Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί
Εγώ συμφωνώ με τον walas. Από τα 59 άτομα που κάλεσε το υπουργείο για σύμβαση αποδέχτηκαν την θέση 47. Αυτοί οι 47 είναι σίγουρα εξωτερικοί φρουροί. Οι υπόλοιποι δεν δέχτηκαν την σύμβαση είτε γιατί περιμένουν ανακατάταξη και μπορεί να γίνουν εσωτερικοί είτε η ανακατάταξη αφορά άλλη πόλη απ'αυτη που φαίνονται στα προσωρινά και δεν θέλουν να μπουν καν στην διαδικασία να περάσουν σχολή τώρα ακόμα κι αν ξέρουν ότι θα είναι εξωτερικοί φρουροί στα οριστικά.
Εγώ ήμουν αντίθετος να γίνει σχολή εφόσον έρχονται οριστικά μέχρι τέλος Δεκέμβρη όμως μετά σκέφτηκα ότι εφόσον θα χρειαστεί έτσι κι αλλιώς να γίνουν 2 σχολές όπως πολύ σωστά αναφέρει ο walas, λόγω της χωρητικότητας, τότε καλώς ψηφίστηκαν τα κονδύλια που αφορούσαν την σχολή και καλώς θα γίνει η έναρξη Γενάρη όπως δείχνουν τα πράγματα.
Τα οριστικά δεν θα επηρεάσουν την σχολή. Θα γίνει για τους προσωρινά διοριστέους αρχικά και για τα υπόλοιπα ονόματα που θα βγουν από τα οριστικά θα γίνει μόλις τελειώσουν οι πρώτοι 47.
Το ΦΕΚ διορισμού θα έχει βγει μέχρι τέλος Φλεβάρη ή αρχές Μαρτίου που θα ολοκληρωθεί η εκπαίδευση των 8 εβδομάδων. Οπότε οι μεν 47 που θα έχουν ολοκληρώσει εκπαίδευση θα πάνε για δουλειά ως μόνιμοι και οι υπόλοιποι θα πάνε για δουλειά 2 μήνες αργότερα. Δε νομίζω να υπάρχει κόλλημα και να πρέπει να διοριστούν όλοι μαζί.
Αλλά ακόμα και αυτό το σενάριο να παίζει, οι μεν πρώτοι 47 θα περιμένουν ένα 2μηνο τους υπόλοιπους. Μικρό το κακό μπροστά στον διορισμό που έρχεται.
Εγώ ήμουν αντίθετος να γίνει σχολή εφόσον έρχονται οριστικά μέχρι τέλος Δεκέμβρη όμως μετά σκέφτηκα ότι εφόσον θα χρειαστεί έτσι κι αλλιώς να γίνουν 2 σχολές όπως πολύ σωστά αναφέρει ο walas, λόγω της χωρητικότητας, τότε καλώς ψηφίστηκαν τα κονδύλια που αφορούσαν την σχολή και καλώς θα γίνει η έναρξη Γενάρη όπως δείχνουν τα πράγματα.
Τα οριστικά δεν θα επηρεάσουν την σχολή. Θα γίνει για τους προσωρινά διοριστέους αρχικά και για τα υπόλοιπα ονόματα που θα βγουν από τα οριστικά θα γίνει μόλις τελειώσουν οι πρώτοι 47.
Το ΦΕΚ διορισμού θα έχει βγει μέχρι τέλος Φλεβάρη ή αρχές Μαρτίου που θα ολοκληρωθεί η εκπαίδευση των 8 εβδομάδων. Οπότε οι μεν 47 που θα έχουν ολοκληρώσει εκπαίδευση θα πάνε για δουλειά ως μόνιμοι και οι υπόλοιποι θα πάνε για δουλειά 2 μήνες αργότερα. Δε νομίζω να υπάρχει κόλλημα και να πρέπει να διοριστούν όλοι μαζί.
Αλλά ακόμα και αυτό το σενάριο να παίζει, οι μεν πρώτοι 47 θα περιμένουν ένα 2μηνο τους υπόλοιπους. Μικρό το κακό μπροστά στον διορισμό που έρχεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Δεκ 06, 2021 8:27 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 237
Οι υπόλοιποι 12 απ τους 59 που λες μπορεί να μην δέχτηκαν σύμβαση γιατί έχουν περασει σε άλλη προκήρυξη! Είδ Φρουροί Λιμενοφυλακες Εποπ συνοριοφύλακες κλπ
Τέλος πάντων παιδιά μια ερώτηση για το πότε θα γίνει έκανα αν άκουσε η ξέρει κάποιος. Το αν θα γίνει είναι σίγουρο πια αφού βγήκαν οι πιστώσεις και η υπουργική απόφαση. Επίσης ούτε αν θα γίνουν οι συμβάσεις μας νοιάζει και πολύ αφού περιμένουμε οριστικά σε λίγο καιρό. Την καλημέρα μου...
Παιδιά λέτε να βγουν τα οριστικά πρίν τα Χριστούγεννα; Τουλάχιστον να μάθουμε που θα είμαστε στους νέους πίνακες.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 240
Κατά την γνώμη μ θα γίνει σχολή μετά τα οριστικα με τους οριστικά εξωτερικούς φρουρούς... Οποιοι και αν είναι. Δεν έχω δει τους 47 που δέχτηκαν την σύμβαση αν είναι στην πρώτη τους επιλογή τότε ναι θα ειναι εξωτερικοί. Αν όχι τότε δεν είναι 100%σίγουρο ότι θα είναι εξωτερικοί...Walas έγραψε:Τέλος πάντων παιδιά μια ερώτηση για το πότε θα γίνει έκανα αν άκουσε η ξέρει κάποιος. Το αν θα γίνει είναι σίγουρο πια αφού βγήκαν οι πιστώσεις και η υπουργική απόφαση. Επίσης ούτε αν θα γίνουν οι συμβάσεις μας νοιάζει και πολύ αφού περιμένουμε οριστικά σε λίγο καιρό. Την καλημέρα μου...
Έγινε φίλε μου. Εσύ εσωτερικός έχεις περάσει;FILAKES_KASSANDRAS έγραψε:Κατά την γνώμη μ θα γίνει σχολή μετά τα οριστικα με τους οριστικά εξωτερικούς φρουρούς... Οποιοι και αν είναι. Δεν έχω δει τους 47 που δέχτηκαν την σύμβαση αν είναι στην πρώτη τους επιλογή τότε ναι θα ειναι εξωτερικοί. Αν όχι τότε δεν είναι 100%σίγουρο ότι θα είναι εξωτερικοί...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Δεκ 06, 2021 5:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Υπολοχαγός
Ναι εσωτερικός. Απο ότι έχω καταλάβει πάντως οι περισσότεροι εξωτερικοί θέλουν.Walas έγραψε:Έγινε φίλε μου. Εσύ εσωτερικός έχεις περάσει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Δεκ 06, 2021 5:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 200
Και έχω το εξής ερώτημα μάγκες για μια θέση εσωτερικού αν έχεις πρώτη σου επιλογή ως εσωτερικός και κάποιος έχει πρώτη του επιλογή ως εξωτερικός δεν προηγείται αυτός που έχει ως πρώτη επιλογή εσωτερικός ασχέτως μορίων?
Ποια επιλογή σου ήταν αν επιτρέπεται;FILAKES_KASSANDRAS έγραψε:Ναι εσωτερικός. Απο ότι έχω καταλάβει πάντως οι περισσότεροι εξωτερικοί θέλουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Δεκ 06, 2021 5:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Υπολοχαγός
1η...Walas έγραψε:Ποια επιλογή σου ήταν αν επιτρέπεται;
Μπράβο σου καλά αποτελέσματα. Αν και δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι για εμάς που περάσαμε στην πρώτη επιλογή μας.FILAKES_KASSANDRAS έγραψε:1η...
Αυτά τα γνωρίζει πολύ καλά ο Διασωστης31.tsanspyr887 έγραψε:Και έχω το εξής ερώτημα μάγκες για μια θέση εσωτερικού αν έχεις πρώτη σου επιλογή ως εσωτερικός και κάποιος έχει πρώτη του επιλογή ως εξωτερικός δεν προηγείται αυτός που έχει ως πρώτη επιλογή εσωτερικός ασχέτως μορίων;
Αλήθεια Διασώστη τη γνώμη έχεις για την σχολή των εξωτερικών θα γίνει πριν η μετα τα οριστικά Με βάση τα δεδομένα που έχουμε;
-
- Υπολοχαγός
Όχι όσοι είμαστε με ΙΕΚ και 1η επιλογή πολύ δυσκολα να αλλάξει...Walas έγραψε:Μπράβο σου καλά αποτελέσματα. Αν και δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι για εμάς που περάσαμε στην πρώτη επιλογή μας.FILAKES_KASSANDRAS έγραψε:1η...
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 180
Τα μόρια μετράνε. Και 37η επιλογή αν την έχει, αυτός με τα περισσότερα μόρια μπαίνει.
Εγω πιστεύω θα γίνει σχολή τον Ιανουάριο για τους πρώτους 47, και οι υπόλοιποι θα πανε στα οριστικά γιατί αλλιώς δε χωράνε.
Θα κάνουν 4 μηνες να τους εκπαιδεύσουν όλους αν περιμένουν τα οριστικά.
Εγω πιστεύω θα γίνει σχολή τον Ιανουάριο για τους πρώτους 47, και οι υπόλοιποι θα πανε στα οριστικά γιατί αλλιώς δε χωράνε.
Ωραίος σε ευχαριστώ Διασώστη.Διασωστης31 έγραψε:Τα μόρια μετράνε.Και 37η επιλογή αν την έχει, αυτός με τα περισσότερα μόρια μπαίνει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες