Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Ρε μεγαλε ελεος επιτελους τα θελετε και σας κοροιδευουν τυποι σαν τον handballer ολοι εχουμε πιθανοτητες γιατι παρεμβαλονται τα αθληματα κανε τα χαρτια σου και οτι γινει τι ρωτατε συνεχεια ολοι εσεις θα γινεται αστυνομικοι να προστατευσετε το πολιτη και ειστε τοσο ανωριμοι και χειραγογησιμοι βοηθεια μας
Κωστας έγραψε:Ρε παιδια με 2150 μορια γινεται τπτ η οχι ;
Μονο αν πεσει η ζητηση. Κανε εσυ την αιτηση δεν χανεις τιποτα. Αν εισαι Α κατηγορια. Για Β δεν φτανουν με τιποτα
illust έγραψε:vag_21 έγραψε:
οχι μητσο δεν ειναι ετσι... Εαν αυτος δεν με σεβετε τωρα και δεν σεβετε τον βαθμο μου και τους κοπους μου. Αυτος αυριο - μεθαυριο ΔΕΝ θα με σεβαστει και ως συναδελφο. Και ο λογος ειναι οτι τελικα ο στρατος δεν τον διδαξε να εχει ''ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ΄'' οπως ορκιστηκε. Αρα αυτος ο ανθρωπος κατ εμε δεν κανει για σωματα ασφαλειας και ενοπλες δυναμεις γενικοτερα.
Δεν εχεις πλεον βαθμο, δεν εισαι στον στρατο. Αν γινει επιστρατευση, και δεν εισαι ειδικος φρουρος και σε καλεσουν θα εχεις, μεχρι τοτε ξεκαβαλα.
Τον σεβασμο, τον πραγματικο και οχι τον τυπικο, ο καθενας τον κερδιζει. Και αυτος που δεν κανει για σωματα ασφαλειας σιγουρα εισαι εσυ - αν τα παιρνεις ετσι εδω στο φορουμ, οταν θα ρθει κανας ***** στο γηπεδο που θα εισαι για μετρα και σου βρισει την μανα, τι θα κανεις; Θα τραβηξεις το usp και θα τον στειλεις;
Ακιρβώς αυτό. Το ότι δεν γουστάρω τον θεσμό του δόκιμου δεν πάει να πεί ότι έχω κάτι με τα παιδιά που ήταν δόκιμοι αλλά μου την σπάει αυτό ακριβώς το τουπέ που έχουν μερικοί του στύλ, εγώ έχω βαθμό εσύ όχι.
Και για να στο πώ στα ίσια, στα @ρχιδια μου οι βαθμοί και οι *****. Τον άνθρωπο βλέπω όχι πόσα γαλόνια ή σαρδέλες έχει στον γιακά του.
Φιλικά,
Χάρης
Μια παρενθεση παιδια. Αλλο πραγμα ο στρατος και αλλο η αστυνομια.
θα το καταλαβετε μολις περασετε ενα αυτο.
και ενα ακομη ειναι οτι για να επιβιωσετε στην δουλεια αυτη πρεπει
να εχετε συναδελφικοτητα πραγματικο ενδιαφερον ο ενας για τον αλο
Ευχαριστω.
θα το καταλαβετε μολις περασετε ενα αυτο.
και ενα ακομη ειναι οτι για να επιβιωσετε στην δουλεια αυτη πρεπει
να εχετε συναδελφικοτητα πραγματικο ενδιαφερον ο ενας για τον αλο
Ευχαριστω.
Ρε αλανια Ημουν φυτουκλας εχω 19.2 απολυτηριο λυκειου εβγαλα πολυτεχνειο και ναι ημουν κωλοβισμα και εκανα θητεια στο ΣΕΠΑ στο Ελληνικο. Αυτα δεν με εμποδισαν να κανω 10 χρονια πυγμαχια. Αποτι καταλαβαινω απο τα συμφραζομενα ομως επειδη δεν εχω κανει δοκιμος η ειδικοδυναμιτης δεν κανω για την αστυνομια. Επιτρεψτε μου να διαφωνισω.
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 99
Δεν είσαι φυτούκλας όπως λες καλά έκανες και έβγαλες τέτοιο βαθμό και είσαι άξιος συγχαρητηρίων που τελείωσες και το Πολυτεχνείο, εάν λοιπόν εσύ τώρα θεωρείς τον εαυτό σου ικανό να γίνει αστυνομικός και να υπηρετεί το νόμο και τον πολίτη, με το καλό να κάνεις τα χαρτιά σου και να περάσεις. Δεν έχουν να κάνουν οι ειδικές δυνάμεις. Σίγουρα θα σε βοηθούσε λίγο περισσότερο εάν είχες κάνει δόκιμος ή ειδικοδυναμίτης αλλά σίγουρα μπορείς να εις και με το ΣΕΠΑ.LEW. έγραψε: Ρε αλανια Ημουν φυτουκλας εχω 19.2 απολυτηριο λυκειου εβγαλα πολυτεχνειο και ναι ημουν κωλοβισμα και εκανα θητεια στο ΣΕΠΑ στο Ελληνικο. Αυτα δεν με εμποδισαν να κανω 10 χρονια πυγμαχια. Αποτι καταλαβαινω απο τα συμφραζομενα ομως επειδη δεν εχω κανει δοκιμος η ειδικοδυναμιτης δεν κανω για την αστυνομια. Επιτρεψτε μου να διαφωνισω.
handballer έγραψε:Δεν είσαι φυτούκλας όπως λες καλά έκανες και έβγαλες τέτοιο βαθμό και είσαι άξιος συγχαρητηρίων που τελείωσες και το Πολυτεχνείο, εάν λοιπόν εσύ τώρα θεωρείς τον εαυτό σου ικανό να γίνει αστυνομικός και να υπηρετεί το νόμο και τον πολίτη, με το καλό να κάνεις τα χαρτιά σου και να περάσεις. Δεν έχουν να κάνουν οι ειδικές δυνάμεις. Σίγουρα θα σε βοηθούσε λίγο περισσότερο εάν είχες κάνει δόκιμος ή ειδικοδυναμίτης αλλά σίγουρα μπορείς να εις και με το ΣΕΠΑ.LEW. έγραψε: Ρε αλανια Ημουν φυτουκλας εχω 19.2 απολυτηριο λυκειου εβγαλα πολυτεχνειο και ναι ημουν κωλοβισμα και εκανα θητεια στο ΣΕΠΑ στο Ελληνικο. Αυτα δεν με εμποδισαν να κανω 10 χρονια πυγμαχια. Αποτι καταλαβαινω απο τα συμφραζομενα ομως επειδη δεν εχω κανει δοκιμος η ειδικοδυναμιτης δεν κανω για την αστυνομια. Επιτρεψτε μου να διαφωνισω.
Πολλοί μπαίνουν ειδικοί φρουροί και νομίζουν θα αράζουν και θα παίρνουν το χρήμα έτσι άνετα κάθε μήνα. Δεν μιλάω για το παιδί που τελείωσε Πολυτεχνειο αλλά για πολλούς που μπήκαν είδαν τα σκούρα και σηκώθηκαν και έφυγαν! Προσωπικά ξέρω 2-3 περιπτώσεις τέτοιες! Απλά κάνουν τα χαρτιά για τον ντόρο και την ανεργία που επικρατεί χωρίς μάλλον να ξέρουν τη θα επακολουθήσει.
Περισσότερα βίντεο στο http://www.sefeaa.gr/
- handballer
- Συνταγματάρχης
Ωραίοςhackertom έγραψε:Πολλοί μπαίνουν ειδικοί φρουροί και νομίζουν θα αράζουν και θα παίρνουν το χρήμα έτσι άνετα κάθε μήνα. Δεν μιλάω για το παιδί που τελείωσε Πολυτεχνειο αλλά για πολλούς που μπήκαν είδαν τα σκούρα και σηκώθηκαν και έφυγαν! Προσωπικά ξέρω 2-3 περιπτώσεις τέτοιες! Απλά κάνουν τα χαρτιά για τον ντόρο και την ανεργία που επικρατεί χωρίς μάλλον να ξέρουν τη θα επακολουθήσει.Περισσότερα βίντεο στο http://www.sefeaa.gr/handballer έγραψε:Δεν είσαι φυτούκλας όπως λες καλά έκανες και έβγαλες τέτοιο βαθμό και είσαι άξιος συγχαρητηρίων που τελείωσες και το Πολυτεχνείο, εάν λοιπόν εσύ τώρα θεωρείς τον εαυτό σου ικανό να γίνει αστυνομικός και να υπηρετεί το νόμο και τον πολίτη, με το καλό να κάνεις τα χαρτιά σου και να περάσεις. Δεν έχουν να κάνουν οι ειδικές δυνάμεις. Σίγουρα θα σε βοηθούσε λίγο περισσότερο εάν είχες κάνει δόκιμος ή ειδικοδυναμίτης αλλά σίγουρα μπορείς να εις και με το ΣΕΠΑ.LEW. έγραψε: Ρε αλανια Ημουν φυτουκλας εχω 19.2 απολυτηριο λυκειου εβγαλα πολυτεχνειο και ναι ημουν κωλοβισμα και εκανα θητεια στο ΣΕΠΑ στο Ελληνικο. Αυτα δεν με εμποδισαν να κανω 10 χρονια πυγμαχια. Αποτι καταλαβαινω απο τα συμφραζομενα ομως επειδη δεν εχω κανει δοκιμος η ειδικοδυναμιτης δεν κανω για την αστυνομια. Επιτρεψτε μου να διαφωνισω.
handballer έγραψε:Ωραίοςhackertom έγραψε:Πολλοί μπαίνουν ειδικοί φρουροί και νομίζουν θα αράζουν και θα παίρνουν το χρήμα έτσι άνετα κάθε μήνα. Δεν μιλάω για το παιδί που τελείωσε Πολυτεχνειο αλλά για πολλούς που μπήκαν είδαν τα σκούρα και σηκώθηκαν και έφυγαν! Προσωπικά ξέρω 2-3 περιπτώσεις τέτοιες! Απλά κάνουν τα χαρτιά για τον ντόρο και την ανεργία που επικρατεί χωρίς μάλλον να ξέρουν τη θα επακολουθήσει.Περισσότερα βίντεο στο http://www.sefeaa.gr/handballer έγραψε:Δεν είσαι φυτούκλας όπως λες καλά έκανες και έβγαλες τέτοιο βαθμό και είσαι άξιος συγχαρητηρίων που τελείωσες και το Πολυτεχνείο, εάν λοιπόν εσύ τώρα θεωρείς τον εαυτό σου ικανό να γίνει αστυνομικός και να υπηρετεί το νόμο και τον πολίτη, με το καλό να κάνεις τα χαρτιά σου και να περάσεις. Δεν έχουν να κάνουν οι ειδικές δυνάμεις. Σίγουρα θα σε βοηθούσε λίγο περισσότερο εάν είχες κάνει δόκιμος ή ειδικοδυναμίτης αλλά σίγουρα μπορείς να εις και με το ΣΕΠΑ.LEW. έγραψε: Ρε αλανια Ημουν φυτουκλας εχω 19.2 απολυτηριο λυκειου εβγαλα πολυτεχνειο και ναι ημουν κωλοβισμα και εκανα θητεια στο ΣΕΠΑ στο Ελληνικο. Αυτα δεν με εμποδισαν να κανω 10 χρονια πυγμαχια. Αποτι καταλαβαινω απο τα συμφραζομενα ομως επειδη δεν εχω κανει δοκιμος η ειδικοδυναμιτης δεν κανω για την αστυνομια. Επιτρεψτε μου να διαφωνισω.
Συμφωνώ απόλυτα με τα παιδιά. Δεν είσαι φύτουλας και είναι μεγάλη σου μαγκιά που όταν εμείς μαλακιζόμασταν στους δρόμους εσύ έστρωνες τον κώλο σου και διάβαζες. Αν μπορούσα να πάω τον χρόνο πίσω θα έκανα αρκιβώς το ίδιο πράμα.
- handballer
- Συνταγματάρχης
έτσι τώρα μιλάς σωστά.Mr.H έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα με τα παιδιά. Δεν είσαι φύτουλας και είναι μεγάλη σου μαγκιά που όταν εμείς μαλακιζόμασταν στους δρόμους εσύ έστρωνες τον κώλο σου και διάβαζες. Αν μπορούσα να πάω τον χρόνο πίσω θα έκανα αρκιβώς το ίδιο πράμα.handballer έγραψε:Ωραίοςhackertom έγραψε:Πολλοί μπαίνουν ειδικοί φρουροί και νομίζουν θα αράζουν και θα παίρνουν το χρήμα έτσι άνετα κάθε μήνα. Δεν μιλάω για το παιδί που τελείωσε Πολυτεχνειο αλλά για πολλούς που μπήκαν είδαν τα σκούρα και σηκώθηκαν και έφυγαν! Προσωπικά ξέρω 2-3 περιπτώσεις τέτοιες! Απλά κάνουν τα χαρτιά για τον ντόρο και την ανεργία που επικρατεί χωρίς μάλλον να ξέρουν τη θα επακολουθήσει.Περισσότερα βίντεο στο http://www.sefeaa.gr/handballer έγραψε:Δεν είσαι φυτούκλας όπως λες καλά έκανες και έβγαλες τέτοιο βαθμό και είσαι άξιος συγχαρητηρίων που τελείωσες και το Πολυτεχνείο, εάν λοιπόν εσύ τώρα θεωρείς τον εαυτό σου ικανό να γίνει αστυνομικός και να υπηρετεί το νόμο και τον πολίτη, με το καλό να κάνεις τα χαρτιά σου και να περάσεις. Δεν έχουν να κάνουν οι ειδικές δυνάμεις. Σίγουρα θα σε βοηθούσε λίγο περισσότερο εάν είχες κάνει δόκιμος ή ειδικοδυναμίτης αλλά σίγουρα μπορείς να εις και με το ΣΕΠΑ.LEW. έγραψε: Ρε αλανια Ημουν φυτουκλας εχω 19.2 απολυτηριο λυκειου εβγαλα πολυτεχνειο και ναι ημουν κωλοβισμα και εκανα θητεια στο ΣΕΠΑ στο Ελληνικο. Αυτα δεν με εμποδισαν να κανω 10 χρονια πυγμαχια. Αποτι καταλαβαινω απο τα συμφραζομενα ομως επειδη δεν εχω κανει δοκιμος η ειδικοδυναμιτης δεν κανω για την αστυνομια. Επιτρεψτε μου να διαφωνισω.
Εχει κανεις απο σας κανενα κονε να μάθουμε τις βασεις πιο γρηγορα; Πριν ανακοινωθουν
Πως γινεται να μαθουμε τις βασεις... Αφου ακομα αιτησεις δεν καναμε; Να δουμε τι παιζει; Και μετα Θα βγουν μονες οι βασεις... Εχω απολυτιριο 10,7 και μ κοβει... Αυτο δειχνει πως τοτε τεμπελιαζα... Βεβαια δεν αξιζα 10,7 γτ οι καθηγητες μ ειχαν παρει λανθασμενα με κακο ματι και επειδι ημουν τυπος δεν εγλυφα σαν τα κοριτσακια... Και δεν αντιγραφα ποτε απο κανεναν... Εγω με την αξια... Μου... Παρτα νικο! Εσυ με την αξια σου... Και το φιλοτιμο σου... Παρτα με 1070μορια. Παρτα... Παλι καλα... Μαζευω 2370. Με παρα πολυ κοπο... Τ μονο κινητρο ηταν η αγαπη για τ σωματα ασφαλειας... Και απο 1070 απολυτιριο γενικου λυκειου χτυπησα 2370... Τωρα μονο ο θεος βοηθος... Αδικια υπαρχει παντου και για παντα! Στην Ελλαδα γινεται μονο αυτο... Που καταντησαν την πιο ομορφη χωρα... Σε ριμαδιο... Σε αποθηκη των μεγαλων... Του χρονου;2000 ειδικοι φρουροι... Για να τους σωσουμε απο τ ξυλο...
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 85
Αν δεν ανακοινωθουν πως θα τις μαθουμε;
Ξερει κανεις τον τυπακο π θα τις κανει upload στο site της αστυνομιας να τις μαθουμε 1 λεπτο γρηγοροτερα; 

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 85
Αν δεν ανακοινωθουν πως θα τις μαθουμε;
Ξερει κανεις τον τυπακο π θα τις κανει upload στο site της αστυνομιας να τις μαθουμε 1 λεπτο γρηγοροτερα; 

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
- handballer
- Συνταγματάρχης
Καλό.electrolisa έγραψε: Αν δεν ανακοινωθουν πως θα τις μαθουμε;Ξερει κανεις τον τυπακο π θα τις κανει upload στο site της αστυνομιας να τις μαθουμε 1 λεπτο γρηγοροτερα;

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης