ΕΛΔΥΚ - Ελληνική Δύναμη Κύπρου
Καλημέρα, πάω Θήβα με μετάθεση για ΕΛΔΥΚ γνωρίζει κάποιος πόσες μέρες θα παραμείνουμε στην Θήβα; ευχαριστώ
Καλησπέρα,Είναι από Κρήτη και έκοψα την αναβολή μου και παρουσιάστηκα Θήβα 18/10/19 . Εκεί με ρώτησαν που θέλω να πάω και δήλωσα Ξάνθη ή Ρέθυμνο. Ήρθε η επιτροπή από την Κύπρο και μας ρώτησαν αν θέλουμε να πάμε Κύπρο και τους είπα "οχι" Και στην δήλωση για ΕΛΔΥΚ έβαλα "οχι" Αλλά πάλι Μετά την ορκωμοσία μου έδωσαν χαρτί για ΕΛΔΥΚ (υγειονομικο)... την Δευτέρα 18/11 θα πάω ξανά Θήβα για να μας πάρουν για Κύπρο από εκεί...
Τι παίζει; Σε πάνε Κύπρο χωρίς την θέληση σου; ... Θέλω να πάω Ξάνθη. Μπορώ να κάνω κάτι; Αν όχι πως είναι στην Κύπρο το υγειονομικό εκεί που με έβαλαν?
Τι παίζει; Σε πάνε Κύπρο χωρίς την θέληση σου; ... Θέλω να πάω Ξάνθη. Μπορώ να κάνω κάτι; Αν όχι πως είναι στην Κύπρο το υγειονομικό εκεί που με έβαλαν?
Πράγματι, μπορούν να σε στείλουν στην Κύπρο χωρίς τη θέλησή σου.
Καλησπέρα από θηβα. Περιμένουμε τις πτήσης για να φύγουμε για Κύπρο μα είμαι προβληματισμενος αρκετά. Περσυ είχα πάρει αναβολή είχα υπηρετήσει 2μιση μήνες και είμαι είδει ένα μισή μήνα μέσα μέχρι να φύγουμε για Κύπρο. Και είμαι 8 μηνός. Μου έχουν μείνει ακόμα 4 μήνες και με έχουν πάρει για ΕΛΔΥΚ. Από ότι ξέρω και έχω διαβάσει το κείμενο λέει μονο ολόκληρη θητεία. Αυτό σημαίνει ότι ξανά κάνω την θητεία από την αρχή από την στιγμή που με πήρανε ελδυκ; Παρακαλώ να απαντηθεί η ερώτηση μου γιατί δεν έχω την δυνατότητα να ξανά κάνω πλήρη θητεία.
Μάγκες αύριο πετάω Κύπρο για 188 μμπ.. έχει κανείς να μου πει τιποτα ; Δε ξέρω πως είναι τα πραμματα εκεί ..
Μάγκες καλησπέρα, διάβασα πως στην ΕΛΔΥΚ δεν δέχονται άτομα απο παραμεθόρια νησιά, δηλαδή εγώ που κατάγομαι απο Χίο και θέλω να κάνω την θητεία στην ΕΛΔΥΚ θα με κόψουν;
Επίσης στην η ΕΛΔΥΚ θεωρείται μόνο το πεζικό δηλαδή αν μπω στην 3ΜΚ δεν θεωρείται ΕΛΔΥΚ επειδή είναι ειδικές δυνάμεις και δεν παίρνω μισθό; Ευχαριστώ όσους απαντήσουν!
Τελικά σε πήραν στην Ελδυκ αδερφε; Γιατί κι εγω απο ανατολικο νησι ειμαι και δεν ξερω αν θα με παρουν η οχι; Να δηλωσω;
Καλησπέρα ομάδα. Έχω την εξής απορία : Λόγω του ότι είχα λίγα μαθήματα για να τελειώσω την σχολή μου, πήρα αναβολή ένα 6μηνο για ιατρικούς λόγους (κάτι για άγχος, ψυχολογικούς λόγους, κάτι πολύ light μου γραψε ένας γνωστός μας ψυχολόγος, ο οποίος μου πε ότι σε αυτόν πάνε για απαλλαγή γενικότερα). Εγώ δεν ήθελα απαλλαγή (μια χαρά είμαι, χωρίς κανένα θέμα γενικότερα :P) , απλά λίγο χρόνο παραπάνω να δώσω τα μαθήματα μου. Είχα δηλώσει ηλεκτρονικά για Κύπρο και θα θελα να πάω εκεί. Ξέρετε αν παίζει να μην με πάρουν για αυτό ή επειδή έχω χωρισμένους γονείς;
Panos έγραψε:Δεν ισχυει κατι τετοιο φιλε
Δηλαδή εγώ απο χίο μπορώ να μπω ΕΛΔΥΚ;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα. Βγήκε και η δική μου η κατάταξη και αναφέρει Πυροβολικό στη Λαμία -Ελδυκ. Σε στέλνουν υποχρεωτικά στην ΕΛΔΥΚ; Γνωρίζει κάποιος;
Καλησπέρα.15/1 παρουσιάζομαι στην Θήβα. Ξέρει κανείς πόσο είναι η βασική εκπαίδευση εκεί;(έχω δηλώσει και για κύπρο)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης