Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
- Greekwarrior1
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 11
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Καλησπερα βγηκε η διαταγη για τους 600?
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 90
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Όχι. Σε συνέντευξη σήμερα στα Παραπολιτικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε ¨Είµαστε έτοιµοι να προχωρήσουµε όπως προβλέπεται και στην πρόσληψη και των υπόλοιπων 600 ειδικών φρουρών¨Greekwarrior1 έγραψε: Καλησπερα βγηκε η διαταγη για τους 600;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 36
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Φίλε σας είπα ότι βγήκε η διαταγή. Πηρανε κάποιους τηλέφωνο εχθές ετοιμαστείτε θα σας καλέσουν τώρα το πρωί τους υπόλοιπους.
-
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Εσυ γενικά έχεις πει και αλλά πολλα. Όποτε άσε καλύτερα να δούμε πρώτα την διαταγή και μετά να σε πιστέψουμε.Xsol έγραψε: Φίλε σας είπα ότι βγήκε η διαταγή. Πηρανε κάποιους τηλέφωνο εχθές ετοιμαστείτε θα σας καλέσουν τώρα το πρωί τους υπόλοιπους.
- Greekwarrior1
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 11
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Απλα μερικοι λενε οτι αρχισανε τα τηλεφωνα απο τα τμηματα απο χθες για υγειονομικες καρτελες δηλαδη αν ισχυει θα έχει σταλει ηδη η διαταγη
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Εμένα μόλις με πήρανε τηλέφωνα για παραλαβή υγειονομικής καρτέλας. Καλή επιτυχία στους υπόλοιπους επιλαχόντες
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Ότι Έχω πει έχει βγει και ας ζοριζοσασταν κάποιοι. Ανάγκη έχω να με πιστέψεις εσύ ρε τσουτσέκι;
-
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Δικό σου ποστ "Τωρα κάτι άκουσα λέτε για μέχρι 15 θα βαρέσει τηλέφωνο. Εδω θα είμαστε 16 να γελάσουμε. " Δεν υπάρχει κανένας λογος να κάτσω να μιλήσω μαζί σου και κακώς ασχολήθηκα. Καλή συνέχεια.Xsol έγραψε: Ότι Έχω πει έχει βγει και ας ζοριζοσασταν κάποιοι. Ανάγκη έχω να με πιστέψεις εσύ ρε τσουτσέκι;
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Επιβεβαιώνω, άρχισαν να καλούν κόσμο ξανά.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Ναι και σε άλλο ποστ έχω πει τον λόγο.(Εάν δεν υπάρξει επίσημη ανακοίνωση έως... ). Μην απόμονονεις ότι σε συμφέρει. Καλη συνέχεια.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Αθλήματα Ιούλιο λέει η καρτέλα που παρέλαβα.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Ρε παιδια έχω την απορία. Ωραία μας καλούν να πάρουμε καρτέλα και να την συμπληρώσουμε μετά εμείς θ πρέπει να περιμένουμε να φύγει κάποιος για να μπούμε; Ή μας παίρνουν όλους για εκπαίδευση
-
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Ποσο Ιουλίου;Niarxos έγραψε: Αθλήματα Ιούλιο λέει η καρτέλα που παρέλαβα.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Εντός Ιουλίου λέει δεν συγκεκριμενοποιει
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 101
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Greekblood έγραψε:Ρε παιδια έχω την απορία. Ωραία μας καλούν να πάρουμε καρτέλα και να την συμπληρώσουμε μετά εμείς θ πρέπει να περιμένουμε να φύγει κάποιος για να μπούμε; Ή μας παίρνουν όλους για εκπαίδευση
Βαλε την λογικη σου να δουλεψει και Κατσε Επισης διαβασε μερικες σελιδες πισω Το φόρουμ να καταλαβεις τι παιζεις. Ειναι παρα πολυ Απλα τα πραγματα . μην τα κανεις σύνθετα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες