XristosMP έγραψε:Λευτερη εχω ξενερωσει τοσο που ουτε τα χαρτια μου δεν θελω να παω να κανω.
Χρησταρα, μη τολμησεις και δεν κανεις τα χαρτια σου. Να σου υπενθυμισω πως το 2009 ο τελευταιος σε ειδικοτητα ΠΖ, μπηκε με 50 μορια και υπηρχαν πολλες ειδικοτητες με 100 μορια. Αν μεινουν ετσι οπως ειναι τα κριτηρια τοτε σιγουρα οι βασεις θα ειναι οπως το 09, μη σου πω και πιο κατω διοτι πεταει εξω ηλικιες και παααρα πολλους φοιτητες ΑΕΙ/ΤΕΙ. Οπως και να χει θα τα κανεις και εσυ και ολοι εδω μεσα. Ουτε εγω εχω τα τρελα μορια αλλα θα τα κανω και οτι γινει.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην δώσει μόρια στα παιδιά που σπουδάζουν σε ΑΕΙ ΤΕΙ και να δώσει σε παιδιά που σπουδάζουν σε ΙΕΚ ! Ούτε για μόρια σε ειδικές δυνάμεις αναφέρει ούτε για μόρια αν τελείωσες ΣΧΑΛ ΟΥΚ, δλδ τι αυτοί δε θα πάρουν μόρια;
Panos 1995 έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση να μην δώσει μόρια στα παιδιά που σπουδάζουν σε ΑΕΙ ΤΕΙ και να δώσει σε παιδιά που σπουδάζουν σε ΙΕΚ ! Ούτε για μόρια σε ειδικές δυνάμεις αναφέρει ούτε για μόρια αν τελείωσες ΣΧΑΛ ΟΥΚ, δλδ τι αυτοί δε θα πάρουν μόρια;
Καλα σχαλ ουκ δεν επαιρνες ετσι κι αλλιώς. Μεσα στις ειδικές δυναμεις είναι
Μπορει η προκηρυξη να μη παει με τα δεδομενα του 2009. Ισως γι αυτο μοριοδοτει τους σπουδαστες του ΙΕΚ και ισως ζητησει συγκεκριμενες ειδικοτητες με συγκεκριμενα πτυχια. Αν κανουν αυτο, τοτε θα κλαψουμε ολοι εδω μαζι παρεα.
Επερνε 45 μόρια νομίζω, μάγκες αυτά είναι τα μισά κριτήρια που έβαλαν, ούτε για πτυχία προγραμματιστών έβγαλαν ούτε τίποτα! Είναι αδιανόητο να δίνουν μόρια σε παιδιά σπουδαστών ΙΕΚ, είναι σαν να δίνεις παραπάνω μόρια σε αποφοίτους Γυμνασίου από έναν που τελείωσε το λύκειο!
Μπορεί να το θεωρούν αυτονόητο ότι παίρνουν μόρια οι ειδικοδυναμίτες.
Ωστόσο, τώρα που ξαναδιάβασα το άρθρο, δεν λέει τροποποίηση μοριων.
Λεει: Η νέα μοριοδοτηση για τα κριτήρια επιλογής. Λέει για τροποποίηση αλλά όχι για τα μόρια αν ανέβηκαν ή τα μείωσαν. Λέει ότι υπάρχει τροποποίηση ως προς τις γραμματικές γνώσεις και αναφέρει τι θα μοριοδοτειται ως προς τις γραμματικές γνώσεις.(αναφέρομαι για τις σχολές αει κλπ). Με αυτή την λογική μπορεί να μην δίνει μόρια στους φοιτητές αει-τει. Τι να πω. Τραγικοι
Αυτοί όμως από τα ιεκ έχουν πιθανότητες να σπουδάζουν κάτι που να είναι χρήσιμο στο στράτευμα. Υπάρχουν και αει-τει σχετικά, απλά θέλει να κόψει άτομα γιαυτό λέει μόρια μόνο απο αποφοίτους ιεκ, που ισως το κάνουν για να δηλώσουν σε συγκεκριμένες τεχνικές θέσεις. Οι απόφοιτοι αει-τει θα έχουν πολλά μόρια απλά ως απόφοιτοι, αν δεν αλλάξει κάτι και είναι αυτά που εγραψαν
Mark26 έγραψε:Φίλε οβα μην μπερδεύεσαι. Γιατί και εγώ ήθελα να δώσω για proficiency. Εξετάσεις γινονται και από το σπίτι ίσως σε κάποια πτυχία, αλλά τα αποτελέσματα θέλουν κάνα διμηνο
Mαρκο, ξέρεις να μου συστήσεις κάποιο site να δώσω εξετάσεις απ το σπίτι γιατί είμαι εν πλω σε υπηρεσια. Σ ευχαριστώ🙏 ρε φίλε, καλη επιτυχια, αδελφέ.
Ειναι αυτο που λεει ο Μαρκ, παιδες. Καπως πρεπει να κοψουν ατομα, ξερουν πως ολη η Ελλαδα θα κανει τα χαρτια οποτε κατι πρεπει να κανουν. Τραγικοτατοι.
Υ. Γ Πριν λιγο ακουσα πως ισως παμε για λοκνταουν μεχρι τα Φωτα, δηλαδη 6 Γεναρη. Ολα σκατα σε αυτη τη χωρα.
Navy δεν ξέρω κάτι αξιόπιστο γιατί εγώ είναι να δώσω κανονικά εξετάσεις, δεν έχω κάποια ενημέρωση και μάλλον δεν προλαβαίνω να δώσω γιατί το κόβω να πάει η εξεταστική Φεβρουαριο.
Απλά να ξέρεις, πως λογικά έχουν ήδη κλείσει θέσεις για τις πιο κοντινές εξετάσεις. Το βασικό ομως: Θες 2μηνες για τα αποτελέσματα. Μου πέταξε κάτι στην αρχική μου στο φβ. Αν το βρω θα σου πω, αν και δεν έχω ιδέα γ αυτά. Σαν πτυχίο αγγλικών που μπορείς να δώσεις από το σπίτι, λογικά είναι το Languange cert. Λογικά είναι και άλλα πτυχία. Το βασικό είναι όμως το φροντιστήριο 😎
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Ειναι αυτο που λεει ο Μαρκ, παιδες. Καπως πρεπει να κοψουν ατομα, ξερουν πως ολη η Ελλαδα θα κανει τα χαρτια οποτε κατι πρεπει να κανουν. Τραγικοτατοι.
Υ. Γ Πριν λιγο ακουσα πως ισως παμε για λοκνταουν μεχρι τα Φωτα, δηλαδη 6 Γεναρη. Ολα σκατα σε αυτη τη χωρα.
Μέχρι Μάρτιο θα τραβήξει Λευτέρη, αλλουνου παπα Ευαγγέλιο αυτό
Lefteri έτσι για να κόψουν το κάνουν. Απλά μοριοδοτει έτσι αυτούς από ιεκ για να τους πάει σε τεχνικές θέσεις πχ μηχανικοί κλπ. Ένας πχ όπως εγώ με πτυχιο αει και Lower (γιατί δεν το κόβω να προλάβω το proficiency) θα δηλώσει λογικά θέσεις όπως ελαφρύ οπλισμου κλπ. Οι μηχανικοί κλπ όμως θα είναι θέσεις που ίσως ζητήσει αποφοίτους ή φοιτητές ιεκ.
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Ειναι αυτο που λεει ο Μαρκ, παιδες. Καπως πρεπει να κοψουν ατομα, ξερουν πως ολη η Ελλαδα θα κανει τα χαρτια οποτε κατι πρεπει να κανουν. Τραγικοτατοι.
Λευτέρη, ΜΗΝ απογοητευόμαστε, αδελφέ! Ακόμα δεν έχει διασαφηνιστεί η κατάσταση της μοριοδοτησης.
Μάγκες αυτά είναι πάνω κάτω τροποποιήσεις, δεν γίνεται να μην δίνει μόρια σε άτομα που τελείωσαν ειδικές δυνάμεις, οοο άλλος είπε θεωρούνται αυτονόητα, έλα Χριστέ και Παναγιά ! Απλά άλλαξαν κάποια πράγματα, τα υπόλοιπα λογικά θα παραμείνουν ίδια! Και όσο γι'αυτό για ΙΕΚ, τι θέλετε να μου πείτε ότι τα παιδιά τών ΤΕΙ δεν κάνουν δουλειές που θα έχει σχεση με την ειδικότητα; Μην ακούω χαζαμαρες περιμένετε να βγείτε η προκυρηξη! Το πιο λογικό είναι να άλλαξαν αυτά και τα υπόλοιπα να παραμείνουν ως έχουν!