Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2010)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 22
Ρε φιλε δυκ σε τι οπλο-σωμα εισαι;
ρε παιδια εδω δε λεει πως τον δεκεμβρη θα βγει προκυρηξη;giorgos έγραψε:Η προκυρηξη θα βγει τελη του χρονου δηλαδη τον δεκεμβριο οσο αναφορα τα ατομα μπορει να ξεπερασει τους 2.000 ΕΠΟΠ καθε χρονο βγενει προκυρηξη απο την 1 σειρα των ΕΠ. ΟΠ μεχρι και σημερα οι προκυρηξεις βγενανε καθε χρονο μαρτιο και σεπτεμβριο ι νοεμβριο δεν θυμαμαι καλα και επανο στις εκλογες αν ψαξετε ποιοο παλλια ολες τις προκυρηξεις θα δειτε ακριβως το ποτε περιπου βγενουνε και ποιοι μηνα επισης μπορειτε να δειτε και τις ειδικοτητες τις οποιες εχουν καταργηθει παρα πολλες μεχρι σημερα μην ανησυχειτε για τπτ
ρε παιδια τι να πιστεψουμε αλλα λεει ο ενας αλλα ο αλλος, καποιος σιγουρα δεν μπορει να απαντησει;Rafale έγραψε:συμφωνωΠαπάρας 69 έγραψε:Δεν τίθεται κανένα θέμα προκήρυξης ΕΠΟΠ 2010. Το υπουργείο οικονομικών την έχει ήδη απορρίψει για φέτος. Το ίδιο αναμένεται και για το 2011. Απο το 2012 και μετά υπάρχουν κάποιες ελπίδες και αυτό μόνο αν έχουν βελτιωθεί τα δημοσιοοικονομικά και δεν έχει καταργηθεί ο θεσμός μέχρι τότε. Το ΓΕΣ στρέφεται ήδη προς μια λύση. Αύξηση της θητείας και ΟΒΑ.
- evi85
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 72
Ελα ντε... Μπαινω και γω καθε μερα αλλα αυτο διαπιστωνω ο καθενας λεει τα δικα του... Η μονη συμβουλη ειναι υπομονη! Τοσο για επισημες ανακοινωσεις οσο και για την προκήρυξη!
ολοι αυτην περιμενουμε... !
ολοι αυτην περιμενουμε... !
Μπορει να απαντηθουν ολες σας οι αποριες αν παρετε τηλ. Στον υπουργο η στον φραγκουλη φραγκο τον οποιο τον ειχα διοικητη ταξιαρχιας το 2004 στον στρατο
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 8
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
EPOP1992 έγραψε:καποιος σιγουρα δεν μπορει να απαντησει;
Δεν τιθεται κανενα θεμα "Προκηρυξη ΕΠΟΠ Στρατου Ξηρας (2010) "Καλυτερα ανοιξτε θεμα "Προκηρυξη ΕΠΟΠ Στρατου Ξηρας (2011 ή 2012) "και αν...
- evi85
- Ταγματάρχης
Su-35 έγραψε:EPOP1992 έγραψε:καποιος σιγουρα δεν μπορει να απαντησει;
Δεν τιθεται κανενα θεμα "Προκηρυξη ΕΠΟΠ Στρατου Ξηρας (2010) "Καλυτερα ανοιξτε θεμα "Προκηρυξη ΕΠΟΠ Στρατου Ξηρας (2011 ή 2012) "και αν...
Ετσι πιστευω και γω. Το 2010 ειναι καταχλωμο, το 2011 χλωμο το 2012 πιο πιθανο...
ΥΠΟΜΟΝΗ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 8
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
lol. Τροπος του λεγειν.Su-35 έγραψε:EPOP1992 έγραψε:καποιος σιγουρα δεν μπορει να απαντησει;
- evi85
- Ταγματάρχης
Su-35 έγραψε:lol. Τροπος του λεγειν.Su-35 έγραψε:EPOP1992 έγραψε:καποιος σιγουρα δεν μπορει να απαντησει;
οχι τροπος του λεγειν... Μιας και το 2010 φανταζει αδυνατο, ας ελπισουμε το 2011. Δεν ειναι κακο. Η ελπις πεθαινει τελευταια (ασχετο!)
Η προκυρηξη θα βγει αλλα τα ατομα μπορει να ειναι και 1.000 προς το παρον
Γεια σας υπαρχει ι περιπτωση να βγει καποια προκηρυξη τον φεβροθαριο για εποπ στρατου ξηρας η' αεροποριας; Επειδη το ψαχνω μεσω ιντερνετ κ λογω οτι ο στρατος δεν εχει τιην πληροτητα των αροιθμων οπλοιτων
- evi85
- Ταγματάρχης
ΔΗΜΗΤΡΑ έγραψε:Γεια σας υπαρχει ι περιπτωση να βγει καποια προκηρυξη τον φεβροθαριο για εποπ στρατου ξηρας η' αεροποριας; Επειδη το ψαχνω μεσω ιντερνετ κ λογω οτι ο στρατος δεν εχει τιην πληροτητα των αροιθμων οπλοιτων
Kαλησπερα δημητρα, διαβαζοντας τις προηγουμενες σελιδες θα δεις οτι δεν υπαρει καμια επισημη ανακοινωση. Ειμαστε ολοι στην αναμονη... Παντως και γω πιστευω οτι θα βγει ακριβως γιατι δεν εχει συμπληρωθει ο αριθμος που θεσανε σαν οροφη... Το ποτε ειναι το θεμα... Για το 2010 ταπεινη μου γνωμη ειναι χλωμο. Ας μπει με το καλο το 2011 και εδω ειμαστε. Και προπαντως οχι απαισιοδοξια!
μην ανησυχεις... ειμαι εποπ 8ης σειρας... και επειδη θελει να μπει και ο αδερφος μου εποπ... ρωτησα το 1ο γραφειο της μναδας μου και μου ειπαν οτι νεα προκυρηξη αρχες του 2011... εχει εγκριθει απο το οικονομικο επιτελειο 900 θεσεις εποπ στον στρατο ξηρας... απλα πρεπει να επικυρωθει απο την βουλη ο προυπολογισμος του 2011 για να βγει η προκυρηξη. αυτο... και κατι διαβασα για 18μηνα στους φανταρους κλπ... δεν προκειτε να γινει ποτε αυτο... απλα θα επανελθει στον εναν χρονο γιατι επιβαρυνονται πολυ οι εποπ στα θεματα υπηρεσιων... και απλα να πω και κατι αλλο γιατι παλι διαβασα πολλα... ο μισθος νεου εποπ ηταν 980 ευρω... με τις περικοπες μας εγινε 930... αυτα ειναι τα καθαρα που μπαινουν στην τραπεζα... και επειπλεον οσοι θα ειναι συνορα θα περνουν και επιδομα παραμεθωριου 120 ευρω απο 180 που ηταν. επισης το σχεδιο για να ξερετε ειναι να προσληφθουν ακομα 15000 εποπ σε ολα τα σωματα μεχρι το 2015. αυτα.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 93
Για το μισθο οτι εγινε 930 το ξερουμε... Αλλα παραμεθοριου θα κατεβει τοσο;
Παλι ψιχουλα θα παιρνουν οι ενοπλες δυναμεις κ τα σωματα ασφαλειας
Κατα τ'αλλα οι περικοπες θα γινονταν μονο σε οσους ειχαν υψηλα εισοδηματα... Βαρεθηκα τις παπατζες τους
Οσο για την προκηρυξη θα δειξει αν ειναι ετσι οπως τα λες. Κ εδω εχουμε περικοπη ατομων,900 ατομα... Αλλα απο το να μην παρουν καθολου κατι ειναι κ αυτο...

Dum spiro spero
- evi85
- Ταγματάρχης
alex έγραψε:μην ανησυχεις... ειμαι εποπ 8ης σειρας... και επειδη θελει να μπει και ο αδερφος μου εποπ... ρωτησα το 1ο γραφειο της μναδας μου και μου ειπαν οτι νεα προκυρηξη αρχες του 2011... εχει εγκριθει απο το οικονομικο επιτελειο 900 θεσεις εποπ στον στρατο ξηρας... απλα πρεπει να επικυρωθει απο την βουλη ο προυπολογισμος του 2011 για να βγει η προκυρηξη. αυτο... και κατι διαβασα για 18μηνα στους φανταρους κλπ... δεν προκειτε να γινει ποτε αυτο... απλα θα επανελθει στον εναν χρονο γιατι επιβαρυνονται πολυ οι εποπ στα θεματα υπηρεσιων... και απλα να πω και κατι αλλο γιατι παλι διαβασα πολλα... ο μισθος νεου εποπ ηταν 980 ευρω... με τις περικοπες μας εγινε 930... αυτα ειναι τα καθαρα που μπαινουν στην τραπεζα... και επειπλεον οσοι θα ειναι συνορα θα περνουν και επιδομα παραμεθωριου 120 ευρω απο 180 που ηταν. επισης το σχεδιο για να ξερετε ειναι να προσληφθουν ακομα 15000 εποπ σε ολα τα σωματα μεχρι το 2015. αυτα.
σοβαρα ετσι σου ειπανε; μακαρι... οντως 900 ατομα ειναι ελαχιστα σε σχεση με προηγουμενα ετη, αλλα απο το να μην εβγαινε καν, μια χαρα ειμαστε.. ευελπιστω τοσο εγω οσο και χιλιαδες αλλοι να πανε ολα καλα.. εμαθες μηπως αν θα σταματησουν οι προσληψεις σε συγκεκριμένες ειδικοτητες;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης