Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
Εχω ελπιδες αρμυ; Πως το βλεπεις;
προλαβαινω να βγαλω και το τoic αλλα δεν ξερω αν περνει μορια
προλαβαινω να βγαλω και το τoic αλλα δεν ξερω αν περνει μορια
Τελευταιο και συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις, ο πατερας μου εχει 67% αναπηρια και εχω 2 αδερφια ανω των 25,
περνω μορια;
περνω μορια;
Τι ακριβώς κάνει ένας Ειδικός Φρουρός γνωρίζεις; Ή απλά είδες προκήρυξη στο προσκήνιο και θέλεις να κάνεις χαρτιά; Επειδή ένα μεγάλο ποσοστό "υποψηφίων" διακατέχεται από άγνοια πάνω στο επάγγελμα του Ειδικού Φρουρού, και τί συνεπάγεται η ανάληψη καθηκόντων από αυτή τη θέση, καλό θα ήταν να πληροφορηθείτε για το θέμα, και αφού κατασταλάξετε πως θα μπορέσετε να συνεχίσετε για τουλάχιστον 5 χρόνια με αυτές τις συνθήκες εργασίας, τότε ναι, βάλτε το στόχο και ασχοληθείτε με το "κηνύγι" μορίων.
εγω φιλε θελω να μπω αστυνομια γτ το γουσταρω. δν μπορεσα απο πανελληνιες οποτε εχω αλλη μια ευκαιρια. ξερω τι μ γινεται καθως μεσα στο σπιτι 2/4 ασκουν αυτο το επαγγελμα και ξερω τι γινεται, απο μεσα. και δν με νοιαζει τοσο πολυ το οικονομικο. ξερω πως εχουν τα πραγματα. οκ commandos;over and out.greek_army έγραψε:σιγά μην κατέβω σε πορεία τι είμαι;και εσύ που τα λες όλα αυτά τότε γιατί θες να μπείς στην αστυνομία;
...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 647
Όσοι θέλουνε να μπούνε θα μπούνε αυτή είναι η αποψή μου και επειδή είναι φόρουμ και βλέπουνε πολλά παιδιά μην προσπαθείς να τα "φοβήσεις" δεν έχει νόημα 
...

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Σάβ Ιούλ 10, 2010 4:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Στρατηγός
δημητρης24 έγραψε:Τελευταιο και συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις, ο πατερας μου εχει 67% αναπηρια και εχω 2 αδερφια ανω των 25,
περνω μορια;
Δεν παίρνεις όχι για ότι άλλες απορίες έχεις κατέβασε την προηγούμενη προκήρυξη http://www.astynomia.gr/images/stories/prokhrhksheidikonfrouron2009.pdf
καλα μεγαλε δν παιζεσαι. ζεις σε αλλο πλανητη μαγκα! ναι παιδεια μν με φοβαστε δν ειμαι μπαμουλας! αλανια καλη επιτυχια σε ολους. αυτη τη βδομαδα θα βγει! φιλιαgreek_army έγραψε:όσοι θέλουνε να μπούνε θα μπούνε αυτή είναι η αποψή μου και επειδή είναι φόρουμ και βλέπουνε πολλά παιδιά μην προσπαθείς να τα "φοβήσεις" δεν έχει νόημα
...
Καλησπερα σε ολουσ μιας καιειμαι καινουριος στο φορουμ... να ρωτισω κατι οποιος ξερει απαντα... με 2600μ. στην β κατ. εχς καμια ελπιδα;
Εσυ φιλε asimike απο μονος σου λες οτι θα βγει αυτην την εβδομαδα; Η εχεις καποια εγκυρη πληροφορια?
Παρακολουθω το φορουμ εδω και καιρο και βλεπω οτι καθενας λεει οτι να ναι το μονο που εχω να να πω ειναι οτι οσοι θελουν ας κανουν τα χαρτια τους οταν βγει η προκηρυξη και μην ακουτε κανεναν και οποιος εχει τα περισσοτερα μορια θα μπει το να ρωτανε μερικοι εδω μεσα εγω εχω τοσα μορια και διαφορα αλλα ειναι παπαργιες κανεις δεν μπορει να ξερει τι θα γινει Στην καθε προκηρυξη ειναι διαφορετικη η συμμετοχη και δεν μπορεις να ξερεις το αποτελεσμα
Θα μπορουσε βεβαια να εχει κλειδωθει το θεμα εδω και καιρο και να ανοιξει αφου βγει η προκηρυξη για αποφυγη παρεξηγησεων κλπ.
-
- Στρατηγός
To θέμα το άνοιξα εγώ ούτε για ένα ΣΚ δεν μπορεί να λείψει κάποιος και γίνεται χαμός
Γεια σας, θελω παρακαλω καποιος να αφιερωσει λιγο χρονο για μενα.
λοιπον
# εχω απολυτηριο λυκειου 12 κ 1/10
#διπλωμα μοτοσυκλετας 125κ και αυτοκινητου Β που τα παιρνω τωρα.
#διπλωμα αγγλικων Lower Camvrifge κ γαλλικα A2
#θελω να παω ειδικες δυναμεις.(αχ μακαρι να ειμαι αθηνα αλλα no βυσμα οποτε αν ειμαι τυχερος
)
ηθελα να παω και σε ιεκ ως στελεχος ασφαλειας αλλα δεν υπαρχει στην αθηνα δημοσιο
στεφτομαι να μπω σιγουρα για proficiency για να ανεβασω και αλλο τα μορια.
ειμαι 19 χρονων και σκεφτομαι να μπω στρατο απο τωρα αν γινεται για να ειμαι ετοιμος οταν βγει νεα προκηρυξη. Θελω τοσο να μπω ειδικος φρουρος και να εξελιχτω ως αστυνομικος. Δεν μου αρεσει αυτο που βλεπω καθε μερα στην τηλεοραση (δολοφονιες, κλοπες, βιασμοι κ. Α) ειναι το ονειρο μου και μην κοροιδεψετε
τα λεφτα δεν με νοιαζουν τοσο. Με νοιαζει να κανω κατι που αγαπαω και να βοηθαω τους αλλους αλλα και τον εαυτο μου να εξελιχθει (αν και ειναι επικυνδυνο και η μανα μου και η κοπελα μου ανησυχουν
. Α ηθελα να σας πω οτι δεν εχω γεννηθει στην Ελλαδα αλλα εχω ελληνικη υπηκοοτητα και ταυτοτητα. Η μανα μου ειναι ελληνιδα δεν υπαρχει καποιο προβλημα σωστα; 
σας παρακαλω πειτε μου τις γνωμες σας και πειτε μου τι αλλο θα μπορουσα να κανω για να παρω περισσοτερα μορια. Ειμαι μοναχογιος οπτε απο εκει τπτ
συγγνωμη αν σας ζαλησα με ολα αυτα. Σας περιμενω!
Ευχαριστω πολυ
λοιπον
# εχω απολυτηριο λυκειου 12 κ 1/10
#διπλωμα μοτοσυκλετας 125κ και αυτοκινητου Β που τα παιρνω τωρα.
#διπλωμα αγγλικων Lower Camvrifge κ γαλλικα A2
#θελω να παω ειδικες δυναμεις.(αχ μακαρι να ειμαι αθηνα αλλα no βυσμα οποτε αν ειμαι τυχερος

ηθελα να παω και σε ιεκ ως στελεχος ασφαλειας αλλα δεν υπαρχει στην αθηνα δημοσιο

στεφτομαι να μπω σιγουρα για proficiency για να ανεβασω και αλλο τα μορια.
ειμαι 19 χρονων και σκεφτομαι να μπω στρατο απο τωρα αν γινεται για να ειμαι ετοιμος οταν βγει νεα προκηρυξη. Θελω τοσο να μπω ειδικος φρουρος και να εξελιχτω ως αστυνομικος. Δεν μου αρεσει αυτο που βλεπω καθε μερα στην τηλεοραση (δολοφονιες, κλοπες, βιασμοι κ. Α) ειναι το ονειρο μου και μην κοροιδεψετε

σας παρακαλω πειτε μου τις γνωμες σας και πειτε μου τι αλλο θα μπορουσα να κανω για να παρω περισσοτερα μορια. Ειμαι μοναχογιος οπτε απο εκει τπτ

συγγνωμη αν σας ζαλησα με ολα αυτα. Σας περιμενω!
Ευχαριστω πολυ

-
- Στρατηγός
Κατέβασε την προηγούμενη προκήρυξη και θα σου λυθούνε όλες οι απορίες http://www.astynomia.gr/images/stories/prokhrhksheidikonfrouron2009.pdf
Ναι το εχω διαβασει αυτο. Απλος μηπως εχεις να μου προτινεις κατι. Πχ.19 χρονων μηπως δεν τα καταφερω ε. Δ; Αν και δεν θα το παρατησω οπως και αν ειναι >
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες