Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
DokimosED
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 54
Ενδιαφέροντα: tipota
Επάγγελμα: tipota

Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Δημοσίευση από DokimosED »

Παρολο που ειχα γραψει και αν θελετε μπορω να το παραθεσω πως θα βγει για ΕΜΟΔΕ, μιλησα με ενα φιλαρακι που ειναι στην ΕΜΟΔΕ και μου λεει οτι η επομενη που θα βγει θα ειναι για ΕΜΟΔΕ. Αυτο ακουγεται στο σωμα εκει που ειναι και ειμαι σιγουρος οτι και αυτο θα γινει και θα εχει και οριο ηλικιας 31. Μερικοι μου ειχανε κανει επιθεση για αυτα που ελεγα. Αντε να μην πω τιποτα
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 250

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 01, 2023 1:21 pm Ρε παιδιά θα πώ κάτι που ίσως τσαντίσει μερικούς εδώ μέσα αλλά πραγματικά φαίνεται πολύ άσχημο. Μπήκα στην σελίδα των εποχικών και διάβασα τα σχόλια. Κάποια που μου έκαναν εντύπωση ήταν τα εξής :
<< Εμεις οι γέροι να πάρουμε κάνα μήνα Άναρωτικη τώρα το κατακαλόκαιρο κ να γίνουμε καλά το χειμώνα>>
<<Αποχή πολυήμερη και διαμαρτυρία στο Σύνταγμα χθες>>
<<Μια απεργία θέλει τώρα που καίγονται όλοι να δεις πως θα τρέχουν με τις άδειες τις φωτιές κ τα ρεπό>>

Δηλαδή συγνώμη είμαστε σοβαροί ; Μας κάνουν και χάρη οι εποχικοι που δουλεύουν που απειλούν με αποχή, αναρρωτική κτλ ; Ναι είπαμε εμπειρία ναι να προσληφθούν αρκετοί από αυτούς το αξίζουν ΟΚ. Αλλά να πατάς πάνω στο υπόλοιπο προσωπικό του ΠΣ για να μονιμοποιηθείς εσύ είναι άκρως απαράδεκτο. Δουλεύει ο άλλος 6 μήνες και θέλει τον 1 μήνα αναρωτική. Ας γίνω κακός και ας πω το γνωστό. Για 6 μήνες το χρόνο υπογράψατε αν δεν σας αρέσει τον πούλο πηγαίνετε σεζόν. Καλά για να μην πώ για τη φράση ... Τώρα που καίγονται όλα... Ναι αγόρι μου παρακάλα να καίγεται ο κόσμος για να μπείς εσύ.

Το να διεκδικείς τη μονιμοποίηση σου είναι κάτι λογικό. Το να είσαι σκατόψυχος και να μη σέβεσαι καν τη δουλειά που σου δίνει και τρως και τους συναδέλφους σου γτ θέλεις δημόσιο που οι περισσότεροι εποχικοί για αυτό μπήκαν δεν είναι αποδεκτό. Κράξτε τώρα όσο θέλετε περί κομμάντο και ήρωες κτλ

Δικαιο εχεις σε ολα αυτα. Και θα συμφωνησω μαζι σου…
Πες μας ομως εσυ και ο καθε μονιμος ποτε κ πως μπηκε γιατι το πς το θεωρειτε τσιφλικι σας οταν οι περισσοτεροι δεν εχουν ουτε τα μισα προσοντα των περισσοτερων εποχικων.

Οποτε ναι μεν εχεις δικαιο…. Αλλα και καποια αλλα παιδια που αξιζουν ειχαν κακο timing.(χωρις βεβαια να συμφωνω με συμπεριφορες οπως οι παραπανω, που θεωρω ΔΕΝ αντιπροσωπευει το συνολο των εποχικων).
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Stamoulis έγραψε: Τρί Αύγ 01, 2023 1:29 pm Ακούγεται ένα σενάριο να μονιμοποιήσει τους εμοδε να τους στείλει νησιά αεροδρόμια και να πάρει 500 νέους εμοδε δε ξέρω αν έχει λογική αυτό το πράγμα αλλά ακούστηκε και αυτό διάφορους
Οι εμοδε ειναι 7ετους θητειας δεν γινεται αυτο που λες.
Μετα το περας της 7ετιας θα μονιμοποιηθουν.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Μια σημείωση, συγκεκριμένα λέει πυροσβεστων ΚΑΙ δασοκομαντος. Άλλο πυροσβέστης γενικών καθηκόντων και αλλο δασοκομαντο. Δεν μπορώ να καταλάβω εάν εννοεί το ίδιο.
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Θεωρω θα παρει γενικων καθηκοντων και μεγαλυτερο ποσοστο οδηγους με προσαυξηση ηλικιας.
Το σωμα εκει ποναει.

Αυτη ειναι η δικη μου εκτίμηση κατοπιν συζητησεων και με δκτες.
Και μεχρι να βγει η οποια προκηρυξη θα υπαρξουν αλλαγες-τροποποιησεις!

Ας κανουμε λιγακι υπομονη.
Yank

Δημοσίευση από Yank »

33 θα είναι αν είναι εμοδε
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ο καθένας γράφει τη ***** του.

Ήρεμα το λέω.
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Ας ξεκινησουμε απ τα βασικα.

Ο κικιλιας τωρα παρελαβε.
Δεν ξερει ακομα καλα καλα που βρισκεται κ τι του γινεται.

Απ τις συνεντευξεις του καταλαβαινει κανεις οτι γνωριζει καποια πραγματα επιγραμματικά κ ως πολιτικος τον ενδιαφερει το επικοινωνιακο και ΜΟΝΟ.

Ειναι αλλοι που γνωριζουν τα προβληματα εκ των εσω και τι προσληψεις πρεπει να γινουν.

Χαλαρωστε μερικοι κ κανετε λιγακι υπομονη.
Επισκέπτης

Ο Τουρνάς αποφασίζει για θέματα της πυροσβεστικής.
Επισκέπτης

Μην πάτε μακρυά, εδώ άκουσα με τα αυτιά μου εποχικούς να παρακαλάνε να γίνει χαμός με φωτιές να καούν όλα για να τους πάρουν μόνιμους. Όλοι νομίζουν ότι είναι το τσιφλίκι τους. Βγήκαν και είπαν για πορεία στο σύνταγμα και θέλουν λεει τη στήριξη των πολιτών των εμοδε και των εθελοντών, φταίει κανεις τώρα να κάνει σκρινσοτ το κράξιμο και τον πόλεμο από τους εποχικούς εδώ μέσα προς τις κατηγορίες που προαναφέρθηκαν που ζητάνε και στήριξη; Με συγχωρείτε αλλά κάπου ένα έλεος
Yank

Δημοσίευση από Yank »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 01, 2023 3:30 pm Μην πάτε μακρυά, εδώ άκουσα με τα αυτιά μου εποχικούς να παρακαλάνε να γίνει χαμός με φωτιές να καούν όλα για να τους πάρουν μόνιμους. Όλοι νομίζουν ότι είναι το τσιφλίκι τους. Βγήκαν και είπαν για πορεία στο σύνταγμα και θέλουν λεει τη στήριξη των πολιτών των εμοδε και των εθελοντών, φταίει κανεις τώρα να κάνει σκρινσοτ το κράξιμο και τον πόλεμο από τους εποχικούς εδώ μέσα προς τις κατηγορίες που προαναφέρθηκαν που ζητάνε και στήριξη; Με συγχωρείτε αλλά κάπου ένα έλεος

Ίσα ίσα άμα καούν δεν θα μας χρειάζοντε μετά χαχαχ
Επισκέπτης

Οι 500 που θα πάρει θα ναι εκτός πανελληνίων έτσι; Μην υπολογίζει μαζί και όσους πάρει η σχολή πυροσβεστών! Δε ξέρω, κάθε χρόνο τα ίδια. Καίγεται η χώρα και αυτοί δε θέλουν να προσλάβουν προσωπικό. Συν τοις άλλοις έχουν του κόσμου τις συναρμοδιοτητες ως σώμα. Μετά απορούν τι δεν πάει καλά στην οργάνωση.
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Λιτεκοινς που εισαι αδερφε…. Βγαλε κανα φεκ να μας ηρεμησεις
Που εισαι…. Σε χασαμε :lol:
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από niasimas »

Στο βίντεο, με την συνέντευξη στο ΣΚΑΙ, λέει προτάσσουμε την πρόσληψη πυροσβεστών και δασοκομάντος, για το φθινόπωρο. Χωρίς να αναφέρει αριθμό. Το ΣΚΑΙ έχει βάλει την λεζάντα από κάτω των 500 προσλήψεων. Ο Κικίλιας ξεχωρίζει πυροσβέστες από δασοκομάντος, ότι και να σημαίνει αυτό. Προφανώς γραμμή από Μητσοτάκη είναι, να μην λένε και πολλά, μην την πατήσουν όπως ο Μηταράκης. Δυστυχώς, σε αντίθεση με ότι έλεγαν κάποια παιδιά εδώ μέσα, αν γίνουν όπως λέει ο Κικίλιας, ούτε όρια μεγάλα θα έχουμε και οι εποχικοί θα μπουν στις προκηρύξεις, όπως όλοι, με αυξημένη μοριοδότηση και λίγο μεγαλύτερο όριο, όπως στην εμοδε. Ξαναλέω, όσοι είμαστε πολίτες, δεν βλέπω να παίρνουμε τίποτα.
Litelite2

Δημοσίευση από Litelite2 »

Μην μου ξεσηκώνεστε 35 θα είναι το οριο ηλικίας ανέφερε κανείς για οριο ηλικιας; Όχι! Και η προκήρυξη θα βγει Δεκεμβρίο κοντά
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες