Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
Επίσης θα παρει το 24 το 25 και το 26 το Σεπτέμβριο θα έχω πλήρη εικόνα για τα πάντα
Τη δασοπυροσβεστες ρε φίλε... Δεν υπάρχει τέτοια κατηγορία στο σώμα... Έτσι ονομάζονται οι εποχικοί μάχιμοι... Για την ακρίβεια εργάτης δασοπυροσβεσης... Οπότε θα είναι γενικών καθηκόντων μάχιμοι...
Θα παρει 700 άτομα τον Απρίλιο του 24
Με όρια τα γνωστά;40 και 45 για οδηγούς;Litelite2 έγραψε: Τρί Αύγ 01, 2023 5:47 pmΘα παρει 700 άτομα τον Απρίλιο του 24
Δεν έχω πλήρη εικόνα για το πριο ηλικίας αλλά πιθανολογώ ναι 40 και 45
ΟΚ. Μακάρι να πέσεις μέσα. Ότι μαθαίνεις, ενημέρωνε μας. Ευχαριστώ.Litelite2 έγραψε: Τρί Αύγ 01, 2023 6:01 pmΔεν έχω πλήρη εικόνα για το πριο ηλικίας αλλά πιθανολογώ ναι 40 και 45
Εννοείται ότι μαθαίνω θα σας ενημερώνω υπομονή παιδιά μην ξεγελιέστε δεξιά και αριστερά αυτά π σας έχω πει υσχυουν μεχρη σήμερα δεν έχει αλλάξει Κάτι
Μην τους κοροϊδεύεις Litecoins. Δεν είναι σωστό.
Αν μας κοροιδεύει, θα δείξει ο χρόνος. Όταν ή αν βγουν οι προκηρύξεις, θα δούμε που κάθεται η μπίλια.
Σε ότι εχω πει μέχρι σήμερα βλέπετε να κοροϊδεύω; Λέγανε ότι η προκήρυξη θα βγει πριν αντιπυρική; Σας έλεγα εγώ το Δεκέμβριο μετά την αντιπυρική; Σας στο έλεγα κ όπως φαίνεται δεν πέφτω έξω, Σας έλεγα με τις εκλογές; Βγηκα αληθινός τ άλλο ρε παιδιά θέλετε; Θα δείτε και το πριο ηλικίας στην προκήρυξη
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 140
Αυτα που μας ειπες τα ξερουν και οι ρεγκες…για τα ατομα που ειπες 300 και 200 θα πεσεις εξω για τα αλλα τα ειπα και εγω αλλα καποιοι δεν νιωθουν. Εδω θα ειμαστε ολοι και θα δουμεLitelite2 έγραψε: Τρί Αύγ 01, 2023 6:49 pm Σε ότι εχω πει μέχρι σήμερα βλέπετε να κοροϊδεύω; Λέγανε ότι η προκήρυξη θα βγει πριν αντιπυρική; Σας έλεγα εγώ το Δεκέμβριο μετά την αντιπυρική; Σας στο έλεγα κ όπως φαίνεται δεν πέφτω έξω, Σας έλεγα με τις εκλογές; Βγηκα αληθινός τ άλλο ρε παιδιά θέλετε; Θα δείτε και το πριο ηλικίας στην προκήρυξη
Βλέπεις να τα ξέρουν και οι ρέγκες; Δεν παρακολουθείς το φόρουμ?purosvestis έγραψε: Τρί Αύγ 01, 2023 7:34 pmΑυτα που μας ειπες τα ξερουν και οι ρεγκες…για τα ατομα που ειπες 300 και 200 θα πεσεις εξω για τα αλλα τα ειπα και εγω αλλα καποιοι δεν νιωθουν. Εδω θα ειμαστε ολοι και θα δουμεLitelite2 έγραψε: Τρί Αύγ 01, 2023 6:49 pm Σε ότι εχω πει μέχρι σήμερα βλέπετε να κοροϊδεύω; Λέγανε ότι η προκήρυξη θα βγει πριν αντιπυρική; Σας έλεγα εγώ το Δεκέμβριο μετά την αντιπυρική; Σας στο έλεγα κ όπως φαίνεται δεν πέφτω έξω, Σας έλεγα με τις εκλογές; Βγηκα αληθινός τ άλλο ρε παιδιά θέλετε; Θα δείτε και το πριο ηλικίας στην προκήρυξη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες