Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 176

Δημοσίευση από D.Y.K »

Sorry που σας την χαλάω αλλά όντως πηγαίντε εδώ για να γνωριστείτε καλύτερα και ότι προκύψει. Εικόνα

/forum/forum_posts.asp?TID=1999
jo

Δημοσίευση από jo »

Εσένα περίμενα να μου το πεις!
LordThomas
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από LordThomas »

Εγω ειμαι 25... Θα βγω γιατι αυριο ξυπναω νωρις και εχω και υπηρεσια...

Τα λεμε ξανα στο κψμ. Καληνυχτα!

αννα

Δημοσίευση από αννα »

Γεια σας περασα πλ. Ερπυστιοφορου και παω μεσολογγι. Κανενας αλλος; Ισχιει αυτο με τις 15 μερες ορκομοσιας; Λιγο χλομο το βλεπω...
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από anna.nikos »

αννα έγραψε: Γεια σας περασα πλ. Ερπυστιοφορου και παω μεσολογγι. Κανενας αλλος; Ισχιει αυτο με τις 15 μερες ορκομοσιας; Λιγο χλομο το βλεπω...
Παιδια μην ακουτε τπτ και κανενα. Θυμαστε την ραδιο αρβυλα πριν βγουν τα αποτελεσματα, ο καθενας το κοντο και το μακρυ του. Τοτε ολοι εβγαιναν και ελεγαν το βυσμα μου ειπε 100% ετσι και οπως ηταν φυσικο κανενας δεν επεσε μεσα. Εσεις πατε με ψυχολογια οτι για την ορκωμοσια θα περασουν πανω απο 40 μερες και ετσι θα ειναι πιο ευκολο για σας
αννα

Δημοσίευση από αννα »

Σε αυτο σου δινω δικιο...
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗ_Σ »

Βασικα κι εγω ετσι νομιζα οτι δεν ισχυει... Αλλα μου το ειπαν απο το πρωτο γραφειο της μοναδας που υπηρετω αλλα και απ την στρατολογια... Μακαρι να μπω με βαθμο... Αλλα και να μην μπω δεν με νοιαζει καθολου
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Χαχα... Να μειωθει η εκαπιδευση;/μπα... Αφου ακομα και αυτη εμεις τα κοροιδα την πληρωνουμε... Γι αυτο θα μας κανουν και κρατησεις απο τον μισθο... Δεν μου ειπαν οτι θα κρατησει λιγοτερο η εκαπιδευση... Αλλα οι μερες μεχρι να ορκιστουμε... Ετσι κι αλλιως μεχρι την ορκομοσια μονο παρελαση και καμια βολη θα καναμε ετσι κι αλλιως... Οποτε καλυτερα...
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

ΧΑ. Για οσους δεν πιστευουν... Με πηραν τηλ να παω παρω απ την μοναδα μου στρατιωτικο ΑΦΜ και να το παραδωσω στην στρατολογια... Παρουσιαζομαι 3 απριλιου στο κεντρο... Με τον βαθμο του δεκανεα και με πουλαδα επειδη εχω περασει αλεξιπτωτα... Αλλα χωρις τα διακριτικα των ειδικων δυναμεων... Για οποιους μου λενε οτι δεν ξερω που πανε τα 4... Οποτε σταδιο νεοσυλλεκτου εγω δεν περναω... Αν υπαρχει καποιος δοκιμος ας στειλει να του δειξω και το χαρτι της καταταξης απ την στρατολογια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗ_Σ την Σάβ Μαρ 13, 2010 12:28 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
421gea

Δημοσίευση από 421gea »

Παιδια καλησπερα! ειμαι καινουργια στο σαιτ! μηπως ξερει κανεις για την ειδικοτητα ρ α π τ η ς! εχει περασει κανενας επιτυχων; εγω χθες περασα την ανωτατη επιτροπη και με κοψανε λογο υψους! μ"αρεσει που ειχα και σειρα βαθμολογιας 1 υπαρχει περιπτωση να μην συμπληρωνουνε οι θεσεις και να μασ καλεσουνε για τα αθληματα;

illy

Δημοσίευση από illy »

Καλα σορρυ κιολας, για ποιο λογο εσυ να μην μπεις ως νεοσυλλεκτος; με αυτη τη λογικη ολοι οσοι πηγαν απλοι φανταροι ή ακομη κ ως καταδρομεις να μην μπαινουν ως νεοσυλλεκτοι... τι το διαφορετικο δλδ εκανες εσυ κ αποτελεις εξαιρεση?
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Ε απλα ημουν δοκιμος αξιωματικος και απολυθηκα με τον βαθμο του ανθυπολοχαγου... Επισης περασα σχολη εφεδρων αξιωματικων πεζικου και μετα σχολειο βασικης εκπαιδευσης καταδρομων... Που ειναι πολυ ανωτερα σχολεια απο αυτα που περνανε οι εποπ και οι υπαξιωματικοι της ΣΜΥ... Και επειδη λοιπον εχω ηδη περασει ανωτερα σχολεια που θα περασω και σαν εποπ εκριναν τιμητικα να μου δωσουν τον βαθμο του δεκαννεα... Που ουσιαστηκα δεν σημαινει κατι, οπως επισης και στον φιλο μου που ειναι δοκιμος τωρα το ιδιο του ειπαν απο την μοναδα του...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗ_Σ την Σάβ Μαρ 13, 2010 12:47 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

ΕΓΩ Εχω μια αλλη απορια... Οι μηνες που υπηρετησαμε μετρανε στην συνολικη θυτεια; Και πως τους αναγνωριζουμε?
illy

Δημοσίευση από illy »

Μην με παρεξηγησεις φιλε Γιαννη αλλα δεν σε πιστευω... κ τι εγινε δλδ που εκανες ολα αυτα; τωρα ολοι ειναι νεοσυλλεκτοι, ξεκινανε απο το μηδεν! Ναι για την πουλαδα το δεχομαι αλλα τα υπολοιπα οχι
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης