Ισχύει αυτό για της εκλογές. Αν ο εμβολιασμός Συνεχίσει σε καλά νούμερα ολα είναι ανοικτά.Gpap95 έγραψε:Το πράμα μυρίζει εκλογές. Η καθυστέρηση είναι εσκεμμένη. Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και γιατί το κάνουν ! Αυτό μπορεί να μας ωφελήσει στο να πάρουν περισσότερα άτομα για να πάρουν και περισσότερους ψήφους. Υπάρχει λόγος που θέλουν να κάνουν εκλογές αυτή τη χρονιά αλλά δε θέλω να εξηγήσω γιατί θα πάει αλλού η δουλειά και δεν είναι κατάλληλο το νήμα. Άποψη μου, αυτό το μήνα θα μάθουμε τη μοριοδότηση.
Βάσεις/Μόρια και κριτήρια για ΟΠΠΙ (2021)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 19
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 79
Grap95 οταν εγω απο το Νοεμβριο ελεγα οτι θα γινουν εκλογες, εσυ ελεγες αποκλειεται ποιες εκλογες! Και τωρα το πηρες χαμπαρι επιτελους οτι θα γινουν εκλογες τον Οκτωβριο για να καψει την απλη αναλογικη! Επρεπε να το καταλαβετε οτι παει σε εκλογες απο τοτε που εκοψε το κονδυλι των Φυλακων για να παρει περιασοτερους ΕΦ στην οππι. Διοτι μια προκηρυξη Αστυνομιας εχει μεγαλη απηχηση και ειναι μεγαλο ψηφοθηρικο οπλο, ενω στις Φυλακες δεν εχει μεγαλη συμμετοχη!
-
Για να γίνει πιο δημοφιλής η προκήρυξη άνοιξε Θεσσαλονίκη και Πάτρα ότι θετικό ήταν να πάρει πολιτικά Από Αθήνα το πήρε το '19. Για αυτό θα υπάρξει πολιτική δέσμευση για οργανικές θέσεις στην Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα ώστε να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή.
Οτι ειναι ψηφοθηρικο κολπο εννοειται οτι ειναι, σχετικα με τις θεσεις των φυλακων δεν νομιζω πως τις εκοψε απλα θα παρει τωρα τους 52 για την Δραμα και τις υπολοιπες πιο μετα για τα υπολοιπα καταστηματα κρατησης.
Το θυμάμαι αυτό που έλεγες αλλά νομίζω πως υποστηρίζεις ότι μπορεί και να μη βγει λόγω εκλογών αν θυμάμαι καλά και εγώ έλεγα τι σχέση έχουν οι εκλογές; Δε μπορώ να θυμηθώ ακριβώς αλλά δεν ήμουν απόλυτος στο ότι δε θα υπάρξουν εκλογές.GreekRanger έγραψε:Grap95 οταν εγω απο το Νοεμβριο ελεγα οτι θα γινουν εκλογες, εσυ ελεγες αποκλειεται ποιες εκλογες! Και τωρα το πηρες χαμπαρι επιτελους οτι θα γινουν εκλογες τον Οκτωβριο για να καψει την απλη αναλογικη!Επρεπε να το καταλαβετε οτι παει σε εκλογες απο τοτε που εκοψε το κονδυλι των Φυλακων για να παρει περιασοτερους ΕΦ στην οππι. Διοτι μια προκηρυξη Αστυνομιας εχει μεγαλη απηχηση και ειναι μεγαλο ψηφοθηρικο οπλο, ενω στις Φυλακες δεν εχει μεγαλη συμμετοχη!
-
Είναι ο πιο έξυπνος τρόπος να βγάλει για ειδικούς φρουρούς εκτος Αθήνας με οργανικές θέσεις.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 48
Τα πτυχία θα μοριοδοτηθούν;
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 48
Τα Πτυχια θα μοριοδοτηθούν;
-
Κάτι θα πάρουν κι αυτοί😉Kostantinos2017 έγραψε:Τα Πτυχια θα μοριοδοτηθούν;
-
Φέτος δεν θα συνδυαστούν παραδείγμα ΔΕΑ ειδικών δυνάμεων θα πάρει 400 μόρια ως ΔΕΑ ή 400 μόρια από της ειδικές δυνάμεις.GreekRanger έγραψε:Θα συνδιαζονται απλα αντι για 1000, μπορει να παιρνουν 800 οπως παλια!
Δε στέκει αυτό που λες. Δεα θα πάρει παραπάνω. Είναι ανώτερος ως έφεδρος αξιωματικός, παρά του ότι κάνει 14 μήνες και περνάει περισσότερα σχολεία.SGT Folley έγραψε:Φέτος δεν θα συνδυαστούν παραδείγμα ΔΕΑ ειδικών δυνάμεων θα πάρει 400 μόρια ως ΔΕΑ ή 400 μόρια από της ειδικές δυνάμεις.GreekRanger έγραψε:Θα συνδιαζονται απλα αντι για 1000, μπορει να παιρνουν 800 οπως παλια!
-
Δες της παλαιότερες προκήρυξεις που ήταν εκτός η προεδρική φρουρά και οι δόκιμοι δεν είχαν διπλή μοριοδότηση. Τα τελευταία χρόνια οι δόκιμοι παίρνουν τζάμπα μόρια Δεν είναι τόσο σκληρή η εκπαίδευση στην Ρεντινα. Όσο για την ΣΕΑΠ όπιως έχει Πάει γνωρίζει. Μην ακούς όλους αυτούς τους Ράμπο που νομίζουν ότι εκπαιδεύτηκαν στους SAS.Gpap95 έγραψε:Δε στέκει αυτό που λες. Δεα θα πάρει παραπάνω. Είναι ανώτερος ως έφεδρος αξιωματικός, παρά του ότι κάνει 14 μήνες και περνάει περισσότερα σχολεία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Μαρ 08, 2021 3:59 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- alexmpss
- Posts in topic: 13
2560 μόρια έχω υπάρχει ελπίδα ;
Α η Β κατηγορία?
Στην Α Νομίζω έχεις. Αν εννοείς για Β δεν ξέρω!
-Bildakoss-
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης