Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2010)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 85
Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες, διάβασα και ένα άρθρο που έλεγε για 10000 προσλήψεις για το 2011.
(σύμφωνα με την οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί «μία πρόσληψη για κάθε πέντε αποχωρήσεις» στο σύνολο του στενού και ευρύτερου δημόσιου τομέα, εξαιρουμένων των τομέων της Yγείας, της Παιδείας, του Στρατού και των Σωμάτων Aσφαλείας, όπου η αναλογία μεταξύ αποχωρήσεων και προσλήψεων θα είναι «μία προς μία» ) -> άρα μιλάμε για μεγάλο αριθμό θέσεων. Πηγή Έθνος.
Για να διαβάσετε όλο το άρθρο
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11409&subid=2&pubid=28602948
Θα δείξει τι θα μας φέρει η νέα χρονιά ... 3 μήνες έμειναν. ΥΠΟΜΟΝΗ!
(σύμφωνα με την οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί «μία πρόσληψη για κάθε πέντε αποχωρήσεις» στο σύνολο του στενού και ευρύτερου δημόσιου τομέα, εξαιρουμένων των τομέων της Yγείας, της Παιδείας, του Στρατού και των Σωμάτων Aσφαλείας, όπου η αναλογία μεταξύ αποχωρήσεων και προσλήψεων θα είναι «μία προς μία» ) -> άρα μιλάμε για μεγάλο αριθμό θέσεων. Πηγή Έθνος.
Για να διαβάσετε όλο το άρθρο
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11409&subid=2&pubid=28602948
Θα δείξει τι θα μας φέρει η νέα χρονιά ... 3 μήνες έμειναν. ΥΠΟΜΟΝΗ!
"ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ"
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 93
Παιδια εγω γιατι εχω την εντυπωση οτι θα σκασει μυτη λιγο πριν τις δημοτικες εκλογες για να αρχισει η ρουσφετολογια; 

Dum spiro spero
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 85
Και εγώ αυτή την αίσθηση έχω, κάτι τέτοιο μυρίζομαι! Αλλά δεν ήθελα να πω τπτ γιατί θα λένε πάλι τα δικά τους... θα δείξει!
"ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ"
- evi85
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 72
λετε; οχι ρε σεις.. μ αρεσει που το πασοκ εβγαλε τη μοριοδοτηση της συνεντευξης για την "αποφυγή των βυσματων"
αν γινει κατι τετοιο την κατσαμε τη βαρκα... θελω να πιστευω πως θα υπαρξει αξιοκρατια, μακαρι να μη διαψευστω.
αν γινει κατι τετοιο την κατσαμε τη βαρκα... θελω να πιστευω πως θα υπαρξει αξιοκρατια, μακαρι να μη διαψευστω.
Δεν υπάρχει περίπτωση επαναφοράς της συνέντευξης στις διαδικασίες επιλογής των υποψηφίων.
- evi85
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 72
D.Y.K έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση επαναφοράς της συνέντευξης στις διαδικασίες επιλογής των υποψηφίων.
συνεπως ολα στηριζονται στα μορια ετσι δεν ειναι; αρα λογικα θα υπαρξει αξιοκρατια... αιντε να δουμε
evi85 έγραψε:
συνεπως ολα στηριζονται στα μορια ετσι δεν ειναι; αρα λογικα θα υπαρξει αξιοκρατια... αιντε να δουμε
Ακριβώς.

PS : Το θέμα της αξιοκρατίας είναι πολύ υποκειμενικό.

Παρ'όλα αυτά θεωρώ ότι σίγουρα η κατάργηση της προσωπικής συνέντευξης άλλαξε άρδην το σύστημα εισαγωγής των υποψηφίων πρός το καλύτερο!

Είμαι ένας απο τους άτυχους που έτυχε να δώσουν συνέντευξη με την τελευταία σειρά και στην πορεία με την αλλαγή της κυβέρνησης να ανατραπούν και όλα τα δεδομένα.
Ευτυχώς το παραμύθι είχε αίσιο τέλος και αυτή την στιγμή σας χαιρετίζω απο τις τάξεις των ενόπλων δυνάμεων.
Να εύχηθω σύντομα και στα δικά σας φίλοι και φίλες!

-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 34
Οχι πάλι παράληλα με εκλογές' έλεος πια την χώρα μου μέσα' καταντάει ξεφτίλα...
αρχισε να το δεχεσαι... προκυρηξεις και εκλογες ειναι 2 λεξεις που πανε μαζι...B1lly έγραψε:Οχι πάλι παράληλα με εκλογές' έλεος πια την χώρα μου μέσα' καταντάει ξεφτίλα...
ΕΛΛΑΣ
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 3
- Επάγγελμα: Μηχανικος
"αρχισε να το δεχεσαι... προκυρηξεις και εκλογες ειναι 2 λεξεις που πανε μαζι..."
Αστειακι, φετος δεν υπαρχει μαντηλι για να κλαψουμε.Welcome
to the IMF...
...
Αστειακι, φετος δεν υπαρχει μαντηλι για να κλαψουμε.Welcome
to the IMF...
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DasBoot την Κυρ Σεπ 12, 2010 1:50 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιδια καλησπερα... Μπορειτε να μου πειτε με ποια κριτηρια γινεται η μοριοδοτηση;
δες σελιδα 97 αυτο που λεει η ΙllyΚωστας έγραψε:Παιδια καλησπερα... Μπορειτε να μου πειτε με ποια κριτηρια γινεται η μοριοδοτηση;
ΕΛΛΑΣ
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 34
asimike έγραψε:αρχισε να το δεχεσαι... Προκυρηξεις και εκλογες ειναι 2 λεξεις που πανε μαζι...B1lly έγραψε:Οχι πάλι παράληλα με εκλογές' έλεος πια την χώρα μου μέσα' καταντάει ξεφτίλα...
αντε να δούμε αν όντος ειναι έτσι οι εκλογές είναι κοντά

-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 6
Παιδια δεν νομιζω να γινει αυτο που λετε δλδ εκλογες-προκυρηξη διοτι οπως ορθα ανεφερε καποιος παραπανω πρεπει να ψηφηστει πρωτα ο νεος προυπολογισμος, ενω οι εκλογες ειναι σε ενα μηνα περιπου. Παντως οτι θα βγει θα βγει... Οποτε υπομονη (καρτερια, ειναι μια απο τις βασικες στρατιωτικες αρετες) !
Καρλ Μαρξ: Οι επαναστάσεις είναι οι ατμομηχανές της ιστορίας.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 23
Από καρτερία άλλο τίποτα... Τι να πείς υπομονή!
...
...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες