Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 40
Τελικά ρε παιδιά . ένα θέμα που ξεχάστηκε. Από τους επιλαχόντες πόσα άτομα θα προσλάβουν. Ακούστηκε κάτι;
Διοριστέος Εξωτερικός 9K/2021
Mak Marine έγραψε:Τελικά ρε παιδιά . ένα θέμα που ξεχάστηκε. Από τους επιλαχόντες πόσα άτομα θα προσλάβουν. Ακούστηκε κάτι;
Κοντός ψαλμός... Σε λίγο καιρό θα ξέρουμε ποιους επιλαχόντες θα πάρει με τα οριστικα τώρα για το πόσους πολύ δύσκολο να απαντηθεί.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 200
Φίλε μόνο ο ασεπ γνωρίζει ακριβώς άλλοι λένε 55-60 Άλλοι λένε 70 μέχρι και 150 έχω ακούσει χαχα

-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 237
Καμιά 100ρα θα ναι συνολικά! Και με τα κενά και με αυτούς που φυγανε και γίναν ειδικοί φρουροί λιμενικοί εποπ κλπ! Παίζει και 150 φίλε
Πότε λέτε να μας καλεσουν για την σχολή εμάς τους εξωτερικούς παιδιά που δηλώσαμε για σύμβαση. Λογικά αρχές Γενάρη; Έχει κάποιος καμιά ενημέρωση σχετικά;
Επίσημα δεν νομίζω ότι γνωρίζει κάποιος Walas. Θεωρώ ότι ακριβώς μετά τις γιορτές θα γίνει η έναρξη της σχολής. Βέβαια δε νομίζω να προλάβει να γίνει σύμβαση. Η σχολή θα γίνει προφανώς κανονικά αλλά με διαφορετική κατάληξη. Στο τέλος των 8 εβδομάδων εκπαίδευσης όλοι θα πάνε ως μόνιμοι για δουλειά. Τέλος του χρόνου θα έχουμε οριστικά όποτε μέχρι τέλος Φλεβάρη που θα τελειώσει η σχολή των εξωτερικών σίγουρα θα έχει εκδοθεί και ΦΕΚ διορισμού.Walas έγραψε: Πότε λέτε να μας καλεσουν για την σχολή εμάς τους εξωτερικούς παιδιά που δηλώσαμε για σύμβαση. Λογικά αρχές Γενάρη; Έχει κάποιος καμιά ενημέρωση σχετικά;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 240
Αυτά τα ατομα επαναλαμβανο που ήταν στους προσωρινά διοριστεους εξωτερικοί, μερικοί από αυτούς θα είναι εσωτερικοί στα οριστικά. Πως γίνεται να γίνει σχολή με αυτά τα ατομα τωρα;Anavatis έγραψε:Επίσημα δεν νομίζω ότι γνωρίζει κάποιος Walas. Θεωρώ ότι ακριβώς μετά τις γιορτές θα γίνει η έναρξη της σχολής. Βέβαια δε νομίζω να προλάβει να γίνει σύμβαση. Η σχολή θα γίνει προφανώς κανονικά αλλά με διαφορετική κατάληξη. Στο τέλος των 8 εβδομάδων εκπαίδευσης όλοι θα πάνε ως μόνιμοι για δουλειά. Τέλος του χρόνου θα έχουμε οριστικά όποτε μέχρι τέλος Φλεβάρη που θα τελειώσει η σχολή των εξωτερικών σίγουρα θα έχει εκδοθεί και ΦΕΚ διορισμού.Walas έγραψε: Πότε λέτε να μας καλεσουν για την σχολή εμάς τους εξωτερικούς παιδιά που δηλώσαμε για σύμβαση. Λογικά αρχές Γενάρη; Έχει κάποιος καμιά ενημέρωση σχετικά;
Εγώ πιστεύω πλέον περιμένουν τα οριστικα... Και όσοι είναι για εξωτερικοι να πανε σχολή όσοι Όχι να πανε Ίσως πρώτα για δουλεια εσωτερικοί και αργότερα για σχολή...
FILAKES_KASSANDRAS έγραψε:Αυτά τα ατομα επαναλαμβανο που ήταν στους προσωρινά διοριστεους εξωτερικοί, μερικοί από αυτούς θα είναι εσωτερικοί στα οριστικά. Πως γίνεται να γίνει σχολή με αυτά τα ατομα τωρα;Εγώ πιστεύω πλέον περιμένουν τα οριστικα... Και όσοι είναι για εξωτερικοι να πανε σχολή όσοι Όχι να πανε Ίσως πρώτα για δουλεια εσωτερικοί και αργότερα για σχολή...
Όσοι περιμένουν να μπουνε εσωτερικοί δεν δήλωσαν για σύμβαση απλή λογικη. Εγώ προσωπικά από τους 59 ένα παιδί γνωρίζω που περιμένει ανακαταταξη και δεν δήλωσε για αποδοχή. Η σχολή στην Θήβα έχει χωρητικότητα 60 άτομα άρα θα χρειαστούν δύο σχολές για να εκπαιδεύσει τους 100 περίπου εξωτερικούς ακόμη και οριστικά να περιμένουν. Από την άλλη το υπουργείο έχει τον προγραμματισμό του. Αν αύριο του πει ΑΣΕΠ γεια σας δεν μας φτάνουν οι επιλαχόντες τελικά Και ίσως σε 10 χρόνια και αν μπορεί να τελειώσουμε την 6κ. Εκεί τι θα γίνει; Εγώ αυτό που βλέπω και ορθώς βέβαια κατά την γνώμη μου είναι ότι το υπουργείο προχωράει αυτά που ψηφίστηκαν την άνοιξη στο κοινοβούλιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Δεκ 05, 2021 12:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Υπολοχαγός
Με όλα αυτά π έχουμε δει όλα είναι πιθανά. Δεν μπορώ ούτε να διαφωνήσω, ούτε να συμφωνήσω μαζί σου. Ειδωμεν...Walas έγραψε:Όσοι περιμένουν να μπουνε εσωτερικοί δεν δήλωσαν για σύμβαση απλή λογικη. Εγώ προσωπικά από τους 59 ένα παιδί γνωρίζω που περιμένει ανακαταταξη και δεν δήλωσε για αποδοχή. Η σχολή στην Θήβα έχει χωρητικότητα 60 άτομα άρα θα χρειαστούν δύο σχολές για να εκπαιδεύσει τους 100 περίπου εξωτερικούς ακόμη και οριστικά να περιμένουν. Από την άλλη το υπουργείο έχει τον προγραμματισμό του. Αν αύριο του πει ΑΣΕΠ γεια σας δεν μας φτάνουν οι επιλαχόντες τελικά Και ίσως σε 10 χρόνια και αν μπορεί να τελειώσουμε την 6κ. Εκεί τι θα γίνει; Εγώ αυτό που βλέπω και ορθώς βέβαια κατά την γνώμη μου είναι ότι το υπουργείο προχωράει αυτά που ψηφίστηκαν την άνοιξη στο κοινοβούλιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Δεκ 05, 2021 4:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Selby23
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 87
Πες μου με ποια λογική λες ότι αυτοί που στους προσωρινούς ήταν εξωτερικοί στους οριστικούς θα είναι εσωτερικοί ;FILAKES_KASSANDRAS έγραψε:Με όλα αυτά π έχουμε δει όλα είναι πιθανά. Δεν μπορώ ούτε να διαφωνήσω, ούτε να συμφωνήσω μαζί σου. Ειδωμεν...
Ρε αφήστε πλεον να βγουν και μην βγάζετε σενάρια καθε μερα και διαφορετικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Δεκ 05, 2021 4:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Υπολοχαγός
Selby23 έγραψε:Πες μου με ποια λογική λες ότι αυτοί που στους προσωρινούς ήταν εξωτερικοί στους οριστικούς θα είναι εσωτερικοί ;Ρε αφήστε πλεον να βγουν και μην βγάζετε σενάρια καθε μερα και διαφορετικά.
Σενάριο δεν βγάζω ούτε λέω ότι σίγουρα όλοι οι εξωτερικοί θα είναι εσωτερικοί. Αλλα απ'την στιγμή που δεν είναι σίγουρο το υπουργείο ότι ο τάδε θα είναι εξωτερικός στα οριστικά Γιατί να τον κανει σχολη;
Η λογική το λέει όχι Εγώ.
Τώρα θα μου πεις Γιατί ψήφισαν τέτοιον νόμο;
Έλα ντε και Εγώ αυτό αναρωτιέμαι, πάντως μέχρι στιγμής δεν πήρανε κανέναν εξωτερικό με σύμβαση και Εγώ ήμουνα από αυτούς που έλεγαν ότι δεν θα πάρουν, όταν όλοι περίμεναν από Αύγουστο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Δεκ 06, 2021 8:28 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι κάποιος που περιμένει ανακαταξη δήλωσε αποδοχή σύμβασης με πιθανή μετακόμιση από τον τόπο που περιμένει να περάσει κι όλα αυτά για δώδεκα μήνες;FILAKES_KASSANDRAS έγραψε:Σενάριο δεν βγάζω ούτε λέω ότι σίγουρα όλοι οι εξωτερικοί θα είναι εσωτερικοί. Αλλα απ'την στιγμή που δεν είναι σίγουρο το υπουργείο ότι ο τάδε θα είναι εξωτερικός στα οριστικά Γιατί να τον κανει σχολη;Η λογική το λέει όχι Εγώ.
Τώρα θα μου πεις Γιατί ψήφισαν τέτοιον νόμο;
Έλα ντε και Εγώ αυτό αναρωτιέμαι, πάντως μέχρι στιγμής δεν πήρανε κανέναν εξωτερικό με σύμβαση και Εγώ ήμουνα από αυτούς που έλεγαν ότι δεν θα πάρουν, όταν όλοι περίμεναν από Αύγουστο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Δεκ 06, 2021 8:28 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Υπολοχαγός
Walas έγραψε:Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι κάποιος που περιμένει ανακαταξη δήλωσε αποδοχή σύμβασης με πιθανή μετακόμιση από τον τόπο που περιμένει να περάσει κι όλα αυτά για δώδεκα μήνες;
Αυτοί π δήλωσαν να πάνε προφανώς δεν περιμένουν ανακατατάξεις, όμως η απάντηση στο ερώτημα σου είναι ότι δεν δήλωσαν πολλοί να πανε στο 12μηνο. Αφου είναι όλοι σίγουροι ότι θα είναι εξωτερικοί Γιατί δεν δήλωσαν όλοι να πανε; Αυτό που λες δεν ευσταθεί... Εγω σ το λέω βάση λογικής δεν έχω κάτσει να ψάξω τα ονόματα... Γιατι αν όλοι αυτοί οι εξωτερικοί είχαν δηλώσει μόνο εξωτερικοί φρουροί πχ. Προφανως θα περάσουν όλοι εξωτερικοί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Δεκ 06, 2021 8:27 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
59 έχουν περάσει επιτυχώς και τους κάλεσαν για σύμβαση. Από αυτους 47 περίπου αποδέχτηκαν τι εννοείς δεν δέχτηκαν πολλοι; Δέχτηκαν όσοι είναι σίγουροι ότι έχουν περάσει στην πρώτη επιλογή τους αυτό θεωρώ εγώ λογική.
- Selby23
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 87
Walas έγραψε:59 έχουν περάσει επιτυχώς και τους κάλεσαν για σύμβαση. Από αυτους 47 περίπου αποδέχτηκαν τι εννοείς δεν δέχτηκαν πολλοι; Δέχτηκαν όσοι είναι σίγουροι ότι έχουν περάσει στην πρώτη επιλογή τους αυτό θεωρώ εγώ λογική.
Αυτό είναι το επικρατέστερο σενάριο πιστεύω.
Το ότι δεν Δέχτηκαν Την σύμβαση δε σημαίνει ότι έχουν Φυγει από την προκήρυξη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες