Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 70
Μην απογοητευεστε ρε μαγκες μπορει τα αρθρα απλα να αναφερουν καποια απο τα κριτηρια. Δεν γινεται ας πουμε να μοριοδοτειται φοιτητης ΙΕΚ και οχι ΑΕΙ-ΤΕΙ. Ή και οι δυο ή κανενας. Επισης ειναι αρκετα κουλο τα μορια απο προυπηρεσια να σταματανε στους 6 μηνες και να μην ανεβαινουν κι αλλο στους 9 ή στους 12. Αρκετα κουλο και το να μην μοριοδοτειται η θητεια.Περιμενουμε την προκηρυξη να δουμε με σιγουρια εκτος αν μας φωτισει ο ΔΥΚ σε κατι.
Ενω αυτός που έχει κάνει ένα μήνα σε ΙΕΚ θα πάρει 250 μόρια...Wolf93 έγραψε:Δε καταλαβαινω γιατι ξενερωσατε, επειδη δηλαδη κανατε το 1ο ετος σε αει πρεπει να παρετε μορια; Απολυτα σωστη αποφαση.Στο στρατο θα μπειτε οχι στo Harvard!
Χρησταρα. Δε θέλω ηττοπάθεια, ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ τα χαρτιά σου και ότι γίνει, έχουμε κι άλλες χρονιές, φίλε μου. Κι εγώ χάνω μόρια απ'το πτυχιο ΙΕΚ γιατί δεν το δικαιολογεί η ειδικότητα που θέλω αν και ανήκει στον ίδιο τομέα, χάνουμε κι απ'το πτυχιο του ΕΠΑΛ, ας περιμενουμε να οριστικοποιηθεί η κατάσταση και να έχουμε πίστη!XristosMP έγραψε:Λευτερη εχω ξενερωσει τοσο που ουτε τα χαρτια μου δεν θελω να παω να κανω.
Αν μοριοδοτησει μόνο αποφοίτους ιεκ και όχι αει-τει, το κάνει όπως πιστεύω εγώ για να κόψει άτομα και γιατί όσοι σπουδάζουν ιεκ είναι πολύ πιο πιθανό να σπουδάσουν κάτι τεχνικό που να βοηθάει στο στράτευμα, άσχετα αν τα ιεκ είναι κατώτερα από αει-τει. Το επαλ το βάζει το ίδιο με το γενικό λύκειο διότι δεν το θεωρεί ανώτερο ακόμη και αν παίρνουν μια ειδικοτητα
- Wolf93
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 36
Οχι δεν εχετε καταλαβει.250 μορια θα παρει οποιος τελειωσε το ΙΕΚ, αλλα δεν πηρε ακομα πιστοποιηση.
350 θα παρει οποιος εχει ΚΑΙ την πιστοποιηση!
350 θα παρει οποιος εχει ΚΑΙ την πιστοποιηση!
Χρησταρα, λέει φοίτηση-σπουδές, δεν λέει κάτι να έχεις τελειώσει απαραίτητα Την σχολη ή να έχεις περάσει 1χρονο
Οι διευκρινισεις σας απο αρθρα που δεν ειναι καν εμπιστα με τρελαινουν χαχα
Ισχυει.Mark26 έγραψε:Χρησταρα, λέει φοίτηση-σπουδές, δεν λέει κάτι να έχεις τελειώσει απαραίτητα Την σχολη ή να έχεις περάσει 1χρονο
Αυτό που λέει ο Mark
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
Ο κάθε ενας το αντιλαμβάνεται διαφορετικά αυτό. Εγω με τα ελληνικά μου καταλαβαίνω οτι σπουδαζεις και παιρνεις τα 250. Το έδειξα και 2 φιλους μου και μου ειπαν το ίδιο. Αν ισχύει οτι απλα δεν εχεις πιστοποιητικό, τότε είναι λάθος διατυπωμένο
Νικόλα μέχρι και στην εφημερίδα το έθνος το ανεβασαν
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 145
Ρε μάγκες αυτές είναι οι ΤΡΟΠΟΠΟΙΉΣΕΙΣ που έκαναν, τα υπόλοιπα κριτήρια θα παραμείνουν τα ίδια! Χαλαρώστε, γτ μπερδεύεστε?
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 21
έτσι και αλλιώς είναι μειωμένες οι ελπίδες μας γιατί σε παλιότερες προκηρύξεις γράφει κατά το έτος κατάταξης όχι έτος προκήρυξης...ARN έγραψε:Πάντως δεν αναφέρουν αύξηση ηλικίας. Διανύουμε και τον Δεκέμβρη και μειώνονται οι ελπίδες για τους 93αρηδες
521 ΤΠΝ 318
Ναι οκ θα μπουν απο το 94 και μετα το ιανουαριο αλλα αν παει το οριο στα 31 το πιανω
Πανo, δεν είναι όλα τροποποιήσεις όπως λέει. Τα μόρια φοιτητών ιεκ είναι τα ίδια, το ίδιο και τα μόρια προϋπηρεσίας έως 3 ή 6μηνες, το ίδιο και τα μόρια των οβα, άσχετα αν το αναφέρουν ως πριμ, αυτα τα 100μορια τα είχαν χρόνια τώρα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες