Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
illy καλησπερα! Απο ότι βλέπεις θα περάσω "καλα"Αυλώνα! Χαχαχαχαχ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 92
αυτα ειναι!leopardou έγραψε:Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μαυρος μεχρι το κοκαλο

Dum spiro spero
-
- Στρατηγός
Καλησπερα στο κοριτσιjo έγραψε:illy καλησπερα! Απο ότι βλέπεις θα περάσω "καλα"Αυλώνα! Χαχαχαχαχ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος illy την Παρ Μαρ 12, 2010 12:51 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dum spiro spero
αυτο το πως και πως να το παρουμε σαν απειλη και νταηλικι; Η σαν καποιο που οντως θελει να μας μαθει να 5 με 10 πραγματα πανω στην ειδηκοτητα στην οποια θα παρουμε; Γτ υπαρχει μια διαφορα αναμεσα σε αυτα τα δυο...leopardou έγραψε:Φιλε ΓΙΑΝΝΗ_Σ εισαι οτι να νε αυτα που λες μην τα πεις πουθενα εξω γιατι θα σε παρουν με το ψιλο και με το χοντρο. Το μονο που κερδιζει καποιος που πηγε φανταρος ή δοκιμος ειναι το χρονοεπιδομα και τιποτα παραπανο. Χρονοεπιδομα= με μια μικρη αυξηση στο μισθο και τιποτα αλλο.
Οσο για εσας που πατε αυλωνα θα καταλαβετε τι εσθει στρατος απο την στιγμη που θα δειτε την πυλη του στρατοπεδου. Αντε να μπειτε να τελειωσετε με το καλο την εκπεδευση και σας περιμενουμε πως και πως στης μοναδες για να σας εκπεδευσουμε καταληλα πανω στην ειδικοτητα που καποιοι νομιζετε οτι ολα στη ζωη ειναι ωραια και ροδινα.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Γεια σας παιδια... Εχω περασει Τεχνιτης δικτυων συστηματων Η/Υ σωμα Ερευνας Πληροφορικης και μου ειπανε οτι παω αυλωνα... Εχει περασει κανενας αλλος ιδιο σωμα; Να ρωτησω και κατι αλλο... Εγω υπηρετω τωρα και δεν προλαβαινω να απολυθω, στο κεντρο πως θα παρουσιαστω;
capo έγραψε:αυτο το πως και πως να το παρουμε σαν απειλη και νταηλικι; Η σαν καποιο που οντως θελει να μας μαθει να 5 με 10 πραγματα πανω στην ειδηκοτητα στην οποια θα παρουμε; Γτ υπαρχει μια διαφορα αναμεσα σε αυτα τα δυο...leopardou έγραψε:Φιλε ΓΙΑΝΝΗ_Σ εισαι οτι να νε αυτα που λες μην τα πεις πουθενα εξω γιατι θα σε παρουν με το ψιλο και με το χοντρο. Το μονο που κερδιζει καποιος που πηγε φανταρος ή δοκιμος ειναι το χρονοεπιδομα και τιποτα παραπανο. Χρονοεπιδομα= με μια μικρη αυξηση στο μισθο και τιποτα αλλο.
Οσο για εσας που πατε αυλωνα θα καταλαβετε τι εσθει στρατος απο την στιγμη που θα δειτε την πυλη του στρατοπεδου. Αντε να μπειτε να τελειωσετε με το καλο την εκπεδευση και σας περιμενουμε πως και πως στης μοναδες για να σας εκπεδευσουμε καταληλα πανω στην ειδικοτητα που καποιοι νομιζετε οτι ολα στη ζωη ειναι ωραια και ροδινα.
Παρτο οπως θες... Εγω μιλησα για το παλικαρι που δεν ξερει που του πανε τα 4 και πανικοβαλει μερικους εδω μεσα... Και φυσικα την γυναικα μου...
εγω προτιμω να το παρω οτι θα ερθουμε και οντως θα μας εκπεδευσετε. Μακαρι δηλαδη να ειναι ετσι. Ε ενταξει πολυ λενε οσα ξερουν η μαλλον οσα νομιζουν οτι ξερουν... Αυτο δεν ειναι τιποτα που να δεις με τα αποτελεσματα που βγαινανε μερικοι και δινανε ακριβεις ημερομινιες.leopardou έγραψε:capo έγραψε:αυτο το πως και πως να το παρουμε σαν απειλη και νταηλικι; Η σαν καποιο που οντως θελει να μας μαθει να 5 με 10 πραγματα πανω στην ειδηκοτητα στην οποια θα παρουμε; Γτ υπαρχει μια διαφορα αναμεσα σε αυτα τα δυο...leopardou έγραψε:Φιλε ΓΙΑΝΝΗ_Σ εισαι οτι να νε αυτα που λες μην τα πεις πουθενα εξω γιατι θα σε παρουν με το ψιλο και με το χοντρο. Το μονο που κερδιζει καποιος που πηγε φανταρος ή δοκιμος ειναι το χρονοεπιδομα και τιποτα παραπανο. Χρονοεπιδομα= με μια μικρη αυξηση στο μισθο και τιποτα αλλο.
Παρτο οπως θες... Εγω μιλησα για το παλικαρι που δεν ξερει που του πανε τα 4 και πανικοβαλει μερικους εδω μεσα... Και φυσικα την γυναικα μου...

-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 93
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
leopardou έγραψε:
μπορεις να κανεις παραθεση ακριβως ποιο σχολιο του γιαννη πανικοβαλλει την γυναικα σου; Γιατι τα διαβασα ολα τα ποστ που εκανε και δεν ειδα να λεει κατι παραλογο! Οσο γι'αυτα που λεει για τους δοκιμους και το αν περνανε λυβ τωρα κτλ κτλ τι σχεση εχουν με την γυναικα σου; Ηταν δοκιμος;
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Ετυχε να πεσω πανω σε αυτο το μηνημα και για αυτο εγραψα το οτι ο καθενας εδω μεσα λεει το μακρι του και το κοντο του ειναι αλουνου παπα ευαγγελιο. Η γυναικα μου πανικοβαλεται με το θεμα το τι χατια πρεπει να εχει μαζι της οταν παρουσιαστη στο ΚΕΝ (Κεντρο Εκπαιδευσης Νεοσυλεκτον). Το τι χαρτια πρεπει να εχετε μαζι σας τα γραφει επακριβος μεσα στην προκυρηξη.
-
- Στρατηγός
Γιατι δεν την καθησυχαζεις εσυ βρε τεθωρα μου αφου ξερεις τι χαρτια πρεπει να εχει μαζι της!
Dum spiro spero
Όπως επίσης και στην πίσω πλευρά του Σημειώματος Κατάταξης
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 93
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
KAITH έγραψε:ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
(άρθρο 8 Ν.1599/1986)
γραψτε αυτο στο google και κατεβαστε την δηλωση. Καντε την για να την εχετε ετοιμη μολις μπητε και να μην την κανετε εκεινη την ωρα... Επισης φωτοτυπια το βιβλιαριο τραπεζης απο κυπρου ή πειραιως ή γενικη ή εθνικη και μια φωτοτυπια επισημου εγγραφου που να πιστοποιειται το ΑΦΜ σας. Οπως εκκαθαριστηκο ή πιστοποιητικο εκδοσης ΑΦΜ. Εννοειται οι παντρεμενοι να εχουν και πιστοποιητικο γαμου και αν υπαρχει τεκνο και μια βεβαιωση γεννησης-βαπτισης. Επισης καλο ειναι να κανετε και μια ΔΙΑΓΡΑΦΗ απο τον ασφαλιστηκο φορεα που ανηκετε π. Χ. Το ΙΚΑ και να εχετε το αναλογο εγγραφο μαζι σας. Το ζητανε και αυτοή απλα να εχετε το βιβλιαριο πχ του ικα μαζι σας
Αυτα εχω πει και ισχυουν!
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
jo εμας γιατι μας στελνουνε εκει μεσα; Χαχαχα!Χαλαρα μωρε δεν τρεχει τιποτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LordThomas την Παρ Μαρ 12, 2010 2:48 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
LORD δε ξέρω ρε φίλε. Τι ζηλεψανε απο μας; Ε; Χχαχαχαχαχα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 4 επισκέπτες