εμάς που είμαστε επιτυχόντες στην ΤτΕ είμαστε και στην ΟΠΠΙ. Ας ελπίσουμε μη βλέπουμε τους άλλους να εκπαιδεύονται και εμείς να είμαστε στην αναμονή.
Καλή εβδομάδα σε όλους!
Καλή εβδομάδα σε όλους!
Πήρε κάποιος τηλεφωνο
-
- Ταγματάρχης
Εγω απερριψα ηδη την οππι
-
- Ταγματάρχης
Παρε ενα τηλ ρε χανθο αντε
Ειμαι μαγαζι σημερα ρε τρελαρα μεσα. Δεν μπορω έχω χρονο για τέτοιο τηλ
Ο. Π. Κ. Ε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες