Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)
Κατάλαβα, οποτε μόρια έχουν όσοι έχουν πάει φαντάροι. Άλλη ερώτηση, εγώ με απολυτήριο λυκείου επαλ με 16,8 και πτυχίο τεχνικός εφαρμογών λογισμικού που μας δίνουν μαζί με το απολυτήριο και ένα lower τι πιθανότητες έχω; Και τι ειδικότητες μπορώ να πω στη πολεμική αεροπορία ; Και αν επειδή με έχουν δεχτεί πα για φαντάρο θα μπω σίγουρα εποπ πα οπούς ξέρει ας μου πει. Ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως
Πιστεύω ότι πας όπου έχεις καταταχθεί για φαντάρος εκτός και αν έχεις μέσον και μπορείς να το αλλάξεις πχ να ήσουν πεζικό να πας πα ή πν. Και κάτι άλλο, επειδή είμαι από Μυτιλήνη και θέλουν άτομα στο παραμεθόριο, παίζει να με φέρουν στον τόπο μου μετά την εκπαίδευση λόγω της κατάστασης με την Τουρκία για όσο διαρκέσει και μετά να με στείλουν κανονικά αλλου;
Το μέσον κάνει πολλά, στους συνοριοφύλακες που πήραν 2-3 δεν είχαν πάει φαντάροι... Έβαλαν μέσον
Ναι απλά λεω μήπως και. Επειδή είναι παραμεθόριο. Αλλά όπως λες με μέσον όλα γίνονται
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 254
Dk2000 αν ζητάει απολυτήριο λυκείου θα μετρήσει μόνο απολυτήριο, αν ζητάει τουλάχιστον απολυτήριο τότε λογικά θα μετράνε κ σπουδαστές κ πτυχία κλπ. Αλλά μην αγχώνεσαι, έχεις κ πολύ καλό απολυτήριο κ 2 ξένες γλωσσες.
Και για το μέσο έχεις δίκιο.
Όσο κ να μην μας αρέσει ισχύει. Ξέρω κ εγώ περιπτώσεις κ σε προκηρύξεις για ένστολους αλλά κ γενικότερα μέσω ασεπ.
Ας ελπίσουμε όμως ότι θα μπούμε με τα μόρια που εχουμε.
Απτην άλλη, εγώ πιο πολύ αγχώνομαι γιατί είμαι γυναίκα (αρα 0 μόρια οβα ή
ειδ. Δυναμεων) κ ουτε είμαι πολύτεκνη. Οπότε με 15,8 απολυτήριο, πτυχιο κ οσονούπω proficiency, δεν ξέρω αν μπαίνω Έστω στρατο
Και για το μέσο έχεις δίκιο.
Όσο κ να μην μας αρέσει ισχύει. Ξέρω κ εγώ περιπτώσεις κ σε προκηρύξεις για ένστολους αλλά κ γενικότερα μέσω ασεπ.
Ας ελπίσουμε όμως ότι θα μπούμε με τα μόρια που εχουμε.
Απτην άλλη, εγώ πιο πολύ αγχώνομαι γιατί είμαι γυναίκα (αρα 0 μόρια οβα ή
ειδ. Δυναμεων) κ ουτε είμαι πολύτεκνη. Οπότε με 15,8 απολυτήριο, πτυχιο κ οσονούπω proficiency, δεν ξέρω αν μπαίνω Έστω στρατο
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 192
Αρχικά, οι τωρινοί οβα πολύ δύσκολο να μπουν, μόνο οσοι εχουν υπηρετήσει. Δεύτερον, κοψτε την καραμέλα με το βύσμα, δεν σου αλλάζει κανενας τα μόρια, πάρτε το χαμπαρι. Αν θα σε κόψουν θα ειναι σε αθλήματα ή ψυχοτενχικα για να περάσουν άλλον, όχι αλλαγή μορίων.
Τρίτον, ολοι δια. Μαγείας έχετε γείτονες, αδέρφια, ξαδέρφια, θείους που έχουν μπει απο δω κι απο εκεί με ενα χαρτί λυκείου. Αφού τους γνωρίζετε λοιπόν, ρωτηστε πως μπηκανε για να σας χωσουν και σας.
Τρίτον, ολοι δια. Μαγείας έχετε γείτονες, αδέρφια, ξαδέρφια, θείους που έχουν μπει απο δω κι απο εκεί με ενα χαρτί λυκείου. Αφού τους γνωρίζετε λοιπόν, ρωτηστε πως μπηκανε για να σας χωσουν και σας.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 31
Γιώργο επειδη εχω περασει 2 φορες για στρατιωτικες σχολες τις εξετασεις υγειονομιικες αθλητικες κτλπ, μπορουν ευκολα να σε κοψουν στα υγειονομικα αλλα και στα αθλητικα αλλα σχεδον με τιποτα στα ψυχοτεχινκα χωρις λογο. Να το ξερετε αυτο πισω απο τα ψυχοτεχνικα υπαρχουν σε μεγαλο βαθμο τα δικαιωματα προσωπικων δεδομενων και δεν υπαρχει περιπτωση να σε κοψουν αν εισαι υγιης.
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
Ναι Νικολα μου έστω, αλλού ήταν η ουσία όμως. Οτι όλοι γκρινιαζουν για τα μόρια ενω δεν στα πειράζει κανένας καλώς ή κακώς. Πας με. Αυτά που έχεις και βλέπεις αφου περάσεις τα υπόλοιπα. Δεν μπορώ να διαβάζω άλλα για γνωστους που περνάνε με βυσμα. Κ με ενα απλό απολυτήριο. Αν εισαι πρώτος συγγενής βουλευτή, ε εκεί υπάρχει πιθανότητα ναι.
- 35MK.A
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 17
Μάγκες πολλές συζητήσεις κάνουμε για το τίποτα όταν βγει η προκυρηξη με το καλό θα τα δούμε τότε ολα. Σήμερα έγινε το συμβούλιο με τους μεγάλους αρχηγούς πιστεύω σε 1.5 μήνα θα έχουμε μάθει ποτέ θα βγει η προκυρηξη...
Για όσους ρώτησαν σε προηγούμενη σελίδα, στην ΠΑ υπηρετούν ΕΠΟΠ με ειδικότητα πληροφορικής και συγκεκριμένα χειριστές μηχανογραφικών συσκευών, όπως και προγραμματιστές...
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
Αυτό που εννοώ είναι οτι δεν θέλουν να πάει στραφη μια προκήρυξη που βγαλανε (οβα). Γιατί αν πουν οτι μπορούν κ οι τωρινοί που μπήκαν οβα να δηλωσουν για ΕΠΟΠ, δεν θα μείνει κανείς οβα προφανώς. Αρα η λογική η δική μου λεει οτι δεν θα τους αφήσουν να κάνουν για εποπ. Οσοι ειχαν υπηρετήσει παλαιότερα σαν οβα, προφανώς μπορούν κ μοριοδοτουνται κι ολας.giannis00 έγραψε:George_Trls έγραψε:Αρχικά, οι τωρινοί οβα πολύ δύσκολο να μπουν, μόνο οσοι εχουν υπηρετήσει.Δεύτερον, κοψτε την καραμέλα με το βύσμα, δεν σου αλλάζει κανενας τα μόρια, πάρτε το χαμπαρι. Αν θα σε κόψουν θα ειναι σε αθλήματα ή ψυχοτενχικα για να περάσουν άλλον, όχι αλλαγή μορίων.
γιατι το λες αυτό; Λογω των μοριων προυπηρεσιας;
μονο οσοι εχουν υπηρετησει δηλαδή; Για να πας ΟΒΑ επρεπε να εχεις Ή ησουν φαντάρος ηδη
Προτεραιότητα έχουν όλοι οι οβα μετά δέα φτανταροι πολίτες
Οι ΔΕΑ δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής νομίζω
Οι Δεα ήταν οι πρώτοι που έμπαιναν. Τώρα οι οβα και μετά οι Δεα
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 108
Πάλι τις μπουρδες αρχίσατε. Οι οβα μπορούν κανονικά, και παίρνουν 100 μόρια και σύμφωνα με την τελευταία τα παίρνουν όσοι υπηρετούν η υπηρέτησαν, δεν γίνεται διαχωρισμός σε παλιούς και νέους. Τα παίρνουν όλοι.
Καμία προτεραιότητα οι οβα και οι δεα, απ το μυαλό σου τα βγάζεις.
Οποιος έχει μόρια θα μπει.
Καμία προτεραιότητα οι οβα και οι δεα, απ το μυαλό σου τα βγάζεις.
Οποιος έχει μόρια θα μπει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες