Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
Αλανια μ μν αγχωνεσται, ολα θα γινουν. υπομονη δν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο.
. υπομονη... και με το αγχος δν θα βγει πιο γρηγορα οποτε... φιλε τεο γνωμη μ οτι οι βασεις θα μεινουν οπως ηταν και περσυ. αντε μαγκες καλη συνεχεια και οπως ειπαμε

Δηλαδη ασιμαικ ποσο δηλαδη ο 400 στην α και ο 100 στην β
2200 για α΄ και 2550 για β' αν θες να υπολογισεις ακριβως τα μορια ς πηγαινε στη σελιδα 86, εκει εχει ενα προγραμματακι π στα βγαζει αμεσως.
Το ξερω αδερφε 2220 βγαζω στη α. Μακαρι. Γραψε αν εχεις φαις να τα πουμε απο εκει
Δν εχω φιλε μ. δν ασχολουμαι με το ολο σκηνικο. καλη επιτυχια ς ευχομαι! καλημερα!
Παιδια εγω εχω 2510 στην β κατηγορια, οριακα μπορει να ειμαι μεσα; με βασει την περσυνη?
Φιλε μ εσυ κανε τα χαρτια ς, και μν σε νοιαζει και ακους τιποτα, ποτε δν ξερεις. καλη ς επιτυχια
Καμια πληροφορια δεν εχει κανεις ΄η κανενα γνωστο να μαθουμε ποτε θα βγει
Παρασκευές σπανια βγαινουν. Απο βδομαδα τωρα και αμα.
Ανεργεια μεγαλη... Αυτο ισουτε με μεγαλο αριθμο αιτισεων φετος, οποτε κ σε αυξηση του οριου σε Α κ Β...
Εγω παντος Πιστευω να παει αντε 2300 κατι το πολυ το παραπολυ δεν γινετε να εχουμε τοσο μεγαλη αποκλιση βγαινει καθε χρονο ας ηρεμισουμε...
Παιδια καλησπερα... Ο εγγαμος με παιδι εχει καπια μορια παραπανω η δεν μετραει; Ευχαρστω!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες