Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
Ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατι τις κόβετε έτσι! Μπαίνω κάθε μέρα και όλοι ρωτάτε για τις βάσεις. Μόλις βρεθεί κάποιος (οπως ο Γιωργος1988) και λέει αυτο που έχει ακούσει, αρχίζετε και κράζετε χωρίς λόγο. Στην τελική αυτο άκουσε το παιδί, αυτό λέει. Σε όποιον δεν αρέσει Να κάνει αυτό που συμβουλεύει ο Greek Army: ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. Και τέλος μην κάνετε έτσι. Οι περισσότεροι εδω μέσα και αρκετά μόρια έχετε και δεν σας πήραν τα χρόνια...
Θα συμφωνησω με το φιλο τασπο καλα τα λεει το κοπελι
Καλα ενταξει ρε δν την παλευουμαι! Μπηκαν κατι τυποι εκαναν το κομματι τους τα ειπαμε, τα χωσαμε ο ενας στον αλλο, βρυστικαμε! Ξεχεστηκαμε και τωρα ολοι ειναι off ασχαχαχαχ Δν την παλευουμε ρε! Οταν λεω εγω οτι μερικοι θα περασουν και θα κοπουν ψυχομετρικα δν με ακουται! Τα΄παμε! Το νου σας!
ΕΛΛΑΣ
πόσο χρονών είσαι ρε asimike;asimike έγραψε:Καλα ενταξει ρε δν την παλευουμαι! Μπηκαν κατι τυποι εκαναν το κομματι τους τα ειπαμε, τα χωσαμε ο ενας στον αλλο, βρυστικαμε! Ξεχεστηκαμε και τωρα ολοι ειναι off ασχαχαχαχ Δν την παλευουμε ρε! Οταν λεω εγω οτι μερικοι θα περασουν και θα κοπουν ψυχομετρικα δν με ακουται! Τα΄παμε! Το νου σας!
Π. Μ αλλα μαλλον δν ξερεις...21taspo έγραψε:πόσο χρονών είσαι ρε asimike;asimike έγραψε:Καλα ενταξει ρε δν την παλευουμαι! Μπηκαν κατι τυποι εκαναν το κομματι τους τα ειπαμε, τα χωσαμε ο ενας στον αλλο, βρυστικαμε! Ξεχεστηκαμε και τωρα ολοι ειναι off ασχαχαχαχ Δν την παλευουμε ρε! Οταν λεω εγω οτι μερικοι θα περασουν και θα κοπουν ψυχομετρικα δν με ακουται! Τα΄παμε! Το νου σας!
...
ΕΛΛΑΣ
Ειδατε παιδες πους σας το ελεγα,14648 ειναι οι αιτησεις. Στο πρωτο σκελος αυτων που ελεγα επαληθευτικα. Αυτο που απομενει ειναι να δουμε την βαση για την α κατηγορια. Θυμιζω αυτο που εμαθα απο ατομο μεσα απο την επιτροπη η βαση θα κυμανθει περιπου στα 2500 μορια, παντα για α κατηγορια μιλαω, μιας και εμενα αυτη η κατηγορια με ενδιαφερει, συγκεντρωνω 2227 μορια, ειναι η τελευταια μου χρονια που μπορω να κανω αιτηση λογο ηλικιας και δυστηχως δεν εχω πλεον ελπιδες να μπω.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 273
KOSTAS έγραψε:Ειδατε παιδες πους σας το ελεγα,14648 ειναι οι αιτησεις. Στο πρωτο σκελος αυτων που ελεγα επαληθευτικα. Αυτο που απομενει ειναι να δουμε την βαση για την α κατηγορια. Θυμιζω αυτο που εμαθα απο ατομο μεσα απο την επιτροπη η βαση θα κυμανθει περιπου στα 2500 μορια, παντα για α κατηγορια μιλαω, μιας και εμενα αυτη η κατηγορια με ενδιαφερει, συγκεντρωνω 2227 μορια, ειναι η τελευταια μου χρονια που μπορω να κανω αιτηση λογο ηλικιας και δυστηχως δεν εχω πλεον ελπιδες να μπω.
η επιτροπή δεν έχει συγκροτηθεί ακόμα τώρα πως το γνωρίζεις εσύ είναι άλλο θέμα.
Aντε παλι... Επιτροπη γιοκ! Τα μορια φετος παιδια θα βγαινουν μονα τους!KOSTAS έγραψε:Ειδατε παιδες πους σας το ελεγα,14648 ειναι οι αιτησεις. Στο πρωτο σκελος αυτων που ελεγα επαληθευτικα. Αυτο που απομενει ειναι να δουμε την βαση για την α κατηγορια. Θυμιζω αυτο που εμαθα απο ατομο μεσα απο την επιτροπη η βαση θα κυμανθει περιπου στα 2500 μορια, παντα για α κατηγορια μιλαω, μιας και εμενα αυτη η κατηγορια με ενδιαφερει, συγκεντρωνω 2227 μορια, ειναι η τελευταια μου χρονια που μπορω να κανω αιτηση λογο ηλικιας και δυστηχως δεν εχω πλεον ελπιδες να μπω.
ΕΛΛΑΣ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 273
Κότσος3 αν θες να μην σου διαγράφω τα μηνύματα να γράφεις μόνο με ένα όνομα και όχι με 2-3
να τα... Ολα τα ανωριμα παιδακια γραφουν με δυο τρια Ονοματα και τι καταφερνουν... Τιποτα! Αντε να δουμε που θα φτασει το χαλι σας!Greek_Army έγραψε:Κότσος3 αν θες να μην σου διαγράφω τα μηνύματα να γράφεις μόνο με ένα όνομα και όχι με 2-3

Ουτε για τρεξιμο δεν προλαβαινει να παει καποιος και γυρνοντας εχουν βγει οι βασεις...sta8hsss έγραψε:να τα... Ολα τα ανωριμα παιδακια γραφουν με δυο τρια Ονοματα και τι καταφερνουν... Τιποτα! Αντε να δουμε που θα φτασει το χαλι σας!Greek_Army έγραψε:Κότσος3 αν θες να μην σου διαγράφω τα μηνύματα να γράφεις μόνο με ένα όνομα και όχι με 2-3

ΕΛΛΑΣ
τι τρε3ιμο ρε με κοροιδευεις; Εδω αλλαζω δωματιο και με το που γυρναω εχουν βγει βασεις και τα παντα!asimike έγραψε:Ουτε για τρεξιμο δεν προλαβαινει να παει καποιος και γυρνοντας εχουν βγει οι βασεις...sta8hsss έγραψε:να τα... Ολα τα ανωριμα παιδακια γραφουν με δυο τρια Ονοματα και τι καταφερνουν... Τιποτα! Αντε να δουμε που θα φτασει το χαλι σας!Greek_Army έγραψε:Κότσος3 αν θες να μην σου διαγράφω τα μηνύματα να γράφεις μόνο με ένα όνομα και όχι με 2-3

Τι κανουμε; Να σας ρωτησω πόσο λέτε να είναι η βαση στη β κατηγορία τώρα που θα βγεί;
Ρε γκρικ αρμι ποιος μου σβηνει τα μυνηματα;
Καλη επιτυχια παιδια...
εγω στεναχωρηθηκα πολυ.
η μπυρα δεν μου αρκει...
μιας και κανω τις διακοπες μου στα Μαλια της Κρητης...
σημερα ειπα να πιω πολλες ρακες... !
εχοντας γινει οι περισσοτερες αιτησεις στην βκατηγορια και με 2640 μορια... Με εχει παρει απο κατω... !
δεν μπαινω ουτε με σφαιρες... !
εγω στεναχωρηθηκα πολυ.
η μπυρα δεν μου αρκει...
μιας και κανω τις διακοπες μου στα Μαλια της Κρητης...
σημερα ειπα να πιω πολλες ρακες... !
εχοντας γινει οι περισσοτερες αιτησεις στην βκατηγορια και με 2640 μορια... Με εχει παρει απο κατω... !
δεν μπαινω ουτε με σφαιρες... !

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες