Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 647
Έτσι μπράβο 

εγω φιλε τα εχω ολα τα διπλωματα και αναγκαστηκα παω και ιεκ στελεχος υπηρεσιων ασφαλειας για να παρω αλλα 200 εχω 2455 στην β του χρονου θα χω 2655 πιστευω να ειμαι μεσα ειμαι στο γ εξαμηνο οσο για το ιεκ υπαρχουν 2 ιδιωτικα και δημοσια ιδιωτικα υπαρχουν θεσσαλονικη αθηνα αλλα σταιδιωτικα θελει πολλαλεφταγυρω στα 7 χιλιαρικα δδημοσια εχει θεσσαλονικη κοζανη πατρα αλεξανδρουπολη γρεββενα και πληρωνεις γυρωστα 2 χιλιαρικα και ειναι 2χρονια
Φιλε δημητρη για β' ειμαι κ εγω. Θα τα κανουμε κ ποτε δεν ξερεις. Εχει ο θεος λενε στο χωριο μου. Η ελπιδα πεθαινει τελευταια
Παει κ το σημερα. Παει κ αυτη η εβδομαδα. Θα ερθει κ η επομενη. Θα περασει κ αυτη. Σκατα. Κωλοκρατος.
-
- Στρατηγός
Ναι βρίσε το κράτος αλλά στο δημόσιο θες να μπεις
Χαλαρωστε ρε παιδια. ελεος! ενταξει, λιγο υπομονη... με τις φωνες καιτις βρυσιες κλπ κλπ δν θα αλλαξει κατι. ουτε θα βγει πιο γρηρορα. μια ερωτηση. εχει ακουσει κανεις σε τι αριθμο περιπου ειναι οι ενδιαφερομενοι; Γτ ενας ε. φ και κολλητος π ειχε μπει το 08 μ ειχε πει οτι η οι αιτησεις τοτε ειχαν μειωθει πολυ σε σχεση με αλλα ετη. αν ]ξερει καποιος ας μ απαντησει. ευχαριστω!
-
- Στρατηγός
Φίλε σε τέτοια θέματα δεν μπορείς να υπολογίσεις δεν είναι εκλογές απλά λόγω της κατάστασης που υπάρχει στην ελλάδα πολλά άτομα θα κάνουνε τα χαρτιά τους και ας μην έχουνε τα μόρια
φιλε μ εχεις δικιο αλλα μν ξεχνας οτι πλεον τα πραγματα εχουν αλλαξει. πλεον λες οτι εισαι αστυνομικος και σε δειχνουν, δν σε κανουν παρεα οι φιλοι ς (ετυχε σε συγκενικο προσωπο). υπαρχει τρομερη προκαταληψη και μισος! ειναι δυσκολ εποχη για την ελ. ασgreek_army έγραψε:φίλε σε τέτοια θέματα δεν μπορείς να υπολογίσεις δεν είναι εκλογές απλά λόγω της κατάστασης που υπάρχει στην Ελλάδα πολλά άτομα θα κάνουνε τα χαρτιά τους και ας μην έχουνε τα μόρια
-
- Στρατηγός
Καλά παπάτζες είναι αυτά και εγώ έχω 3 φίλους ειδικούς φρουρούς και ο καθένας επιλέγει το μέλλον του γιατί στην τελική ούτε ο φίλος του θα του δώσει λεφτά
...
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Σάβ Ιούλ 10, 2010 5:45 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
οπως νομιζεις, την γνωμη μ ειπα, και an θες, για να δεις οτι δν λεω παπατζες κατεβα και σε καμια πορεια και δες πως φερονται στην αστυνομια... τεσπα καλο βραδυ φιλε greek!greek_army έγραψε:καλά παπάτζες είναι αυτά και εγώ έχω 3 φίλους ειδικούς φρουρούς και ο καθένας επιλέγει το μέλλον του γιατί στην τελική ούτε ο φίλος του θα του δώσει λεφτά
...
-
- Στρατηγός
Σιγά μην κατέβω σε πορεία τι είμαι;
και εσύ που τα λες όλα αυτά τότε γιατί θες να μπείς στην αστυνομία;
...

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Σάβ Ιούλ 10, 2010 5:54 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε παιδια με 17.9 βαθμο απο εννιαου και διπλωματα μηχανης και αυτοκινητου ποσα μορια εχω;
στη στρατονομια οταν μας τσιμπησανε και μας μπιιπ στο κεντρο μας ελεγαν οτι θα παρουμε μορια, χλωμο ετσι;
στη στρατονομια οταν μας τσιμπησανε και μας μπιιπ στο κεντρο μας ελεγαν οτι θα παρουμε μορια, χλωμο ετσι;
Α συγνωμη ξεχασα, εχω τελειωσει αει, θα μοριοδοτηθει;
-
- Στρατηγός
δημητρης24 έγραψε:Ρε παιδια με 17.9 βαθμο απο εννιαου και διπλωματα μηχανης και αυτοκινητου ποσα μορια εχω;
2190 και δεν παίρνεις μόρια από την στρατονομία
ούτε από το ΑΕΙ παίρνεις μόρια
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Σάβ Ιούλ 10, 2010 8:19 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες