Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Mr.H
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Mr.H »

νικος 25 έγραψε:Ρε Παιδια οσο για τα διπλωματα. Εγω εδωσα για φορτηγο 17 ιουλιου το περασα και ακομα περιμενω. Ελεος. Εχω πανω απο 1 μηνα και δεν ειναι φυσιολογικο. Μεχρι τις 9 σεπτεμβριου θα εχω σχεδον 2 μηνες ε τι στο καλο ρε φουστι μ δεν θα ερθει; Εγω πηρα τηλ στο μηχανολογικο και μου ειπαν τελος του μηνος. Αα και δεν εξαρταται απο το υπουργιο μεταφορων αλλα απο τις περιφεριειες. Οποιος καταλαβε. Ελπιζω να το χω παντως γιατι 2 μηνες παει πολυ ρε ******* Το.

Περίμενα σχεδόν 5 μήνες το δίπλωμα της μηχανής...
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από hackertom »

Mr.H έγραψε:
νικος 25 έγραψε:Ρε Παιδια οσο για τα διπλωματα. Εγω εδωσα για φορτηγο 17 ιουλιου το περασα και ακομα περιμενω. Ελεος. Εχω πανω απο 1 μηνα και δεν ειναι φυσιολογικο. Μεχρι τις 9 σεπτεμβριου θα εχω σχεδον 2 μηνες ε τι στο καλο ρε φουστι μ δεν θα ερθει; Εγω πηρα τηλ στο μηχανολογικο και μου ειπαν τελος του μηνος. Αα και δεν εξαρταται απο το υπουργιο μεταφορων αλλα απο τις περιφεριειες. Οποιος καταλαβε. Ελπιζω να το χω παντως γιατι 2 μηνες παει πολυ ρε ******* Το.

Φίλε καλή τύχη γιατί τρέχουν πολλά διπλώματα αυτόν τον καιρό!
giannis

Δημοσίευση από giannis »

hackertom έγραψε:
Mr.H έγραψε:

Φίλε καλή τύχη γιατί τρέχουν πολλά διπλώματα αυτόν τον καιρό!

Να δούμε ποιος θα προλάβει τελικά. Εγώ περιμένω μηχανή, λεωφορείο νταλίκα...20 μέρες τώρα.

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από 310LELE »

Ρε παιδια συγνωμη... Απο που ειστε και κανει τοοσο καιρο να ερθει; Θεσσαλονικη-αθηνα; Η αργησατε να πληρωσετε το παραβολο;
Λακεδαίμων

Δημοσίευση από Λακεδαίμων »

Εγώ πάντως Περιστέρι 28 ιουλίου τελείωσα με το πρακτικό και προχθές το πήρα το δίθπλωμα λεωφορείου πληρώνοντας λίγο πριν την παραλαβή το παράβολλο... Βλέπω κάτι μήνες που λέτε και απορώ πραγματικά...
milanistalazos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από milanistalazos »

Παιδιά όσοι έχετε καταθέσει τα χαρτιά σας, σας έχουν δώσει και αριθμό πρωτοκόλλου από το τμήμα ή όχι;
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από electrolisa »

Εμενα με ρωτησε αν θελω και του ειπα ναι. Θα του τον ζηταγα κ ας μη με ρωταγε. Απ' ο. Τι καταλαβα ο τελευταιος αριθμος ειναι ο αριθμος της αιτησης. Πχ εμενα εχει 7 γτ ημουν ο 7μος π πηγα και εκανα χαρτια. Μπορει να ειναι κ τυχαιο... Εικόνα
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
milanistalazos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Θα το ζητήσω και εγώ αύριο... Μην παιχτεί καμία π***@... Εγώ στο βιβλίο που με έγραφε ήμουν ο 15ος.
athis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από athis »

electrolisa έγραψε:Εμενα με ρωτησε αν θελω και του ειπα ναι. Θα του τον ζηταγα κ ας μη με ρωταγε. Απ' ο. Τι καταλαβα ο τελευταιος αριθμος ειναι ο αριθμος της αιτησης. Πχ εμενα εχει 7 γτ ημουν ο 7μος π πηγα και εκανα χαρτια. Μπορει να ειναι κ τυχαιο... Εικόνα

οχι μια χαρα τα λες ετσι ακριβως ειναι ο τελευταιος ειναι ο αριθμος της αιτησης!
Nikos_electro
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Nikos_electro »

Καλησπέρα παίδες, καλή επιτυχία σε όλους σας! Μία από αυτές τις μέρες θα δώσω κι εγώ το παρών στο Α. Τ. Της περιοχής μου για την κατάθεση των δικαιολογητικών... Για να δούμε... Εικόνα
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Εγω δεν πηγα ακομα να κανω τα χαρτια. Οταν παω θα ζητησω και εγω αριθμο πρωτοκολλου. Ειναι υπωχρεομενοι να δωσουν, ετσι?
Σαββας

Δημοσίευση από Σαββας »

Aριθμος πρωτοκολου δεν μ δωσε δεν το ανεφερε καν. Αλλα τα χαρτια τα καναμε σιγα σιγα και εξωνυχιστικα... Για να ειμαστε σιγουροι... Πρεπει οπωςδιποτε να το παρω;

hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από hackertom »

Παιδιά επειδής εχω χάσει επεισόδια τον αριθμό πρωτοκόλλου γιατί τον ζητάτε;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 202

Δημοσίευση από Greek_Army »

Σταματήστε να γαμάτε το θέμα, έχω βαρεθεί να γυρνάω από διακοπές και να βλέπω 200 άσχετα μηνύματα. Επιστήμη το έχετε κάνει ορισμένοι
milanistalazos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

hackertom έγραψε:Παιδιά επειδής εχω χάσει επεισόδια τον αριθμό πρωτοκόλλου γιατί τον ζητάτε;
Ο αριθμός πρωτοκόλλου είναι κάτι σαν απόδειξη ότι έχεις καταθέσει τα χαρτιά σου.
Μερικοί στο δίνουν μερικοί όχι, αν θες το ζητάς.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες