Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)
- MAYROS.ODERPAS
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 65
Εχεις δυλωση ελευθερος σοπευτης;
εχουμε βαλει τη ιδια ειδικοτητα φιλε μου
ευχομαι να βρεθουμε και μεσα στο ΚΕΕΔ
- MAYROS.ODERPAS
Παιδιά κατάλληλος και γω για ελεύθερος σκοπευτής ΕΔ όχι κάτι σπουδαίο μια και ήμουν σίγουρος για την αίτηση που είχα κάνει ότι είναι σωστή. Μια ερώτηση 100% θα είμαι επιλαχόν και ρωτάω όταν με το καλό βγούν θα μας δίνει και τη σειρά που ήμαστε επιλαχόντες ή απλά καλούν αυτοί και δείχνει επιτυχόντες επιλαχόντες; Το λέω γιατί αν έχουν μπει λόγο μορίων άτομα χωρίς καλή φυσική κατάσταση πιθανόν να κοπούν στα αθλήματα...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
- Επάγγελμα: Φοιτήτρια
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι θέλει να πει ο ποιητής;Λογος αποκλεισμού: Λόγω δηλωθείσας ειδικότητας
Μήπως το αναλύω λάθος εγω &Βρίσκω γελοία την δικαιολόγηση
-
- Posts in topic: 32
Λογικά δεν επιτρέπεται να δηλώσεις κάποια ειδικότητα αν δεν έχεις βύσμαLenaa έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι θέλει να πει ο ποιητής;Λογος αποκλεισμού: Λόγω δηλωθείσας ειδικότητας
- Buddha
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 60
- Επάγγελμα: Vodafone
Από το πρωί κατάφερα να μπω και γω. Εφόσον είναι τα αποτελέσματα για την εγκυρότητα των εγγράφων σύμφωνα με την ειδικότητα δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ και εγώ εν τέλη.
-
- Posts in topic: 32
Ο μόνος ακατάλληλος είναι ο σέρβερ τουςBuddha έγραψε:Από το πρωί κατάφερα να μπω και γω. Εφόσον είναι τα αποτελέσματα για την εγκυρότητα των εγγράφων σύμφωνα με την ειδικότητα δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ και εγώ εν τέλη.
- MAYROS.ODERPAS
Δεν νωμιζω καποιοι να εχουν επιλεξη αυτη την ειδικοτητα και να μην εχουν φυσικη κατασταση ειδικα για της ΕΔ !Kokinos έγραψε:Παιδιά κατάλληλος και γω για ελεύθερος σκοπευτής ΕΔ όχι κάτι σπουδαίο μια και ήμουν σίγουρος για την αίτηση που είχα κάνει ότι είναι σωστή. Μια ερώτηση 100% θα είμαι επιλαχόν και ρωτάω όταν με το καλό βγούν θα μας δίνει και τη σειρά που ήμαστε επιλαχόντες ή απλά καλούν αυτοί και δείχνει επιτυχόντες επιλαχόντες; Το λέω γιατί αν έχουν μπει λόγο μορίων άτομα χωρίς καλή φυσική κατάσταση πιθανόν να κοπούν στα αθλήματα...
Εαν εισαι επιλαχων να ευχεσαι να μην εισαι μακρια απο τον τελευταιο επιτηχων. Γιατι τα πραγματα ειναι δυσκολα. Αυτο βεβαια ισχιει για ολους μας
MAYROS.ODERPAS έγραψε:
Μακάρι! Καλή επιτυχία σου εύχομαι!
- MAYROS.ODERPAS
chrissam έγραψε:MAYROS.ODERPAS έγραψε:
Μακάρι! Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

MAYROS.ODERPAS έγραψε:Δεν νωμιζω καποιοι να εχουν επιλεξη αυτη την ειδικοτητα και να μην εχουν φυσικη κατασταση ειδικα για της ΕΔ !Kokinos έγραψε:Παιδιά κατάλληλος και γω για ελεύθερος σκοπευτής ΕΔ όχι κάτι σπουδαίο μια και ήμουν σίγουρος για την αίτηση που είχα κάνει ότι είναι σωστή. Μια ερώτηση 100% θα είμαι επιλαχόν και ρωτάω όταν με το καλό βγούν θα μας δίνει και τη σειρά που ήμαστε επιλαχόντες ή απλά καλούν αυτοί και δείχνει επιτυχόντες επιλαχόντες; Το λέω γιατί αν έχουν μπει λόγο μορίων άτομα χωρίς καλή φυσική κατάσταση πιθανόν να κοπούν στα αθλήματα...
Εαν εισαι επιλαχων να ευχεσαι να μην εισαι μακρια απο τον τελευταιο επιτηχων. Γιατι τα πραγματα ειναι δυσκολα. Αυτο βεβαια ισχιει για ολους μας
Πως μπορείς να είσαι σίγουρος ότι είσαι επιλαχών; Εννοώ πως εκτός κι αν έχεις Ιδιαίτερη πληροφόρηση - και καλά κάνεις φυσικά, δεν το κριτικάρω- δεν μπορείς ακόμη να ξέρεις αν θα είσαι επιτυχών ή επιλαχών η τελικά απλά κατάλληλος.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
- Επάγγελμα: Φοιτήτρια
FlaWless σε ευχαριστώ για την διευκρίνιση🤪Καλη επιτυχία στους κατάλληλους!
Όσοι δεν μπείτε σε κάποιο σωμα να θυμάστε πως κανεις δε χάνεται &Να μην απογοητεύεστε! Καλη επιτυχία σε οτι κι αν κάνετε! ❤
Όσοι δεν μπείτε σε κάποιο σωμα να θυμάστε πως κανεις δε χάνεται &Να μην απογοητεύεστε! Καλη επιτυχία σε οτι κι αν κάνετε! ❤
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 81
Lenaa έγραψε:FlaWless σε ευχαριστώ για την διευκρίνιση🤪Καλη επιτυχία στους κατάλληλους!
Λενα, Πραγματικα διαβαζω ξανα κι ξανα αυτο που σου εγραψαν αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι ειχες λαθος.
Οπως και να χει ομως, αν εχεις κανει σε καποιον αλλον Κλαδο τα χαρτια σου, σου ευχομαι καλη επιτυχια εκει, αν παλι δεν τα εχεις κανει σου ευχομαι και παλι καλη επιτυχια σε οτι κι αν κανεις και στις οποιες ευκαιριες σου ξαναδωθουν σε πιθανη προκηρυξη !

- Aetos95
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 8
Leop έγραψε:EΧει κάνεις ιδέα πόσες αιτήσεις βγήκαν άκυρες στον σξ;
Καλή ερώτηση φίλε είχα σκοπό να ρωτήσω και εγώ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης