Ο, τι λεει το help desk λεει κι ο καθενας. Τωρα αν λογω συμβαντων καθυστερησε λιγες μερες δεν εγινε κατι οντως 27 λεγαν στο help desk πριν κατι μερες που χα παρει κι εγω τωρα λενε αρχες Δεκεμβρη αλλα σιγουρα καταταξη 11
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Ο, τι λεει το help desk λεει κι ο καθενας. Τωρα αν λογω συμβαντων καθυστερησε λιγες μερες δεν εγινε κατι οντως 27 λεγαν στο help desk πριν κατι μερες που χα παρει κι εγω τωρα λενε αρχες Δεκεμβρη αλλα σιγουρα καταταξη 11
Προφανώς ότι λέει το help desk λέει ο καθενας. Κ εμένα αυτό μου είχαν πει πριν καιρό όμως χρονικά δεν βγαίνει θεωρώ για τους λόγους που έγραψα παραπάνω.
Απλά μην λες κάτι με τόση έμφαση όταν δεν είσαι σίγουρος!
Απλά μην λες κάτι με τόση έμφαση όταν δεν είσαι σίγουρος!
Γι αυτο ας κανει ο καθενας τη δουλεια του κι ας μην δινει τοση σημασια σε ενα φορουμ. Τωρα ειτε στις 27 ειτε σε 27 μερες θα βγουν. Οποιος υπερασχολειτε με "πληροφοριες του φορουμ" κακο κανει εξαλλου και μεσο να χει καποιος και να του λεει αποτελεσματα η πληροφοριες εφοσων ακομη οι πκε δεν εχουν τελειωσει καν, τιποτα δεν ειναι εγκυρο... Επισης εδω μεσα κυκλοφορουν ατομα που ειτε τρολαρουν ειτε δεν ειναι καν υποψηφιοι

Καλησπέρες.17/10 στην πυλη στο καβουρι, προσφωνισαν έναν σχετικά μεγάλο αριθμό αιτούντων, οι οποίο ήταν απόντες. Εάν είσαι απών στα ψυχοτεχνικα γίνεται να γράφει το όνομα σου στη λίστα με τα υγειονομικά και στα αθλήματα; Διότι σήμερα στην Ικάρων, ένα από αυτά τα ονόματα οι οποίοι δεν παρουσιαστηκαν στα προηγουμενα, προσφωνηθηκε. Γίνεται αυτό; Λάθος του συστήματος; Βισμα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Labros98 την Τετ Νοέμ 22, 2023 5:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Labros98 έγραψε: Τετ Νοέμ 22, 2023 5:24 pm Καλησπέρες.17/10 στην πυλη στο καβουρι, προσφωνισαν έναν σχετικά μεγάλο αριθμό αιτούντων, οι οποίο ήταν απόντες. Εάν είσαι απών στα ψυχοτεχνικα γίνεται να γράφει το όνομα σου στη λίστα με τα υγειονομικά και στα αθλήματα; Διότι σήμερα στην Ικάρων, ένα από αυτά τα ονόματα οι οποίοι δεν παρουσιαστηκαν στα προηγουμενα, προσφωνηθηκε. Γίνεται αυτό; Λάθος του συστήματος; Βισμα;
Βυσματα και βλακειες. Βυσμα θα εμφανιζοταν κανονικα δεν παει να πει αν εισαι βυσμα=δεν εμφανιζεσε. Απλως το παιδι μπορει να ζητησε επανεξεταση και στα προηγουμενα να ηταν σε καποιο αλλο γκρουπ... Μην καλπαζει η φαντασια σας τοσο
Έχει λογική αυτό που λες. Τι γίνεται όμως. Τυχαίνει να τον ξέρω αυτόν και μου είπε ότι αποφάσισε να μην εμφανιστεί.Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 22, 2023 5:35 pmLabros98 έγραψε: Τετ Νοέμ 22, 2023 5:24 pm Καλησπέρες.17/10 στην πυλη στο καβουρι, προσφωνισαν έναν σχετικά μεγάλο αριθμό αιτούντων, οι οποίο ήταν απόντες. Εάν είσαι απών στα ψυχοτεχνικα γίνεται να γράφει το όνομα σου στη λίστα με τα υγειονομικά και στα αθλήματα; Διότι σήμερα στην Ικάρων, ένα από αυτά τα ονόματα οι οποίοι δεν παρουσιαστηκαν στα προηγουμενα, προσφωνηθηκε. Γίνεται αυτό; Λάθος του συστήματος; Βισμα;
Βυσματα και βλακειες. Βυσμα θα εμφανιζοταν κανονικα δεν παει να πει αν εισαι βυσμα=δεν εμφανιζεσε. Απλως το παιδι μπορει να ζητησε επανεξεταση και στα προηγουμενα να ηταν σε καποιο αλλο γκρουπ... Μην καλπαζει η φαντασια σας τοσο
Πόσο ψυχοφθόρα είναι αυτή η αναμονή όμως... Κάθε μέρα φαίνεται αιώνας πραγματικός...
Η αλλαξε γνωμη και ζητησε να εξετασθει αλλη μερα η οντως λανθασμενα ακουστηκε το ονομα του. Παντως αφηστε αυτα περι βυσματων εαν δεν δηλωσει παρουσια κανεις δεν περναει ετσι. Βυσμα ναι απο την αποψη οτι θα εμφανιστει σε φαση τουριστας ναι γινεταιLabros98 έγραψε: Τετ Νοέμ 22, 2023 5:42 pmΈχει λογική αυτό που λες. Τι γίνεται όμως. Τυχαίνει να τον ξέρω αυτόν και μου είπε ότι αποφάσισε να μην εμφανιστεί.Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 22, 2023 5:35 pmLabros98 έγραψε: Τετ Νοέμ 22, 2023 5:24 pm Καλησπέρες.17/10 στην πυλη στο καβουρι, προσφωνισαν έναν σχετικά μεγάλο αριθμό αιτούντων, οι οποίο ήταν απόντες. Εάν είσαι απών στα ψυχοτεχνικα γίνεται να γράφει το όνομα σου στη λίστα με τα υγειονομικά και στα αθλήματα; Διότι σήμερα στην Ικάρων, ένα από αυτά τα ονόματα οι οποίοι δεν παρουσιαστηκαν στα προηγουμενα, προσφωνηθηκε. Γίνεται αυτό; Λάθος του συστήματος; Βισμα;
Την εκ του πρηνηδόν θέση λάβατε.
Ρε παιδια τι να κανουμε αυτη ειναι η διαδικασια ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε σιγα αλλες ουτε 10 μερες υπομονη... Που αλλες προκυρηξεις που κρατανε 1 χρονο. Οτι ειναι να γινει θα γινει κι οσοι δεν περασουμε δεν τελειωνει εδω η ζωη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες