Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
Δε θέλω να είμαι αρνητικός αλλά μην ακους τους ΕΦ τι λένε.. δε παίζει να ξέρουν τίποτα άσχετα με το τι συζητάνε.. νομίζω το έχω ξανά πει.. εδώ δε ξέρουν άλλοι και άλλοι.. μη το πάρεις στραβά απλά κάνε υπομονή για κάτι πιο χειροπιαστό!!
Κυριάκο μάλλον με έχεις μπερδέψει με άλλον από ότι κατάλαβα εγώ σε ρώτησα αν ξέρεις εσύ ή κάποιος άλλος αν έχει προγραμματιστεί συνάντηση του ΣΕΦΕΑΑ με τον Χρυσοχοιδη. Αυτη η συνάντησή μας ενδιαφέρει και τι θα συζητήσουν
https://www.katechaki.gr/prasino-fos-ste-na-proslifthoyn-480-neoi-synoriofylakes/ πράσινο φως για τους 480
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 85
Η έπομένη έχει σειρά ή δικά μας με πίστη παιδες
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 157
Παιδιά εγώ φοβάμαι πολύ για έξαρση τού ιού από Σεπτέμβρη και πως θα πάνε όλα πίσω δυστυχώς..
-
- Συνταγματάρχης
Xrounk έγραψε:Παιδιά εγώ φοβάμαι πολύ για έξαρση τού ιού από Σεπτέμβρη και πως θα πάνε όλα πίσω δυστυχώς..
Ναι έχουμε και άύτο Τήνο φούσκα το έίσαι ξεχασει
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Xrounk έγραψε:Παιδιά εγώ φοβάμαι πολύ για έξαρση τού ιού από Σεπτέμβρη και πως θα πάνε όλα πίσω δυστυχώς..
Ναι θα έρθει και τσουναμι
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Αυτό με τους συνοριοφυλακες θα είναι για μια 5ετια και μετά σπίτι σου έτσι;
;Πολυ πιθανο ναι.. αλλα εδω δεν είναι το νήμα για συνοριοφυλακες... κάνεις δεν θα σου απαντήσει με σιγουριά.. βλέπεται διαβάζεται ακριβός τι θέλει κ τι λέει κ πως.. Κ πρατει ο κάθε ένας ανάλογα!!! τα μηνύματα να μεταφερθούν στους συνοριακους !!!
Ο. Π. Κ. Ε
Καλησπέρα αλάνια Είμαι εφ της τελευταίας προκ. Εύχομαι να πετύχετε όλοι γιατί συμμερίζομαι την αγωνία σας. Ότι χρειάζεται προσωπικό χρειάζεται. Ίσως αν πάρει άτομα κατά την άποψη μου να είναι για Α. Τ. Δύσκολο ξανά για διας γιατί υπάρχει θέμα με Τις διαθέσιμες μηχανές κτλπ. Επίσης όσοι είστε από επάρχια Και με το καλό βγάλει κ είναι να έρθετε Αθήνα κάντε καλή καβάτζα οικονομικά γιατί υπάρχουν πολλές κρατήσεις γ πολλούς μήνες Και είναι ζόρικα. Ένας από τους λόγους των Πολλών παραιτήσεων. Αν ακούσω κάτι κ Τ Σχετικά θα ενημερώσω. Καλή δύναμη κ υπομονή . Άποψη μου προσωπική θα πάρει κόσμο ξανά στην Ελας.
-
- Συνταγματάρχης
Ευχαριστούμε για τον κοπο που εκανες να γράψεις... Κσταλαβαινουμε το γεγονος και τις αναγκες που εχουν τα α. τ. απο τα σχετικά άρθρα.
Ευχομαστε όλοι να πάρει φέτος
Ευχομαστε όλοι να πάρει φέτος
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Dea pz έγραψε:Καλησπέρα αλάνια Είμαι εφ της τελευταίας προκ. Εύχομαι να πετύχετε όλοι γιατί συμμερίζομαι την αγωνία σας. Ότι χρειάζεται προσωπικό χρειάζεται. Ίσως αν πάρει άτομα κατά την άποψη μου να είναι για Α. Τ. Δύσκολο ξανά για διας γιατί υπάρχει θέμα με Τις διαθέσιμες μηχανές κτλπ. Επίσης όσοι είστε από επάρχια Και με το καλό βγάλει κ είναι να έρθετε Αθήνα κάντε καλή καβάτζα οικονομικά γιατί υπάρχουν πολλές κρατήσεις γ πολλούς μήνες Και είναι ζόρικα. Ένας από τους λόγους των Πολλών παραιτήσεων. Αν ακούσω κάτι κ Τ Σχετικά θα ενημερώσω. Καλή δύναμη κ υπομονή. Άποψη μου προσωπική θα πάρει κόσμο ξανά στην Ελας.
Ευχαριστούμε πολλύ για την ενημέρωση! Οτι ακούσεις για οτιδήποτε θα χαρούμε πολλύ να το μοιραστείς μαζί μας! Σου ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια!
-
- Συνταγματάρχης
Dea pz έγραψε:Καλησπέρα αλάνια Είμαι εφ της τελευταίας προκ. Εύχομαι να πετύχετε όλοι γιατί συμμερίζομαι την αγωνία σας. Ότι χρειάζεται προσωπικό χρειάζεται. Ίσως αν πάρει άτομα κατά την άποψη μου να είναι για Α. Τ. Δύσκολο ξανά για διας γιατί υπάρχει θέμα με Τις διαθέσιμες μηχανές κτλπ. Επίσης όσοι είστε από επάρχια Και με το καλό βγάλει κ είναι να έρθετε Αθήνα κάντε καλή καβάτζα οικονομικά γιατί υπάρχουν πολλές κρατήσεις γ πολλούς μήνες Και είναι ζόρικα. Ένας από τους λόγους των Πολλών παραιτήσεων. Αν ακούσω κάτι κ Τ Σχετικά θα ενημερώσω. Καλή δύναμη κ υπομονή . Άποψη μου προσωπική θα πάρει κόσμο ξανά στην Ελας.
Νάσαι καλά φιλαρακι σε ευχαριστούμε πολύ και εσύ ότι καλύτερο στα νέα σου καθήκοντα..
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 26
Καλησπέρα παιδιά εάν κάποιος είναι σε μια οποιαδήποτε στρατιωτική σχολή και κανει προκήρυξη εδ μπορεί να σταματήσει τη σχολή και να κάνει αίτηση. Ή εάν έχει τελειώσει τη σχολή πχ λιμενικό και έχει και μόρια να τον πάρουν σε προκήρυξη ή αδύνατον; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ( Και γενικά σε αλλες σχολές).
-
- Συνταγματάρχης
GrTheo έγραψε: Καλησπέρα παιδιά εάν κάποιος είναι σε μια οποιαδήποτε στρατιωτική σχολή και κανει προκήρυξη εδ μπορεί να σταματήσει τη σχολή και να κάνει αίτηση. Ή εάν έχει τελειώσει τη σχολή πχ λιμενικό και έχει και μόρια να τον πάρουν σε προκήρυξη ή αδύνατον; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.(Και γενικά σε αλλες σχολές).
Αν είσαι σε μια στρατιωτική σχολή πχ ΣΜΥ, γιατί να φύγεις και να πας Αστυνομία ; Επίσης αν πιάσεις την ΣΜΥ, δεν είναι κοντά και η Αστυφυλάκων σε μόρια ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες