νικος 25 έγραψε:Ρε Παιδια οσο για τα διπλωματα. Εγω εδωσα για φορτηγο 17 ιουλιου το περασα και ακομα περιμενω. Ελεος. Εχω πανω απο 1 μηνα και δεν ειναι φυσιολογικο. Μεχρι τις 9 σεπτεμβριου θα εχω σχεδον 2 μηνες ε τι στο καλο ρε φουστι μ δεν θα ερθει; Εγω πηρα τηλ στο μηχανολογικο και μου ειπαν τελος του μηνος. Αα και δεν εξαρταται απο το υπουργιο μεταφορων αλλα απο τις περιφεριειες. Οποιος καταλαβε. Ελπιζω να το χω παντως γιατι 2 μηνες παει πολυ ρε ******* Το.
νικος 25 έγραψε:Ρε Παιδια οσο για τα διπλωματα. Εγω εδωσα για φορτηγο 17 ιουλιου το περασα και ακομα περιμενω. Ελεος. Εχω πανω απο 1 μηνα και δεν ειναι φυσιολογικο. Μεχρι τις 9 σεπτεμβριου θα εχω σχεδον 2 μηνες ε τι στο καλο ρε φουστι μ δεν θα ερθει; Εγω πηρα τηλ στο μηχανολογικο και μου ειπαν τελος του μηνος. Αα και δεν εξαρταται απο το υπουργιο μεταφορων αλλα απο τις περιφεριειες. Οποιος καταλαβε. Ελπιζω να το χω παντως γιατι 2 μηνες παει πολυ ρε ******* Το.
Περίμενα σχεδόν 5 μήνες το δίπλωμα της μηχανής...
Φίλε καλή τύχη γιατί τρέχουν πολλά διπλώματα αυτόν τον καιρό!
Περίμενα σχεδόν 5 μήνες το δίπλωμα της μηχανής...
Φίλε καλή τύχη γιατί τρέχουν πολλά διπλώματα αυτόν τον καιρό!
Να δούμε ποιος θα προλάβει τελικά. Εγώ περιμένω μηχανή, λεωφορείο νταλίκα...20 μέρες τώρα.
Εγώ πάντως Περιστέρι 28 ιουλίου τελείωσα με το πρακτικό και προχθές το πήρα το δίθπλωμα λεωφορείου πληρώνοντας λίγο πριν την παραλαβή το παράβολλο... Βλέπω κάτι μήνες που λέτε και απορώ πραγματικά...
Εμενα με ρωτησε αν θελω και του ειπα ναι. Θα του τον ζηταγα κ ας μη με ρωταγε. Απ' ο. Τι καταλαβα ο τελευταιος αριθμος ειναι ο αριθμος της αιτησης. Πχ εμενα εχει 7 γτ ημουν ο 7μος π πηγα και εκανα χαρτια. Μπορει να ειναι κ τυχαιο...
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
electrolisa έγραψε:Εμενα με ρωτησε αν θελω και του ειπα ναι. Θα του τον ζηταγα κ ας μη με ρωταγε. Απ' ο. Τι καταλαβα ο τελευταιος αριθμος ειναι ο αριθμος της αιτησης. Πχ εμενα εχει 7 γτ ημουν ο 7μος π πηγα και εκανα χαρτια. Μπορει να ειναι κ τυχαιο...
οχι μια χαρα τα λες ετσι ακριβως ειναι ο τελευταιος ειναι ο αριθμος της αιτησης!
Καλησπέρα παίδες, καλή επιτυχία σε όλους σας! Μία από αυτές τις μέρες θα δώσω κι εγώ το παρών στο Α. Τ. Της περιοχής μου για την κατάθεση των δικαιολογητικών... Για να δούμε...
Aριθμος πρωτοκολου δεν μ δωσε δεν το ανεφερε καν. Αλλα τα χαρτια τα καναμε σιγα σιγα και εξωνυχιστικα... Για να ειμαστε σιγουροι... Πρεπει οπωςδιποτε να το παρω;