Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Λετε οτι 8ελετε εδω μεσα. Ο ενας θελει να φαει τον αλλον ειστε απαραδεχτοι... Που κολλαει αν εισαι φιτουλο με τα αθληματα. Δν σημαινει επειδι διαβαζε καποιος ειναι και φιτουλο εγω εχω 18.6 απολιτιριο και σε ολι μ το ζωη δν διαβαζα και εκατσα μια χρονια και το εβγαλα και ιμουν ολη μερα στους δρομους και αλιτευα. Τι λετε τωρα εσεις επειδι ζιλευετε δν 3ερω.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 92
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Ρε ξεκολλάτε με δόκιμους και ειδικές δυνάμεις. σε λίγο καιρό θα είστε συνάδελφοι τα λύσατε όλα κι αυτό έμεινε; Ο καθένας πέρασε αυτά που πέρασε άλλος ευκολότερα άλλος δυσκολότερα τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή σε όλα τα θέματα . μακάρι όλα να ήταν δικαία αλλά αυτό δεν γίνετε.
οχι μητσο δεν ειναι ετσι... Εαν αυτος δεν με σεβετε τωρα και δεν σεβετε τον βαθμο μου και τους κοπους μου. Αυτος αυριο - μεθαυριο ΔΕΝ θα με σεβαστει και ως συναδελφο. Και ο λογος ειναι οτι τελικα ο στρατος δεν τον διδαξε να εχει ''ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ΄'' οπως ορκιστηκε. Αρα αυτος ο ανθρωπος κατ εμε δεν κανει για σωματα ασφαλειας και ενοπλες δυναμεις γενικοτερα.
vag_21 έγραψε:ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Ρε ξεκολλάτε με δόκιμους και ειδικές δυνάμεις. σε λίγο καιρό θα είστε συνάδελφοι τα λύσατε όλα κι αυτό έμεινε; Ο καθένας πέρασε αυτά που πέρασε άλλος ευκολότερα άλλος δυσκολότερα τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή σε όλα τα θέματα . μακάρι όλα να ήταν δικαία αλλά αυτό δεν γίνετε.
οχι μητσο δεν ειναι ετσι... Εαν αυτος δεν με σεβετε τωρα και δεν σεβετε τον βαθμο μου και τους κοπους μου. Αυτος αυριο - μεθαυριο ΔΕΝ θα με σεβαστει και ως συναδελφο. Και ο λογος ειναι οτι τελικα ο στρατος δεν τον διδαξε να εχει ''ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ΄'' οπως ορκιστηκε. Αρα αυτος ο ανθρωπος κατ εμε δεν κανει για σωματα ασφαλειας και ενοπλες δυναμεις γενικοτερα.

-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 175
Καταρχήν πρέπει να ξεφύγεις από την νοοτροπία του στρατού εκεί που θέλεις να πας τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. τώρα έτσι όπως το θέτεις για το θέμα σεβασμού προς το άτομο σου το δέχομαι και έχεις δίκιο . θα υπάρχουν άτομα με διαφορετικές αντιλήψεις πάντα δεν χρειάζεται να χαλάς την ζαχαρένια σου.vag_21 έγραψε:οχι μητσο δεν ειναι ετσι... Εαν αυτος δεν με σεβετε τωρα και δεν σεβετε τον βαθμο μου και τους κοπους μου. Αυτος αυριο - μεθαυριο ΔΕΝ θα με σεβαστει και ως συναδελφο. Και ο λογος ειναι οτι τελικα ο στρατος δεν τον διδαξε να εχει ''ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ΄'' οπως ορκιστηκε. Αρα αυτος ο ανθρωπος κατ εμε δεν κανει για σωματα ασφαλειας και ενοπλες δυναμεις γενικοτερα.ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Ρε ξεκολλάτε με δόκιμους και ειδικές δυνάμεις. σε λίγο καιρό θα είστε συνάδελφοι τα λύσατε όλα κι αυτό έμεινε; Ο καθένας πέρασε αυτά που πέρασε άλλος ευκολότερα άλλος δυσκολότερα τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή σε όλα τα θέματα . μακάρι όλα να ήταν δικαία αλλά αυτό δεν γίνετε.
-
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Καταρχήν πρέπει να ξεφύγεις από την νοοτροπία του στρατού εκεί που θέλεις να πας τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. τώρα έτσι όπως το θέτεις για το θέμα σεβασμού προς το άτομο σου το δέχομαι και έχεις δίκιο . θα υπάρχουν άτομα με διαφορετικές αντιλήψεις πάντα δεν χρειάζεται να χαλάς την ζαχαρένια σου.vag_21 έγραψε:Οχι μητσο δεν ειναι ετσι... Εαν αυτος δεν με σεβετε τωρα και δεν σεβετε τον βαθμο μου και τους κοπους μου. Αυτος αυριο - μεθαυριο ΔΕΝ θα με σεβαστει και ως συναδελφο. Και ο λογος ειναι οτι τελικα ο στρατος δεν τον διδαξε να εχει ''ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ΄'' οπως ορκιστηκε. Αρα αυτος ο ανθρωπος κατ εμε δεν κανει για σωματα ασφαλειας και ενοπλες δυναμεις γενικοτερα.ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Ρε ξεκολλάτε με δόκιμους και ειδικές δυνάμεις. σε λίγο καιρό θα είστε συνάδελφοι τα λύσατε όλα κι αυτό έμεινε; Ο καθένας πέρασε αυτά που πέρασε άλλος ευκολότερα άλλος δυσκολότερα τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή σε όλα τα θέματα . μακάρι όλα να ήταν δικαία αλλά αυτό δεν γίνετε.

Κομαντα. Εδω που γραφετε λεγετε Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς και οχι ποιος τον εχει ποιο μεγαλο (τον βαθμο)
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 99
toro έγραψε: Κομαντα. Εδω που γραφετε λεγετε Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς και οχι ποιος τον εχει ποιο μεγαλο (τον βαθμο)

-
toro έγραψε:Κομαντα. Εδω που γραφετε λεγετε Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς και οχι ποιος τον εχει ποιο μεγαλο (τον βαθμο)
το φερε η κουβεντα ρε κομμαντο
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 169
Δεν πατε καλα ρε μαγκες, συγνωμη κιολας!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
vag_21 έγραψε:toro έγραψε: Κομαντα. Εδω που γραφετε λεγετε Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς και οχι ποιος τον εχει ποιο μεγαλο (τον βαθμο)
το φερε η κουβεντα ρε κομμαντο
χα χα. Αυριο μεθαυριο στην σχολη θα φωναζετε με τα nick name ποιος ειναι ρε ο τορο; Ποιος ειναι ρε ο vag 21; Εσυ ειπες τοτε για τους δοκιμους στο φορουμ; ... Ναι ρε εσυ ειπες για τους ειδικοδυναμητες; Χαχαχαχα

- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 99
Άντε ρε σειρές...toro έγραψε:vag_21 έγραψε:το φερε η κουβεντα ρε κομμαντοtoro έγραψε: Κομαντα. Εδω που γραφετε λεγετε Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς και οχι ποιος τον εχει ποιο μεγαλο (τον βαθμο)
χα χα. Αυριο μεθαυριο στην σχολη θα φωναζετε με τα nick name ποιος ειναι ρε ο τορο; Ποιος ειναι ρε ο vag 21; Εσυ ειπες τοτε για τους δοκιμους στο φορουμ; ... Ναι ρε εσυ ειπες για τους ειδικοδυναμητες; Χαχαχαχα
handballer έγραψε:Άντε ρε σειρές...toro έγραψε:vag_21 έγραψε:το φερε η κουβεντα ρε κομμαντοtoro έγραψε: Κομαντα. Εδω που γραφετε λεγετε Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς και οχι ποιος τον εχει ποιο μεγαλο (τον βαθμο)
Σας ευχομαι να ειστε ολοι σειρες στη σχολη να τα λετε και να γελατε
vag_21 έγραψε:
Δεν εχεις πλεον βαθμο, δεν εισαι στον στρατο. Αν γινει επιστρατευση, και δεν εισαι ειδικος φρουρος και σε καλεσουν θα εχεις, μεχρι τοτε ξεκαβαλα.
Τον σεβασμο, τον πραγματικο και οχι τον τυπικο, ο καθενας τον κερδιζει. Και αυτος που δεν κανει για σωματα ασφαλειας σιγουρα εισαι εσυ - αν τα παιρνεις ετσι εδω στο φορουμ, οταν θα ρθει κανας ***** στο γηπεδο που θα εισαι για μετρα και σου βρισει την μανα, τι θα κανεις; Θα τραβηξεις το usp και θα τον στειλεις;
Ρε παιδια με 2150 μορια γινεται τπτ η οχι ;
Και θελει να γινει ειδικος φρουρος; ΕΛΕΟΣ dennis ferrer - a black man in space
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης