Αν δεν υπάρχει δυνατότητα διπλής επιλογής, τι θα μου προτεινες σε περιπτωση προκυρηξη ΗΛ η Τ/ΜΗΧ βάσει της πολυετους εμπειρίας σου; Μου εφτιαξες τη μέρα, φίλε μου. Είμαι 23
Εξαρτάται τι σου αρέσει εσένα περισσότερο αγόρι μου.
Σίγουρα περισσότερες πιθανότητες ως μηχανικός έχεις στην αντίστοιχη ειδικότητα.
Προς DYK Σαν ΟΒΑ τώρα περασα Τ ΜΗΧ. Το ξερω ότι έχουν καράβι εξάλλου με τα προσοντα που διαθέτω Θα μπορουσα να δηλώσω άλλες ειδικότητες; Πιθανολογω πως όχι. Να είσαι παντα καλά, φίλε μου.
Ας δούμε όμως όταν και αν βγει προκήρυξη τι θα ζητάει.
Το 'αν' το λες απλα γιατι κρατας πισινη ή υπαρχει περιπτωση να μη βγαλουν; Γιατι απο οτι εχω καταλαβει μεχρι ωρας ειναι σιγουρο οτι θα παρουν εποπ και σχεδον σιγουρο οτι θα βγει προκυρηξη μεσα στο 21.
Dk2000 έγραψε:Δεν νομίζω ότι πολλοί με πτυχία Πανεπιστημίου θα πάμε ΕΠΟΠ επίσης δεν τους άρεσει τους περισσότερους ο Στρατός αλλά και οι μεταθέσεις κάθε 2 χρόνια και τα σχετικά, τα τελευταία χρόνια έχει πέσει η ζήτηση η αλήθεια είναι, άσχετα που βλέπεις πολλά άτομα στο φόρουμ, παιδιά ότι και να λέμε τώρα το μέσον θα σώσει την κατάσταση, χωρίς μέσον δεν γίνεται δουλειά γι αυτό ψαχτειτε, το ξέρω είναι άδικο αλλά έχω ακούσει περιπτώσεις με πτυχία μεταπτυχιακα ξένες γλώσσες μόρια από ειδικές δυνάμεις και να μένουν εκτός διαγωνισμού
Αυτό γινόταν παλιά λόγω των 200 μορίων της συνέντευξης.
Το βύσμα έπαιρνε 200 και κάποιος με πτυχία κλπ 0 μόρια από εκεί, και ξαφνικά βρισκόταν από κάτω του.
Οι υποψήφιοι ΕΠΟΠ του στρατού ξηράς το 2009 έδωσαν συνέντευξη κανονικά, όμως τα μόρια της συνέντευξης τελικά δεν μέτρησαν, καθώς πέρα από την επικύρωση του ΣτΕ, είχαμε τότε εκλογές και αλλαγή κυβέρνησης.
Οι υποψήφιοι ΕΠΟΠ του ΠΝ, της ΠΑ και του Στρατολογικού Σώματος δεν έδωσαν καν συνέντευξη.
Προς DYK Το 2009 σαν ΕΠΟΠ στο ΠΝ, οι συνθήκες ήταν πολυ δυσκολες, απαξιωτικες ασχημες για έναν οπλίτη. Διάβαζα σχόλια στο forum επαγγελματίας οπλίτης στο Ναυτικό και όλοι Τότε γράφατε και συμβουλευατε τους ενδιαφερόμενους να κάνουν τα χαρτια τους για αλλά Οπλα ΜΑΚΡΥΑ απ'το ΠΝ, λέγατε.1) Θεωρείς ότι εχουν βελτιωθεί τα πραγματα από τότε;2) Ο ΤΜΗΧ θα υπηρετεί αν καταφέρει να παραμεινει μέχρι να συνταξιοδοτηθεί, μόνο σε καράβι η αποσπάται με την παροδο των ετών και σε στεριά; Σ ευχαριστώ.
Οπότε κ το 21 να βγει, θ πρέπει να περιμένουμε γτ αυτά δεν βγαίνουν αμέσως. Δλδ ακμ κ άνοιξη του 21 να βγει, δεν θ έχουμε νέα από τώρα γτ είναι πλ νωρις