Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
Όποιος μπει εδώ μέσα και γραψει τρολ του τύπου 2500 κ 2640 κ 3160 βαρατε του το κεφάλι. Η βάση είναι μια κ όχι 17.
κ βάζω στοίχημα αυτός ο άνθρωπος που ασχολείται με την προκήρυξη είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Σωστά?!capten fan έγραψε:Μάγκες μακαρι να μην ισχύει αλλα δικός. Μου άνθρωπος στα ματ εμαθε απο φιλο του που ασχολείται με την προκ οτι ο τελευταίος απο γενικό λύκειο εχει 2620. Ελπιζω να μην ισχύει γτ παω να σκάσω
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 42
Για Β' κατηγορία μάθαμε κάτι ;
εγώ όχι και το λέω ξεκάθαρα. Για Β δεν έμαθα τίποτα και δεν μπορώ να πω τίποτα.ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ έγραψε:Για Β' κατηγορία μάθαμε κάτι ;
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 30
Ρε φιλε πραγματικά στο λεω δε ξερω τι ειναιTITO έγραψε:κ βάζω στοίχημα αυτός ο άνθρωπος που ασχολείται με την προκήρυξη είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Σωστά?!capten fan έγραψε:Μάγκες μακαρι να μην ισχύει αλλα δικός. Μου άνθρωπος στα ματ εμαθε απο φιλο του που ασχολείται με την προκ οτι ο τελευταίος απο γενικό λύκειο εχει 2620. Ελπιζω να μην ισχύει γτ παω να σκάσω
Απο τον αδερφό του το εμαθα που τα έχει κανει τα χαρτια του και εψςι σκεψου 2000 μόρια. Δε μπορω να καταλαβω αν λενε αληθεια η ψέμματα. Εκτος αν τους δινουν ψεύτικες πληροφορίες
Δε μπορω να πιστέψω οτι ειναι τοσο για Α
Αποκλείεται
ΔΕΛΤΑ
Για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.. ακόμη κ να μην ισχύει τίποτα από ότι είπαμε για βάσεις εδώ..2600 δεν παίζει να είναι νε τίποτα.. Κ μη αρχίσει κάνεις τις θεωρίες απολυτήριο τόσο πτυχίο τόσο δίπλωμα τόσο... ξεκάθαρα πράγματα.. να μ πεις 2500 να το σεβαστώ αν κ αυτό θα γίνει το 2021 αν ξαναβγαλει..
Ο. Π. Κ. Ε
ψεύτικες είναι στο λέω εγγυημένα. Από εκεί και πέρα βέβαια πιστεύεις ότι θέλεις. Αλλά σίγουρα η βάση είναι μια και όχι 17. Η βάση είναι μια και ειπώθηκε πολλές φορές και άμεσα και έμμεσα.capten fan έγραψε:Ρε φιλε πραγματικά στο λεω δε ξερω τι ειναιΑπο τον αδερφό του το εμαθα που τα έχει κανει τα χαρτια του και εψςι σκεψου 2000 μόρια. Δε μπορω να καταλαβω αν λενε αληθεια η ψέμματα. Εκτος αν τους δινουν ψεύτικες πληροφορίες
Δε μπορω να πιστέψω οτι ειναι τοσο για Α
Αποκλείεται
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 30
Δε το. Πιστεύω μεχρι να το δω με τα ματια μου ετσι κι αλλιώς φίλε. Λιγο έμεινε καινθα μάθουμεTITO έγραψε:ψεύτικες είναι στο λέω εγγυημένα. Από εκεί και πέρα βέβαια πιστεύεις ότι θέλεις. Αλλά σίγουρα η βάση είναι μια και όχι 17. Η βάση είναι μια και ειπώθηκε πολλές φορές και άμεσα και έμμεσα.
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 28
- Επάγγελμα: Λοχιας
Τι γινεται ρε παιδια; Τι ισχυει τελικα, μας βλεπω για το Δαφνι μεχρι να βγουν!
αν ακτι δεν πιστεύεις καλό θα είναι ναην το γράφεις εδώ μέσα γιατί υπάρχουν άτομα που το παίρνουν στα σοβαρά και πέφτουν ψυχολογικα. Εάν όμως το πιστεύεις ευχαρίστως να το πεις εδώ μέσα και να το συζητήσουμε. Οκ?capten fan έγραψε:Δε το. Πιστεύω μεχρι να το δω με τα ματια μου ετσι κι αλλιώς φίλε. Λιγο έμεινε καινθα μάθουμε
- 5η σειρά Ε.Φ.
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 18
Για να κανουμε ενα αλλο γκαλοπ αν μου επιτρεπεται...
ποιοι θα ηθελαν ΔΙΑΣ ποιοι ΔΕΛΤΑ ποιοι ΥΑΤ
Και απο ΔΙΑΣ... που; δυτικη , αθηνων , νοτια , πειραια ή βόρεια ;
ποιοι θα ηθελαν ΔΙΑΣ ποιοι ΔΕΛΤΑ ποιοι ΥΑΤ
Και απο ΔΙΑΣ... που; δυτικη , αθηνων , νοτια , πειραια ή βόρεια ;
- 5η σειρά Ε.Φ.
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 18
Σκληρος! Στο ευχομαι, φιλε!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες