Kostas12345 έγραψε:Παιδιά μίλησα σήμερα με έναν οφθαλμίατρο της ελας και μου είπε ότι δεν υπαρυπά κάποιο πρόβλημα με την δυσχρωματοψια και δεν αποκλειεσαι λόγω αυτό του νοσήματος οπότε ο αγώνας συνεχίζεται κανονικά
Kostas12345 έγραψε:Παιδιά μίλησα σήμερα με έναν οφθαλμίατρο της ελας και μου είπε ότι δεν υπαρυπά κάποιο πρόβλημα με την δυσχρωματοψια και δεν αποκλειεσαι λόγω αυτό του νοσήματος οπότε ο αγώνας συνεχίζεται κανονικά
Σχετικά με το ύψος των γυναικών γνωρίζετε τίποτα; Γνωρίζω ότι η απόφαση αναμένεται Οκτώβριο- Νοέμβριο. Ακόμα και να βγει η απόφαση υπερ της μείωσης του ύψους, πόσο πιθανό είναι να εφαρμοστεί από αυτή τη χρονιά; Και ποιο πιστεύετε ότι μπορεί να είναι το όριο?
Τάνια προσωπικά το υψος πιστεύω δεν πρόκειται να μειωθεί. Εαν ψηφιστεί κατι τέτοιο δεν θα ισχύει φέτος αλλα του χρονου και το πιο πιθανό ειναι να παει στο 1.65 το υψος
Ποιος έχει πει ότι η απόφαση αναμένεται τώρα τον Νοέμβριο; επίσης όποτε κ αν βγει η απόφαση, θα εφαρμοστεί από την αμέσως επόμενη προκύρηξη. Δλδ αν βγει τον Ιανουάριο η απόφαση από το στε θα εφαρμοστεί στις πανελλήνιες του 2019 κ αυτό θα το ορίζει η ίδια η απόφαση όταν βγει από το στε. Προσωπικά πιστεύω θα πέσει για τις γυναίκες στο 1.65
Αν και δεν νομίζω να πέσει το όριο ύψους στην αστυνομία αλλά στα δύο αλλά σώματα ασφαλείας έτσι είπαν σε μια φίλη μου που ξαναδινει φετος διοτι κοπηκε στο ύψος. Ρώτησε τον θείο της κολλητης της που είναι υψιλοβαθμος αξιοματικος στην γαδα. Και εγω πιστεύω ότι δεν θα γίνει η συγκεκριμένη μείωση στην αστυνομία αλλά στα υπόλοιπα σώματα ασφαλείας
Πολύ καλά νέα αδερφέ για αυτό από εδώ και πέρα μόνο πίεση!
Μπορει καποιος να περιγραψει μια καθημερινή μερα μεσα στην Σχολη κατα την διάρκεια της βασικης εκπαίδευσης ; Ξερω ισως ζητάω πολλά, ομως εχω αγχωθεί καπως για το τι θα με περιμένει αυτες τις 25 μέρες..
RedDead έγραψε:Μπορει καποιος να περιγραψει μια καθημερινή μερα μεσα στην Σχολη κατα την διάρκεια της βασικης εκπαίδευσης ; Ξερω ισως ζητάω πολλά, ομως εχω αγχωθεί καπως για το τι θα με περιμένει αυτες τις 25 μέρες..
Εχω αναφερει πιο πανω τι περιλαμβανει η βασικη εκπαιδευση
Μέσα στις εγκαταστάσεις της σχολής έχουν εξοπλισμο και για πολεμικες τέχνες;(σάκους , γάντια, μπανταζ κλπ) για πυγμαχία η ΜΜΑ;(το ρωτάω διότι ασχολούμαι κάποια χρόνια για αυτο)
vardtrooper έγραψε:Μέσα στις εγκαταστάσεις της σχολής έχουν εξοπλισμο και για πολεμικες τέχνες;(σάκους , γάντια, μπανταζ κλπ) για πυγμαχία η ΜΜΑ;(το ρωτάω διότι ασχολούμαι κάποια χρόνια για αυτο)