! έγραψε:Πρέπει το απολυτήριο να έχει μια λογική βάση για παράδειγμα να πάει 14 η 15 για να μπορείς να κάνεις αίτηση όπως στο λιμενικό που πήγε 12 και πάλι λίγο είναι... Μετά όλοι αυτοί οι "πελάτες" του forum που γραφουν σε όλα τα φορουμ που το μόνο που θέλουν είναι να μπουν στο δημόσιο και ειδικά σε σώμα ασφαλειας θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ... Με το 10 κ 11 απολυτήριο να πας να γινεις ηλεκτρολόγος η οδηγός μιας που έχεις και διπλώματα και να μην γράφεις ασταμάτητα στο φόρουμ βλέπουμε τα ονόματα σας παντού μας βγήκανε τα μάτια... Ήμαρτον όλοι στο δημόσιο Γιαυτο φτάσαμε εδώ που φτάσαμε... Ο Μητσοτάκης είπε θα μπαίνουν άτομα που αξίζουν από δω και περα στο δημόσιο ελπίζω να τηρήσει το λόγο του και να ανεβάσει το πήχη κατά πολύ όπως επίσης και να κόψει πολυτεκνιες κλπ...
Έλα ρε σοβαρά; Μα τι αηδίες πάτε και γράφετε. Να πάει το απολυτήριο στο 15 για πιο λόγο αγαπητέ; Μπορείς να το τεκμηριώσεις κάπου; Δεν σε συμφέρει η μοριοδοτηση και πας να την φτιάξεις όπως σου αρέσει για να βολέψεις τον πισινό σου στο δημόσιο ;
Ο Μητσοτάκης δεν δήλωσε ακριβώς αυτό. Αν θέλεις να γράψεις κάτι ενημερώσου πρώτα και μετά έλα να μας κάνει κήρυγμα ηθικής... Είπε πως μέσω ΑΣΕΠ δεν γίνεται να βγαίνουν το 90% των προσλήψεων για ΔΕ/ΥΕ και μόνο το 10% για απόφοιτους ΠΕ και ΤΕ.
Έλα πάλι αύριο διαβασμένος. Μέχρι τότε ξέχνα τους Ε. Φ για τα επόμενα χρόνια και βρες κάτι άλλο να ασχοληθείς. Έπρεπε όταν πας στρατό να στάξεις και όχι να υπηρετείς άοπλος με βύσμα σε υγειονομικό κτλπ. Εντάξει ηθικέ;
Μα. ολοι ετσι μπαινουν ειδικα τα δεα.. αν τα κοψει ολα δεα ποκυτεκνα κ λοιπα δεν θα μπει κανεις στο σωμα.. παιδες.. εχετε καταλαβει τι πατε να κανετε; οταν θα εισαι σε μια συμπλοκη δεν θα κριθει το απολυτηριο!!! ξυπνατε.. αφυπνιστητε!!!
Αυτοι που δεν θελουν αγραμματους ειδικους φρουρους που εχουν πανεπιστημια κ τα λοιπα οριστε δεν σασ εκλεισε κανεις τον δρομο.. ας μπειτε με πανελληνιες.. τι να κανουμε τωρα.. γτ δεν μπηκατε απο εκει να θεωρηστε και κατι λοιπων; κ αφηστε εμας τους αγραμματους με τα. μικρα απολυτηρια να κανουμε κ εμεις αυτο που πρεπει κ γουσταρουμε.. γιατι αν θεωρειτε πως εγω π εχω απολυτηριο 14 με εναν που εχει 18 θα κανει καλυτερη δουλεια απο εμενα ειστε πολυ γελασμενοι.. οχι μονο για εμενα κ με εμενα... αλλα για τον οποιονδηποτε απο εδω μεσα!!!
Όλοι όσοι μπουν θα κάνουν τη δουλειά τους σωστά Κ αυτός με το 18 και εσυ με το 14... τι θες να πεις δηλαδή ότι όσοι έχουν μεγάλα απολυτήρια Είναι Φλώροι και δεν κάνουν και εσυ είσαι αλάνι και είσαι ο καταλληλότερος; να σου θυμίσω ότι οι αξιωματικοί σε πυροσβεστική Κ αστυνομία μπαίνουν με 18000 μόρια και βάλε αυτό τι σημαίνει ότι είμαι ανίκανοι; τους εκπαιδεύουν δεν πάνε έτσι... Αυτή τη νοοτροπία του chuck norris κοφτε τη... κ αυτό που είπε ο αλλος από πάνω ότι ας έμπαινα όταν έδωσα πανελλήνιες, διάλεξα το Πολυτεχνείο γιατί μου άρεσε ποιο είναι το πρόβλημα σου; Έχω δικαίωμα να κάνω αίτηση όπου θέλω και πίστεψε με αυτοί με μεγάλα απολυτήρια θα είναι αρκετοί και εδώ και στο λιμενικο...
Ποιος μιλησε ρε παιδια για μορφωση και βαθμο απολυτηριου; Το χουμε ξανα πει και παλιότερα, ενας που δινει πανελλαδικες αλλα δε γραφει καλα αυτοματα ριχνει και το μεσο ορο του απολυτηριου του... αυτο δε σημαινει οτι ειναι αγραμματος, οπως δε σημαινει και οτι ειναι αγραμματος καποιος που χει απολυτηριο 15,14,13 και δεν εδωσε καθολου πανελλαδικες... Αυτο που ειπαν καποιοι απο πανω ηταν περι ορθογραφιας κτλ ειναι οτι σε ενα επαγγελμα-λειτουργημα που εκτιθεσαι δημοσια, οπως η δουλεια του αστυνομικου ειναι απο τη φυση της, καλο θα ταν να ξερεις τα βασικα της γλωσσας, διαφωνει καποιος μ. αυτο?; Και οσο για τους κανονες συμπλοκης κτλ ειναι αλλο θεμα, που οντως δεν εχει να κανει με το πτυχιο αλλα με την εκπαιδευση... κανεις δεν ειπε κατι αλλο ή εκρινε καποιος καποιον, γτ εχετε κολλησει τωρα σ αυτα?
Εκπαιδευση; μεγαλη εκπαιδευση φιλε... κατεβασα 5 ατομα παρεα απο το περτουλη με το αμαξι τους γιατι ψιλοχιονηζε κ νομιζαν οτι αποκλειστηκαν με. λιγο χιονακι πιυ ουτε καν στο δρομο δεν το επιανε.. ψυχη ρε και θαρρος παρτε το χαμπαρι... τωρα το τι μ λες εσυ οχι δεν ειμαι πιο αλανι αλλα ειμαι ανορθογραφος αγραμματος με πολυ μικρο απολυτηριο αλλα με πανω απο ολα ψυχη και κακαλα αν ξερεις τι ειναι!!! στειλε τωρα την 5αδα για περιστατικο... κ ντροπη τους !!! αυτο που λεω βεβαια δεν πιανει ολους αυτους π μπαινουν απ σχολες αλλα ενα πολυ μεγαλο ποσοστο τους μεγαλε. γιατι αυτοι απο σχολες πολλους ειδα να κοροιδευουν τους εφ.. αλλα οι εφ τρωνε το αγγουρι κ οχι στα γραφιακια.. ειδες και πολλους εκαμιτες απο σχολες; να στο παω κ αλλου!!! πληωψηφια εφ ειναι κ ελαχιστοι σχολων..
Κ πολυ καλα εκανες κ μαγκια σου που διαλεξες πολυτεχνιο αδερφε.. αλλα μην κρινειςγιατι απλα δεν ηθελες να πας αστυνομια και τωρα σας ηρθανε τα αυγα.. απλα μερικοι απο εδω το ηθελαν απλα ισως να μη ειχαν την ευκαιρια τις ζωης κ των καταστασεων ουτε καν να δωσουν πανελληνιες.. ουτε καν να ασχοληθουνε με αυτο.. απλα βρηκαμε αυτην την ερημη τρυπα να μπουμε που εσεις δεν θελετε να καταλαβετε παρα μονο να κρινετε!!!
Βιλλ αν τα κοψει οντος ξερεις τι εχει να γινει; που μιλουσαμε για βαση?2350; βαλε 2000 τοτε.. οτι ειναι να κανουν θα το κανουν.. απλες εικασιες κανουμε ολοι!!! οταν βγει κατι επισημο μονο τοτε θα μπορουμε να μιλαμε με σιγουρια!!! κ εγω δεν ειμαι υπερ να τα κοψει αν κ με συμφερει.. αλλα δεν κοιταζω το συμφερων απο εναν xantho.. το ειπα καθαρα γιαυτους π λενε για αγραμματους.. πιυ η πληοψειψια τον δεα εχουν μικρο απολυτηριο κακα τα ψεματα!!! κ το μικρο απολυτηριο δεν κανει τον ανθρωπο ουτε αγραμματο ουτε ρεμαλι ουτε τπτ!!!
Το σχόλιο μου που πυροδότησε όλες αυτές τις αναρτήσεις περί μόρφωσης και σωστής χρήσης της γλώσσας, νομίζω παραφραστηκε και ξεφύγαμε από το θέμα του φόρουμ... Σχολίασα ότι, αντί ο καθένας να πάρα πληροφόρει με προσωπικές εκτιμήσεις, εικασίες και οτιδήποτε άλλο, επικαλούμενος όρους και στοιχεία που δεν γνωρίζει, δεν είναι έγκυρα ή διασταυρωμενα, καλύτερα να επικεντρωθεί σε άλλα πράγματα όπως η σωστή χρήση της γλώσσας πρώτα...
Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο...
Το φόρουμ υφίσταται για την ενημέρωσή των ενδιαφερόμενων, την ανταλλαγή πληροφορίων και όχι την διασπορά προσωπικών πεποιθησεων όπως συμφέρει τον καθένα...
Καταρχας κανεις δε σε ειπε αγραμματο ή οτιδηποτε αλλο λες, μην παιρνεις προσωπικα οτιδηποτε λεγεται εδω μεσα... Η ψυχη και τα κακαλα οπως λες ειναι αναγκαια σε δουλειες οπως αυτες αλλα δε φτανουν... αν δεν εχεις σωστη εκπαιδευση, σωστη πραγματικα οχι οπως τη νομιζει ο καθενας, αλλιως πας σαν το σκυλι στ'αμπελι σε σοβαρα περιστατικα... θελει σωστη αντιληψη, εκτιμηση της εκαστοτε καταστασης κτλ.. αμα πας γιουρια θα σε φανε (οχι εσενα προσωπικα, γενικα το λεω) και δε θα παρεις χαμπαρι... ξερω καποιον που γραφει εδω μεσα που κανει μαθηματα σε υποψηφιους βρατραχους για το πως θα βγαλουν τα της θαλασσας... ξερεις ποσοι πανε στο σχολειο της μυκ που εχουν ψυχη και κακαλα αλλα επειδη νομιζουν αυτο ειναι αρκετο φευγουν την 2 μερα τρεχοντας, παααρα πολλοι, ειτε ειναι κληρωτοι, ειτε μονιμοι απο παραγωγικες σχολες. Τελος τα εκαμ εχουν ιδρυθει 1984 νομιζω και οι ειδικοι φρουροι το 1999, οποτε ατυχες το παραδειγμα αυτο που εδωσες.
Ξανθε απλά το παιδί είπε για κόψιμο μορίων των δεα ειδ δυνάμεων και όχι των δεα πζ, πβ κτλ. Απλά επειδή γράφεις για κόψιμο μορίων γενικά των δεα μην δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση και μπερδευτεί κάποιος.
Μιλαω για το επι τωρα τις εκαμ το 1984 δεν υπηρχα καν.. περι αγραμματους που μιλαω δεν ειπα πως ειπε προσωπικα καποιος εμενα ουτε οτι το πηρα προσωπικα.. απλα βαζω σαν προσωπο το δικο μου απο το να θηξω καποιον αλλων!! οσο για το σχολειο που λες ναι το γνωριζω και δεν εχεις αδικο σε αυτο.. δυσκολο να καταλαβεις το τι κ πως το εννοει η καθε προσωπικοτητα απο εδω μεσα γραφοντας το αυτο που ειπα περι ψυχης και κακαλα!!!
Ισως να. παρεξηγηθω γιατι αυτο που θελω να πω να διαβαζεται αλλιως και να το κατανοει αλλιως κ καθε ανθρωπος!!! μιλησα για το τι θα γινει με το κοψιμο τον δεα.. σε τπτ περι κοψιματος δεν ειμαι υπερ και σε καμια περιπτωση δεν ειμαι αυτος που θα κρινει τι θα κοψει τι θα βαλει κ τι θα ραψει.. ολοι αναμενοντες ειμαστε κ οτι κ να κανουν μονο οι μεγαλοι το γνωριζουν κ εμενα προσωπικα δεν μ πεφτει λογος!!! ολοι καναμε εναν αγωνα για καποια μορια.. τωρα αν θα τα παρουμε η οχι αγνωστο.. βγαινει κ οτι ειναι να γινει θα γινει!!!