Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
taspo
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από taspo »

Ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατι τις κόβετε έτσι! Μπαίνω κάθε μέρα και όλοι ρωτάτε για τις βάσεις. Μόλις βρεθεί κάποιος (οπως ο Γιωργος1988) και λέει αυτο που έχει ακούσει, αρχίζετε και κράζετε χωρίς λόγο. Στην τελική αυτο άκουσε το παιδί, αυτό λέει. Σε όποιον δεν αρέσει Να κάνει αυτό που συμβουλεύει ο Greek Army: ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. Και τέλος μην κάνετε έτσι. Οι περισσότεροι εδω μέσα και αρκετά μόρια έχετε και δεν σας πήραν τα χρόνια...

xaris

Δημοσίευση από xaris »

Θα συμφωνησω με το φιλο τασπο καλα τα λεει το κοπελι
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 172

Δημοσίευση από asimike »

Καλα ενταξει ρε δν την παλευουμαι! Μπηκαν κατι τυποι εκαναν το κομματι τους τα ειπαμε, τα χωσαμε ο ενας στον αλλο, βρυστικαμε! Ξεχεστηκαμε και τωρα ολοι ειναι off ασχαχαχαχ Δν την παλευουμε ρε! Οταν λεω εγω οτι μερικοι θα περασουν και θα κοπουν ψυχομετρικα δν με ακουται! Τα΄παμε! Το νου σας!
ΕΛΛΑΣ
taspo
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από taspo »

asimike έγραψε:Καλα ενταξει ρε δν την παλευουμαι! Μπηκαν κατι τυποι εκαναν το κομματι τους τα ειπαμε, τα χωσαμε ο ενας στον αλλο, βρυστικαμε! Ξεχεστηκαμε και τωρα ολοι ειναι off ασχαχαχαχ Δν την παλευουμε ρε! Οταν λεω εγω οτι μερικοι θα περασουν και θα κοπουν ψυχομετρικα δν με ακουται! Τα΄παμε! Το νου σας!
πόσο χρονών είσαι ρε asimike;

Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από asimike »

taspo έγραψε:
asimike έγραψε:Καλα ενταξει ρε δν την παλευουμαι! Μπηκαν κατι τυποι εκαναν το κομματι τους τα ειπαμε, τα χωσαμε ο ενας στον αλλο, βρυστικαμε! Ξεχεστηκαμε και τωρα ολοι ειναι off ασχαχαχαχ Δν την παλευουμε ρε! Οταν λεω εγω οτι μερικοι θα περασουν και θα κοπουν ψυχομετρικα δν με ακουται! Τα΄παμε! Το νου σας!
πόσο χρονών είσαι ρε asimike;

Π. Μ αλλα μαλλον δν ξερεις...21
...
ΕΛΛΑΣ
KOSTAS

Δημοσίευση από KOSTAS »

Ειδατε παιδες πους σας το ελεγα,14648 ειναι οι αιτησεις. Στο πρωτο σκελος αυτων που ελεγα επαληθευτικα. Αυτο που απομενει ειναι να δουμε την βαση για την α κατηγορια. Θυμιζω αυτο που εμαθα απο ατομο μεσα απο την επιτροπη η βαση θα κυμανθει περιπου στα 2500 μορια, παντα για α κατηγορια μιλαω, μιας και εμενα αυτη η κατηγορια με ενδιαφερει, συγκεντρωνω 2227 μορια, ειναι η τελευταια μου χρονια που μπορω να κανω αιτηση λογο ηλικιας και δυστηχως δεν εχω πλεον ελπιδες να μπω.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 273

Δημοσίευση από Greek_Army »

KOSTAS έγραψε:Ειδατε παιδες πους σας το ελεγα,14648 ειναι οι αιτησεις. Στο πρωτο σκελος αυτων που ελεγα επαληθευτικα. Αυτο που απομενει ειναι να δουμε την βαση για την α κατηγορια. Θυμιζω αυτο που εμαθα απο ατομο μεσα απο την επιτροπη η βαση θα κυμανθει περιπου στα 2500 μορια, παντα για α κατηγορια μιλαω, μιας και εμενα αυτη η κατηγορια με ενδιαφερει, συγκεντρωνω 2227 μορια, ειναι η τελευταια μου χρονια που μπορω να κανω αιτηση λογο ηλικιας και δυστηχως δεν εχω πλεον ελπιδες να μπω.

η επιτροπή δεν έχει συγκροτηθεί ακόμα τώρα πως το γνωρίζεις εσύ είναι άλλο θέμα.
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από asimike »

KOSTAS έγραψε:Ειδατε παιδες πους σας το ελεγα,14648 ειναι οι αιτησεις. Στο πρωτο σκελος αυτων που ελεγα επαληθευτικα. Αυτο που απομενει ειναι να δουμε την βαση για την α κατηγορια. Θυμιζω αυτο που εμαθα απο ατομο μεσα απο την επιτροπη η βαση θα κυμανθει περιπου στα 2500 μορια, παντα για α κατηγορια μιλαω, μιας και εμενα αυτη η κατηγορια με ενδιαφερει, συγκεντρωνω 2227 μορια, ειναι η τελευταια μου χρονια που μπορω να κανω αιτηση λογο ηλικιας και δυστηχως δεν εχω πλεον ελπιδες να μπω.

Aντε παλι... Επιτροπη γιοκ! Τα μορια φετος παιδια θα βγαινουν μονα τους!
ΕΛΛΑΣ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 273

Δημοσίευση από Greek_Army »

Κότσος3 αν θες να μην σου διαγράφω τα μηνύματα να γράφεις μόνο με ένα όνομα και όχι με 2-3
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 366

Δημοσίευση από sta8hsss »

Greek_Army έγραψε:Κότσος3 αν θες να μην σου διαγράφω τα μηνύματα να γράφεις μόνο με ένα όνομα και όχι με 2-3
να τα... Ολα τα ανωριμα παιδακια γραφουν με δυο τρια Ονοματα και τι καταφερνουν... Τιποτα! Αντε να δουμε που θα φτασει το χαλι σας!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από asimike »

sta8hsss έγραψε:
Greek_Army έγραψε:Κότσος3 αν θες να μην σου διαγράφω τα μηνύματα να γράφεις μόνο με ένα όνομα και όχι με 2-3
να τα... Ολα τα ανωριμα παιδακια γραφουν με δυο τρια Ονοματα και τι καταφερνουν... Τιποτα! Αντε να δουμε που θα φτασει το χαλι σας!Εικόνα
Ουτε για τρεξιμο δεν προλαβαινει να παει καποιος και γυρνοντας εχουν βγει οι βασεις... Εικόνα
ΕΛΛΑΣ
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 366

Δημοσίευση από sta8hsss »

asimike έγραψε:
sta8hsss έγραψε:
Ουτε για τρεξιμο δεν προλαβαινει να παει καποιος και γυρνοντας εχουν βγει οι βασεις... Εικόνα
τι τρε3ιμο ρε με κοροιδευεις; Εδω αλλαζω δωματιο και με το που γυρναω εχουν βγει βασεις και τα παντα!Εικόνα ...
Άβαταρ μέλους
john
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από john »

Τι κανουμε; Να σας ρωτησω πόσο λέτε να είναι η βαση στη β κατηγορία τώρα που θα βγεί;

panos1986
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από panos1986 »

Ρε γκρικ αρμι ποιος μου σβηνει τα μυνηματα;
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από nic007 »

Καλη επιτυχια παιδια...
εγω στεναχωρηθηκα πολυ.
η μπυρα δεν μου αρκει...
μιας και κανω τις διακοπες μου στα Μαλια της Κρητης...
σημερα ειπα να πιω πολλες ρακες... !
εχοντας γινει οι περισσοτερες αιτησεις στην βκατηγορια και με 2640 μορια... Με εχει παρει απο κατω... !
δεν μπαινω ουτε με σφαιρες... !Εικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες