Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
illust
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από illust »

johnkaf έγραψε:Κοιταχτε παιδια τομ 98% κατα τη γνωμη μου για το μισθό παει για να έχει κατι να κανει γτ η ανεργια χτυπάει κοκκινο... Απλα ειδικοι φρουροι εχουν μεγάλο ρισκο... Δεν ειναι αστυνόμοι γραφειου και ζωαρα υπαρχουν κινδυνοι... Τα αλλλα ολα για λειτουργήματα και ιστοριες ειναι παπατζιλικια! Και αυτό που λεει αλλος φίλος οτι θα αντεξει καποιος που παει για τα λεφτα ενα μηνα ειναι τελειως λαθος... Αμα εχεις αναγκη ολα τα αντχεις! Αλλαξαν οι καιροι παιδια... Εγω εχω 2 μαθηματα για να τελειωσω οικονομικο ΑΕΙ και το σκεφτομαι για ειδικος φρουρος γτ δεν υπαρχει τπτ μα τπτ ομως!

στη εποχη μας ολα τα σκεφτεσαι!

Πολλοι το σκεφτονται λιγοι το κανουν. Και οι πιο πολλοι παλι δεν ξερουν τι κανουν. Εχεις τα κοτσια να βρεθεις μεσα σε συμπλοκη σομαλων με χατζαρες; Να βλεπεις τον Σομαλο να σου ορμαει με την χατζαρα; Και να μην τον πυροβολας αν δεν πλησιασει σε αποσταση αναπνοης, παρα μονο να σημαδευεις, γιατι αν ριξεις ενω ειναι σε αποσταση παιζει να μπλεξεις ασχημα;

Θελει ***** και γερα νευρα η δουλεια. Οσοι πανε για τον μισθο θα καταληξουν με ψυχολογικα προβληματα.
Άβαταρ μέλους
alexantro
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από alexantro »

illust έγραψε:
johnkaf έγραψε:Κοιταχτε παιδια τομ 98% κατα τη γνωμη μου για το μισθό παει για να έχει κατι να κανει γτ η ανεργια χτυπάει κοκκινο... Απλα ειδικοι φρουροι εχουν μεγάλο ρισκο... Δεν ειναι αστυνόμοι γραφειου και ζωαρα υπαρχουν κινδυνοι... Τα αλλλα ολα για λειτουργήματα και ιστοριες ειναι παπατζιλικια! Και αυτό που λεει αλλος φίλος οτι θα αντεξει καποιος που παει για τα λεφτα ενα μηνα ειναι τελειως λαθος... Αμα εχεις αναγκη ολα τα αντχεις! Αλλαξαν οι καιροι παιδια... Εγω εχω 2 μαθηματα για να τελειωσω οικονομικο ΑΕΙ και το σκεφτομαι για ειδικος φρουρος γτ δεν υπαρχει τπτ μα τπτ ομως!

στη εποχη μας ολα τα σκεφτεσαι!

Πολλοι το σκεφτονται λιγοι το κανουν. Και οι πιο πολλοι παλι δεν ξερουν τι κανουν. Εχεις τα κοτσια να βρεθεις μεσα σε συμπλοκη σομαλων με χατζαρες; Να βλεπεις τον Σομαλο να σου ορμαει με την χατζαρα; Και να μην τον πυροβολας αν δεν πλησιασει σε αποσταση αναπνοης, παρα μονο να σημαδευεις, γιατι αν ριξεις ενω ειναι σε αποσταση παιζει να μπλεξεις ασχημα;

Θελει ***** και γερα νευρα η δουλεια. Οσοι πανε για τον μισθο θα καταληξουν με ψυχολογικα προβληματα.

Παίζει να καταλήξουν με προβλήματα, αλλά και αυτοί που δεν βρίσκουν δουλειά με τίποτα, με ψυχολογικά καταλήγουν! Ειδικά αν έχουν και κανα πτυχίο!
Μπόης

Δημοσίευση από Μπόης »

Ξερει κανεις αν μετραει το α1 σαν διπλωμα μηχανης;
ΜΙΛΤΟΣ

Δημοσίευση από ΜΙΛΤΟΣ »

Καλημερα... Πανε στην Ερμοθ 57, πρωτος οροφος εχει μεταφραστικο γραφειο, εγω εκει τα εκανα
Giorgos

Δημοσίευση από Giorgos »

Παιδιά ρωτήστε και κανένα άτομο που είναι ηδη στο σωμα 3-4 χρόνια να σας πει τι παίζει. Επειδή είμαι ένας απο αυτούς με 4 χρόνια θα σας πω λοιπόν οτι κατ'αρχήν πρέπει να γνωρίζετε και να έχετε πάρει την μέγαλη απόφαση οτι θα μείνετε αθήνα απο την πρώτη μέρα της τοποθετήσεως σας. Εκτός απο αυτους που είναι απο θεσσαλονίκη και κρήτη που παίρνει πολλές έκτακτες που θα φύγουν και αυτοι σε 3-4 χρόνια αν είναι παντρεμενοι οι υπόλοιποι σαν αστυφύλακες και γιατι αν παίρνει καθε χρόνο 4 ατομα η κάθε διεύθυνση σκεφτείτε...

Και σας το λέει ένας θεσσαλονικίός που είναι ακόμα αθήνα σκεφτείτε τα άλλα παιδια που ειναι απο επαρχια. Το άλλο που θέλω να σας πω είναι οτι πρέπει να το θέλεις και λίγο για να κάνεις αυτην την δουλειά και δεν λεω να είσαι καβ... Νος γτ έχουμε και τέτοιους που είναι οτι χειρότερο για την αστυνομία και είμαι απέναντι τους... Απλά αν κάποιος δεν το θέλει έστω και λιγο και το κάνει μονο και μονο για τα 697 ε βασικό και βάλε και τα πενθημερα αντε να φτάνει κανενα 900 που θα πάιρνει και θα τρέχουν ενοικια ρευματα κλπ και θα μένουν στην τσέπη 200 να περασεις τον μήνα δεν αντέχει ούτε αυτος που το θέλει σκεφτείτε καποιο παιδι που δεν το θέλει πως θα είναι...

Και το χειρότερο ειναι οτι θα εισαι αθήνα που θα θέλεις να το ρίξεις και λίγο έξω ρε παιδι μου αλλα η τσέπη θα κλαίει! Θα σας πω κάτι που μας είχε πει ένας καθηγητής στην σχολή. Η αστυνομία δεν πρόκειται ποτέ να σας κάνει πλούσιους αλλα δεν πρόκειται και να σας αφήσει να πεινάσετε. Καταλάβατε λοιπον οτι δεν ειναι μια εύκολη απόφαση, αντε βγήκε η προκύρηξη πάμε να γίνουμε αστυνομικοί. Και δεν ειναι τόσο εύκολο όπως διάβασα οτι αν δεν σου αρεσει να παραιτηθεις.

Ναι θα παραιτηθείς μετά απο τρια (3) χρόνια συμπληρωμένα. Και αν δεν αντεξεις και το κανεις πιο μπροστα πρεπει να επιστρεψεις ολα τα χρηματα που εχεις παρει (αν τα βρεις φυσικα) Θα αντέξεις 3 χρόνια όμως; Ελπίζω να βοήθησα μερικά παιδια που είχαν αμφιβολίες σχετικά με το να κάνουν τα χαρτιά τους η όχι... Να είστε καλα και καλή επιτυχία σε όλους σας...
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από hackertom »

Giorgos έγραψε:Παιδιά ρωτήστε και κανένα άτομο που είναι ηδη στο σωμα 3-4 χρόνια να σας πει τι παίζει. Επειδή είμαι ένας απο αυτούς με 4 χρόνια θα σας πω λοιπόν οτι κατ'αρχήν πρέπει να γνωρίζετε και να έχετε πάρει την μέγαλη απόφαση οτι θα μείνετε αθήνα απο την πρώτη μέρα της τοποθετήσεως σας. Εκτός απο αυτους που είναι απο θεσσαλονίκη και κρήτη που παίρνει πολλές έκτακτες που θα φύγουν και αυτοι σε 3-4 χρόνια αν είναι παντρεμενοι οι υπόλοιποι σαν αστυφύλακες και γιατι αν παίρνει καθε χρόνο 4 ατομα η κάθε διεύθυνση σκεφτείτε...

Και σας το λέει ένας θεσσαλονικίός που είναι ακόμα αθήνα σκεφτείτε τα άλλα παιδια που ειναι απο επαρχια. Το άλλο που θέλω να σας πω είναι οτι πρέπει να το θέλεις και λίγο για να κάνεις αυτην την δουλειά και δεν λεω να είσαι καβ... Νος γτ έχουμε και τέτοιους που είναι οτι χειρότερο για την αστυνομία και είμαι απέναντι τους... Απλά αν κάποιος δεν το θέλει έστω και λιγο και το κάνει μονο και μονο για τα 697 ε βασικό και βάλε και τα πενθημερα αντε να φτάνει κανενα 900 που θα πάιρνει και θα τρέχουν ενοικια ρευματα κλπ και θα μένουν στην τσέπη 200 να περασεις τον μήνα δεν αντέχει ούτε αυτος που το θέλει σκεφτείτε καποιο παιδι που δεν το θέλει πως θα είναι...

Και το χειρότερο ειναι οτι θα εισαι αθήνα που θα θέλεις να το ρίξεις και λίγο έξω ρε παιδι μου αλλα η τσέπη θα κλαίει! Θα σας πω κάτι που μας είχε πει ένας καθηγητής στην σχολή. Η αστυνομία δεν πρόκειται ποτέ να σας κάνει πλούσιους αλλα δεν πρόκειται και να σας αφήσει να πεινάσετε. Καταλάβατε λοιπον οτι δεν ειναι μια εύκολη απόφαση, αντε βγήκε η προκύρηξη πάμε να γίνουμε αστυνομικοί. Και δεν ειναι τόσο εύκολο όπως διάβασα οτι αν δεν σου αρεσει να παραιτηθεις.

Ναι θα παραιτηθείς μετά απο τρια (3) χρόνια συμπληρωμένα. Και αν δεν αντεξεις και το κανεις πιο μπροστα πρεπει να επιστρεψεις ολα τα χρηματα που εχεις παρει (αν τα βρεις φυσικα) Θα αντέξεις 3 χρόνια όμως; Ελπίζω να βοήθησα μερικά παιδια που είχαν αμφιβολίες σχετικά με το να κάνουν τα χαρτιά τους η όχι... Να είστε καλα και καλή επιτυχία σε όλους σας...

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες φίλε μου...
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

Μπόης έγραψε:Ξερει κανεις αν μετραει το α1 σαν διπλωμα μηχανης;
αν σε βοηθαει, ο υποψηφιος που κατεχει αδεια οδηγησης μοτοποδηλατου περνει 1 μοριο και αυτος που εχει αδεια μοτοσικλετας 3.

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από handballer »

hackertom έγραψε:
Giorgos έγραψε:Παιδιά ρωτήστε και κανένα άτομο που είναι ηδη στο σωμα 3-4 χρόνια να σας πει τι παίζει. Επειδή είμαι ένας απο αυτούς με 4 χρόνια θα σας πω λοιπόν οτι κατ'αρχήν πρέπει να γνωρίζετε και να έχετε πάρει την μέγαλη απόφαση οτι θα μείνετε αθήνα απο την πρώτη μέρα της τοποθετήσεως σας. Εκτός απο αυτους που είναι απο θεσσαλονίκη και κρήτη που παίρνει πολλές έκτακτες που θα φύγουν και αυτοι σε 3-4 χρόνια αν είναι παντρεμενοι οι υπόλοιποι σαν αστυφύλακες και γιατι αν παίρνει καθε χρόνο 4 ατομα η κάθε διεύθυνση σκεφτείτε... Και σας το λέει ένας θεσσαλονικίός που είναι ακόμα αθήνα σκεφτείτε τα άλλα παιδια που ειναι απο επαρχια. Το άλλο που θέλω να σας πω είναι οτι πρέπει να το θέλεις και λίγο για να κάνεις αυτην την δουλειά και δεν λεω να είσαι καβ... Νος γτ έχουμε και τέτοιους που είναι οτι χειρότερο για την αστυνομία και είμαι απέναντι τους... Απλά αν κάποιος δεν το θέλει έστω και λιγο και το κάνει μονο και μονο για τα 697 ε βασικό και βάλε και τα πενθημερα αντε να φτάνει κανενα 900 που θα πάιρνει και θα τρέχουν ενοικια ρευματα κλπ και θα μένουν στην τσέπη 200 να περασεις τον μήνα δεν αντέχει ούτε αυτος που το θέλει σκεφτείτε καποιο παιδι που δεν το θέλει πως θα είναι... Και το χειρότερο ειναι οτι θα εισαι αθήνα που θα θέλεις να το ρίξεις και λίγο έξω ρε παιδι μου αλλα η τσέπη θα κλαίει! Θα σας πω κάτι που μας είχε πει ένας καθηγητής στην σχολή. Η αστυνομία δεν πρόκειται ποτέ να σας κάνει πλούσιους αλλα δεν πρόκειται και να σας αφήσει να πεινάσετε. Καταλάβατε λοιπον οτι δεν ειναι μια εύκολη απόφαση, αντε βγήκε η προκύρηξη πάμε να γίνουμε αστυνομικοί. Και δεν ειναι τόσο εύκολο όπως διάβασα οτι αν δεν σου αρεσει να παραιτηθεις. Ναι θα παραιτηθείς μετά απο τρια (3) χρόνια συμπληρωμένα. Και αν δεν αντεξεις και το κανεις πιο μπροστα πρεπει να επιστρεψεις ολα τα χρηματα που εχεις παρει (αν τα βρεις φυσικα) Θα αντέξεις 3 χρόνια όμως; Ελπίζω να βοήθησα μερικά παιδια που είχαν αμφιβολίες σχετικά με το να κάνουν τα χαρτιά τους η όχι... Να είστε καλα και καλή επιτυχία σε όλους σας...
Ενδιαφέρουσες πληροφορίες φίλε μου...
Πολύ σωστά όλα Γιώργο...
Σαββας

Δημοσίευση από Σαββας »

Ετσι ακριβως γιωρικα... Ολοι νομιζουν πως με αυτην την κριση θα τους σωσει αυτη η δουλεια τ θεμα ειναι πως σε αυτην τν δουλεια οπλοφορεις. Αρα... Ειναι επικυνδυνοι... Χρειαζεται ψυχραιμια γτ στην αθηνα θα αντιπετοπισεις πολλες περιπτωσεις και απιστευτες... Ποτε δεν θα ς κανει πλουσιο. Εννοειτε... Το θεμα ειναι πως... Εαν βαζεις 200 ευρω στν ακρη και δεν τ γουσταρεις αργοτερα θα λες... Τι ***** ημουν γτ δεν θ μπορεις να τ σταματησεις. Κριση κριση... Αλλα παιδια εαν μπεις καθεσαι 3 χρονακια... Πρεπει να τ γουσταρεις... !

Δεν εινα θητεια 9 μηνες... Λοκ... Ειναι παντοτινη θητεια σαφως πιο ευκολη με πληρωμη... Ετσι οπως τ καναν τ πραγματα... Ομως... Εγω δεν εχω προβλημα μ τν μισθο αρκει να τα βγαζω περα και να μην βαζω στν ακρη... Θα κανω αυτο π μ αρεσει και αργοτερα εαν μπορεσω να βαζω. Ειναι κατι π μ αρεσει χρονια. Απο μικρος. Αλλα με τν ρατσισμο π μ διακατεχει θα πρεπει να ηρεμησω γ τ καλο μου. Γτ εδω δεν ειναι αμερικη μπαμ και κατω... Ακομα και στ ποδι να τον πυροβολησεις... Το εκανε θεμα... Ν παρει λεφτα... Ετσι την κανανε τν πατριδα μας...

Χτυπα με να σε μυνησω να σου ρουφηξω οτι εχεις... Ψυχραιμια... Ανασα... Δεν χρειαζεται ν κανεις των ηρωα. Μια θα φας... Οχι αλλην... Απο ολα αυτα... Οσο ρισκο και δυσκολα να ειναι. Μ αρεσει... Δεν μ αρεσουν τ δυσκολα. Ενα αλλο π θα μ φανει πιο δυσκολο ειναι τ ξυρισμα... Γτ εχω παρει ορκο... Αλλα εαν ο θεος με βαλει. Θα αναγκαστω... Υπομονη καναμε τα χαρτια μας... Περσυ για 1 μηνα δεν προλαβαμε λογο θητειας... Φετος. Ο θεος βοηθος. Με 2370...

Ελπιζω να μπω και τελευταιος δεν εχω προβλημα εστω και επιλαχων γτ φετος εγινε χαμος με τις προκυρηξεις...2350 ατομα... Και ολοι φυσικα εαν περασουν αφου αναζηταν επαγελματικη αποκατασταση δεν θα θελησουν να μπυν ως ειδικοι φρουροι γτ ειναι τ πιο επικυνδυνο... Αρα πιο πολλες πιθανοτητες για αυτους που τς αρεσει να μπουν.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Σαββας έγραψε: Ετσι ακριβως γιωρικα... Ολοι νομιζουν πως με αυτην την κριση θα τους σωσει αυτη η δουλεια τ θεμα ειναι πως σε αυτην τν δουλεια οπλοφορεις. Αρα... Ειναι επικυνδυνοι... Χρειαζεται ψυχραιμια γτ στην αθηνα θα αντιπετοπισεις πολλες περιπτωσεις και απιστευτες... Ποτε δεν θα ς κανει πλουσιο. Εννοειτε... Το θεμα ειναι πως... Εαν βαζεις 200 ευρω στν ακρη και δεν τ γουσταρεις αργοτερα θα λες... Τι ***** ημουν γτ δεν θ μπορεις να τ σταματησεις. Κριση κριση... Αλλα παιδια εαν μπεις καθεσαι 3 χρονακια... Πρεπει να τ γουσταρεις... ! Δεν εινα θητεια 9 μηνες... Λοκ... Ειναι παντοτινη θητεια σαφως πιο ευκολη με πληρωμη... Ετσι οπως τ καναν τ πραγματα... Ομως... Εγω δεν εχω προβλημα μ τν μισθο αρκει να τα βγαζω περα και να μην βαζω στν ακρη... Θα κανω αυτο π μ αρεσει και αργοτερα εαν μπορεσω να βαζω. Ειναι κατι π μ αρεσει χρονια. Απο μικρος. Αλλα με τν ρατσισμο π μ διακατεχει θα πρεπει να ηρεμησω γ τ καλο μου. Γτ εδω δεν ειναι αμερικη μπαμ και κατω... Ακομα και στ ποδι να τον πυροβολησεις... Το εκανε θεμα... Ν παρει λεφτα... Ετσι την κανανε τν πατριδα μας... Χτυπα με να σε μυνησω να σου ρουφηξω οτι εχεις... Ψυχραιμια... Ανασα... Δεν χρειαζεται ν κανεις των ηρωα. Μια θα φας... Οχι αλλην... Απο ολα αυτα... Οσο ρισκο και δυσκολα να ειναι. Μ αρεσει... Δεν μ αρεσουν τ δυσκολα. Ενα αλλο π θα μ φανει πιο δυσκολο ειναι τ ξυρισμα... Γτ εχω παρει ορκο... Αλλα εαν ο θεος με βαλει. Θα αναγκαστω... Υπομονη καναμε τα χαρτια μας... Περσυ για 1 μηνα δεν προλαβαμε λογο θητειας... Φετος. Ο θεος βοηθος. Με 2370... Ελπιζω να μπω και τελευταιος δεν εχω προβλημα εστω και επιλαχων γτ φετος εγινε χαμος με τις προκυρηξεις...2350 ατομα... Και ολοι φυσικα εαν περασουν αφου αναζηταν επαγελματικη αποκατασταση δεν θα θελησουν να μπυν ως ειδικοι φρουροι γτ ειναι τ πιο επικυνδυνο... Αρα πιο πολλες πιθανοτητες για αυτους που τς αρεσει να μπουν.
θα διαφωνήσω στο τελευταίο. ΔΕΝ θα έχουν πιο πολλές πιθανότητες αυτοί που τους αρέσει να μπουν αλλά αυτοί που θα έχουν τα μόρια. Ανεξάρτητα από το αν τους αρέσει ή όχι...
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Σαββας έγραψε:Ετσι ακριβως γιωρικα... Ολοι νομιζουν πως με αυτην την κριση θα τους σωσει αυτη η δουλεια τ θεμα ειναι πως σε αυτην τν δουλεια οπλοφορεις. Αρα... Ειναι επικυνδυνοι... Χρειαζεται ψυχραιμια γτ στην αθηνα θα αντιπετοπισεις πολλες περιπτωσεις και απιστευτες... Ποτε δεν θα ς κανει πλουσιο. Εννοειτε... Το θεμα ειναι πως... Εαν βαζεις 200 ευρω στν ακρη και δεν τ γουσταρεις αργοτερα θα λες... Τι ***** ημουν γτ δεν θ μπορεις να τ σταματησεις. Κριση κριση... Αλλα παιδια εαν μπεις καθεσαι 3 χρονακια... Πρεπει να τ γουσταρεις... !

Δεν εινα θητεια 9 μηνες... Λοκ... Ειναι παντοτινη θητεια σαφως πιο ευκολη με πληρωμη... Ετσι οπως τ καναν τ πραγματα... Ομως... Εγω δεν εχω προβλημα μ τν μισθο αρκει να τα βγαζω περα και να μην βαζω στν ακρη... Θα κανω αυτο π μ αρεσει και αργοτερα εαν μπορεσω να βαζω. Ειναι κατι π μ αρεσει χρονια. Απο μικρος. Αλλα με τν ρατσισμο π μ διακατεχει θα πρεπει να ηρεμησω γ τ καλο μου. Γτ εδω δεν ειναι αμερικη μπαμ και κατω... Ακομα και στ ποδι να τον πυροβολησεις... Το εκανε θεμα... Ν παρει λεφτα... Ετσι την κανανε τν πατριδα μας...

Χτυπα με να σε μυνησω να σου ρουφηξω οτι εχεις... Ψυχραιμια... Ανασα... Δεν χρειαζεται ν κανεις των ηρωα. Μια θα φας... Οχι αλλην... Απο ολα αυτα... Οσο ρισκο και δυσκολα να ειναι. Μ αρεσει... Δεν μ αρεσουν τ δυσκολα. Ενα αλλο π θα μ φανει πιο δυσκολο ειναι τ ξυρισμα... Γτ εχω παρει ορκο... Αλλα εαν ο θεος με βαλει. Θα αναγκαστω... Υπομονη καναμε τα χαρτια μας... Περσυ για 1 μηνα δεν προλαβαμε λογο θητειας... Φετος. Ο θεος βοηθος. Με 2370...

Ελπιζω να μπω και τελευταιος δεν εχω προβλημα εστω και επιλαχων γτ φετος εγινε χαμος με τις προκυρηξεις...2350 ατομα... Και ολοι φυσικα εαν περασουν αφου αναζηταν επαγελματικη αποκατασταση δεν θα θελησουν να μπυν ως ειδικοι φρουροι γτ ειναι τ πιο επικυνδυνο... Αρα πιο πολλες πιθανοτητες για αυτους που τς αρεσει να μπουν.

Είναι επικίνδυνη δουλειά όλοι το ξέρουμε, τα λεφτα είναι λίγα... Και θέλει υπομονή ! Γιατί όπως λες κρατάμε όπλο! Τώρα στο ξύρισμα ξενερώνω και εγώ αλλά δεν μπορείς να φοράς και στολή με μούσια... Η Αθήνα είναι ένα τεράστιο Μπουρδέλ0, και όποιος είναι από επαρχία θα τα βρει δύσκολα στην αρχή... Καλή σκέψη για αρχή είναι και η συγκατοίκηση, με κάνα φίλο απο Αθήνα, συγγενή κάνα συνάδερφο να ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ τα έξοδα! Κανα γκομενάκι...Εικόνα Με 200 ε υπόλοιπο και στην Αθήνα δεν ξέρω αν θα είναι όλα χαρούμενα... Πάλι θα ζητάς λεφτά από τους δικούς σου... Και η μετάθεση δεν είναι εύκολο πράγμα εκεί και αν θέλει ΒΙΖΜΑ!
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Σαββας έγραψε:Ετσι ακριβως γιωρικα... Ολοι νομιζουν πως με αυτην την κριση θα τους σωσει αυτη η δουλεια τ θεμα ειναι πως σε αυτην τν δουλεια οπλοφορεις. Αρα... Ειναι επικυνδυνοι... Χρειαζεται ψυχραιμια γτ στην αθηνα θα αντιπετοπισεις πολλες περιπτωσεις και απιστευτες... Ποτε δεν θα ς κανει πλουσιο. Εννοειτε... Το θεμα ειναι πως... Εαν βαζεις 200 ευρω στν ακρη και δεν τ γουσταρεις αργοτερα θα λες... Τι ***** ημουν γτ δεν θ μπορεις να τ σταματησεις. Κριση κριση... Αλλα παιδια εαν μπεις καθεσαι 3 χρονακια... Πρεπει να τ γουσταρεις... ! Δεν εινα θητεια 9 μηνες... Λοκ... Ειναι παντοτινη θητεια σαφως πιο ευκολη με πληρωμη... Ετσι οπως τ καναν τ πραγματα... Ομως... Εγω δεν εχω προβλημα μ τν μισθο αρκει να τα βγαζω περα και να μην βαζω στν ακρη... Θα κανω αυτο π μ αρεσει και αργοτερα εαν μπορεσω να βαζω. Ειναι κατι π μ αρεσει χρονια. Απο μικρος. Αλλα με τν ρατσισμο π μ διακατεχει θα πρεπει να ηρεμησω γ τ καλο μου. Γτ εδω δεν ειναι αμερικη μπαμ και κατω... Ακομα και στ ποδι να τον πυροβολησεις... Το εκανε θεμα... Ν παρει λεφτα... Ετσι την κανανε τν πατριδα μας... Χτυπα με να σε μυνησω να σου ρουφηξω οτι εχεις... Ψυχραιμια... Ανασα... Δεν χρειαζεται ν κανεις των ηρωα. Μια θα φας... Οχι αλλην... Απο ολα αυτα... Οσο ρισκο και δυσκολα να ειναι. Μ αρεσει... Δεν μ αρεσουν τ δυσκολα. Ενα αλλο π θα μ φανει πιο δυσκολο ειναι τ ξυρισμα... Γτ εχω παρει ορκο... Αλλα εαν ο θεος με βαλει. Θα αναγκαστω... Υπομονη καναμε τα χαρτια μας... Περσυ για 1 μηνα δεν προλαβαμε λογο θητειας... Φετος. Ο θεος βοηθος. Με 2370... Ελπιζω να μπω και τελευταιος δεν εχω προβλημα εστω και επιλαχων γτ φετος εγινε χαμος με τις προκυρηξεις...2350 ατομα... Και ολοι φυσικα εαν περασουν αφου αναζηταν επαγελματικη αποκατασταση δεν θα θελησουν να μπυν ως ειδικοι φρουροι γτ ειναι τ πιο επικυνδυνο... Αρα πιο πολλες πιθανοτητες για αυτους που τς αρεσει να μπουν.
Είναι επικίνδυνη δουλειά όλοι το ξέρουμε, τα λεφτα είναι λίγα... Και θέλει υπομονή ! Γιατί όπως λες κρατάμε όπλο! Τώρα στο ξύρισμα ξενερώνω και εγώ αλλά δεν μπορείς να φοράς και στολή με μούσια... Η Αθήνα είναι ένα τεράστιο Μπουρδέλ0, και όποιος είναι από επαρχία θα τα βρει δύσκολα στην αρχή... Καλή σκέψη για αρχή είναι και η συγκατοίκηση, με κάνα φίλο απο Αθήνα, συγγενή κάνα συνάδερφο να ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ τα έξοδα! Κανα γκομενάκι... Εικόνα Με 200 ε υπόλοιπο και στην Αθήνα δεν ξέρω αν θα είναι όλα χαρούμενα... Πάλι θα ζητάς λεφτά από τους δικούς σου... Και η μετάθεση δεν είναι εύκολο πράγμα εκεί και αν θέλει ΒΙΖΜΑ![/QUOT ΜΕΓΑΛΟ βιζμα...
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από 310LELE »

Λοιπον κυριοι οσον αφορα διπλωματα που εχουμε στα σκαρια στη προκυρηξη γραφει υπευθυνη δηλωση οτι εχω περασει (θεωρια/πραξη) και οτι θα τους το στειλω μεσα στα ορια που βαζουν... Αυτη την δηλωση θα μου την κανουν στη σχολη οδηγων που ειμαι; Στο τμημα που θα παω να κανω τα χαρτια μου; Μονος ; Τι παιζει;
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

310LELE έγραψε:Λοιπον κυριοι οσον αφορα διπλωματα που εχουμε στα σκαρια στη προκυρηξη γραφει υπευθυνη δηλωση οτι εχω περασει (θεωρια/πραξη) και οτι θα τους το στειλω μεσα στα ορια που βαζουν... Αυτη την δηλωση θα μου την κανουν στη σχολη οδηγων που ειμαι; Στο τμημα που θα παω να κανω τα χαρτια μου; Μονος ; Τι παιζει;

Ναι φίλε παίρνεις βεβαίωση από την σχολή που είσαι ότι έχεις πετύχει... Το θέμα είναι θα το έχεις στα χέρια σου το δίπλομα ως τις 9 Σεπτεμβρίου... ;

Πρέπει να κάνεις και υπεύθυνη δήλωση ότι θα το πας μέχρι τότε... Και τους λόγους που δεν το έχεις στα χέρια σου...

Τώρα, λέω εγώ π. Χ έχεις πάρει το φορτηγό. Και δεν έχεις το δίπλωμα στα χέρια σου... Θα τσεκάρεις στην δήλωση με Χ το φορτηγό η το αυτοκίνητο ; Και αν δεν το πας μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου τι γίνεται;OEO
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από 310LELE »

Για φορτηγο επροκειτο... Κοιτα εμενα μου ειπαν να στειλω κανονικα του αυτοκινητου και αν προλαβει το φορτηγο καλως αν οχι... Τωρα αυτο με το ''τικ'' στο φορτηγο η στο αυτοκινητο στην αιτηση οφειλω να ομολογησω οτι με εβαλε σε σκεψεις... Να ρισκαρω η να το παω στα σιγουρα (αλλα με μειον μορια)
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες