Σας ευχαριστω πολύ παιδιά για την ενθάρρυνση σας και την υποστήριξης σας , πραγματικά συγκινήθηκα και θα το παλέψω, θα ρωτησω στα ιατρεια της αστυνομίας , μου προτείνετε να καλέσω στις πληροφορίες και να τους ζητήσω να μιλήσω με το οφθαλμολογικό?
Αντώνη δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει αυτό που λες γτ έχω περάσει και εγώ τους ιατρικούς ελεγχους για αστυνομια και τουλάχιστον εδώ στην κρητη είναι μπερδεμα. Τρεχεις από το ένα νοσοκομείο στο άλλο. Σιγουρα η πάθηση της ορασης είναι πολύ πιο σοβαρό από αυτό που είχα εγώ!(εξάρθρωση ωμου) δεν είπα τίποτα όταν μου έκαναν ακτινογραφίες και κυλισαν όλα ομαλά! Το θέμα είναι οι οφθαλμίατροι σε εξεταζουν για κάθε πιθανή πάθηση και είναι πολύ δύσκολο να πεις ψέματα και να μην σε πάρουν χαμπάρι!
Δεν έχω κανένα άλλο πρόβλημα στην όραση μου εκτός από την δυσχρωματοψια , αν δεν υπήρχε αυτο τότε δεν θα είχα κανένα πρόβλημα στην εξέταση της όρασης , θα επικοινωνήσω με το ιατρείο της αστυνομίας για να είμαι σίγουρος με αυτό το θέμα
Φίλε και εγώ το ίδιο πράγμα θα σου έλεγα να κάνεις γτ όσα και να λέμε εμείς εδώ ένας αρμόδιος γιατρός θα σου πει πιο σίγουρα πραγματα. Παντως ένα πράγμα είναι σίγουρο ότι δεν πρέπει να τα παρατήσεις τόσο εύκολα. Ψαξε το, μην το αφήσεις για αυριο, άκου τα αυτά από εμένα που δίνω δευτερη φορά και το μετανιώνω κάθε μέρα που δεν πέρασα την πρώτη φορά λόγω το οτι δεν έδωσα σημασία σε σημαντικά πράγματα.
Προσπάθησα να πάρω σήμερα αλλά ήταν κλειστά διότι δεν απάντησε κανείς , θα παρω από Δευτέρα πρωί ωστόσο το έχει επιχειρήσει κανένας άλλος , αν ναι πήρε στις πληροφορίες και ζήτησε κάποιο πράγμα που ήθελε?
Φιλε μη εγκαταλειπεις τιποτα μα ουτως η αλλως σε τομεα δημοσιου μετα απο Αυγουστο πηρες και Σαββατο πολυ κακος συνδυασμος για ελληνικα δεδομενα. Απο Δευτερα θα σου λυσουν τις αποριες φιλε σιγουρα.
https://www.e-nomothesia.gr/kat-enoples-dynameis/stratologia/ya-f-400-454-380172-s-932-2014.html Αυτή η τροποποίηση για τη δυσχρωματοψια μήπως μπορείτε να μου εξηγήσετε τι σημαίνει;
Από Δευτερα θα επικοινωνήσω με τα ιατρεία της αστυνομίας απλός , έχω το άγχος αν θα κάτσει να ασχοληθεί κανεις μαζί μου και να μου απαντησει στο ερώτημα μου
Φίλε δυστυχώς δεν είμαστε οι αρμόδιοι με αυτά τα θέματα εμείς εδώ διοτι είναι και ιατρικης φύσεως και δεν θέλω (ούτε τα παιδιά πιστεύω) να σου πωίποτα που να μην στεκει και να παρεις εκεί και να σου ακούσεις αλλά. Γιατι μετα θα είναι χειρότερο για σένα φίλε. Τελος πάντων ας ληξει αυτό το θέμα. Παρε τηλέφωνο τους υπεύθυνους και υπομονή αδερφέ!