vaska έγραψε:υπαρχει καποιο επισημο εγγραφο η' δηλωση που να επιβεβαιωνει τα γραφομενα του bloko σχετικα με το παγωμα της προκηρυξης; Γιατι μονο το bloko βλεπω να το γραφει και ολα τα υπολοιπα sites εχουν πηγη το bloko...
Δεν ειπε κανενας οτι πάγωσε
Ναι το ''στο ψυγειο'' που λεει το bloko.gr τι σημαινει; Οτι το θεμα παγωσε και παιρνει παραταση για αργοτερα δε σημαινει;
vaska έγραψε:υπαρχει καποιο επισημο εγγραφο η' δηλωση που να επιβεβαιωνει τα γραφομενα του bloko σχετικα με το παγωμα της προκηρυξης; Γιατι μονο το bloko βλεπω να το γραφει και ολα τα υπολοιπα sites εχουν πηγη το bloko...
Δεν ειπε κανενας οτι πάγωσε
Ναι το ''στο ψυγειο'' που λεει το bloko.gr τι σημαινει; Οτι το θεμα παγωσε και παιρνει παραταση για αργοτερα δε σημαινει;
Στο ψυγείο μπορεί να σημαίνει οτι συντηρείται το αίτημα. Αρθρογράφος είναι οτι γουστάρει γράφει. Δε κάθεται να το κάνει και επιστήμη να βγάλει αζιμούθιο για ένα τίτλο. Απο το περιεχόμενο δε προκύπτει οτι το θεμα πάγωσε
faber έγραψε: Μερικοί νομίζω εδώ μέσα οτι προσπάθητε να ξεγελάστε τον εαυτό σας...
Επαναληψη μητηρ μαθησεως; Αιτιολογησε αν θελεις
εεε ρε φίλε τι να αιτιολογήσω... Τρώμε δεύτερο άκυρο στο καπάκι, έχουμε τους αστυφύλακες να μας ζαλίζουν, βγαίνει το δημοσιεύμα οτι ¨μπαίνει στο ψυγείο" και μερικοι εδω μέσα ξεγελιέσται και λέτε "ντάξη το δημοσιεύμα δεν ειναι ξεκάθαρο μπλα μπλα μπλα"... Δηλαδή όταν βγήκε στην εφημερίδα και έγραφε οτι θα πάρει 500 άτομα, ξαφνικά όλοι το πιστέψαμε, τώρα που λεει οτι παγώνει, ολοι είμαστε δύσπιστοι. Λυπάμαι που το λέω αλλα πρέπει να το πάρουμε απόφαση. Ταπινή άποψη μου, μέσα στο 15 δεν βγαίνει με τίποτα!
Τους δημοτομπατσους με τις μπειροκοιλιες που είναι για γέλια οι τύποι αυτούς ήξεραν να τους βάλουν.. Μην πάθουν τίποτα τα παιδιά, ! Γιατί δεν ξέρεις! Θα χαθεί καμιά ψήφος αν δενα τους βάλουν, Παιδιά αν δενα βγει μεχρι Οκτώβρη Καληνύχτα μετά!!
Και εμένα με κούρασε αυτή η προκηρυξη, εδώ και τρια χρόνια έχω μπει στο φόρουμ χιλιαδες φορες. Και όσο σκέφτομαι οτι αλλες εποχές έμπαιναν 1000+ σε κάθε προκηρυξη τρελαινομαι. Αφήστε που τα προσόντα μας τώρα είναι πολύ περισσότερα αποτι αυτών που είναι ηδη μέσα, βλέπετε μαζεψαμε μορια και τωρα τίποτα..
Τι να πει κανεις ρε παιδια.. εχουμε σαλταρει.. θα μας στειλουν για 500 θεσεις... το κακο ειναι οτι δινουν παντα ψευτικες ελπιδες για ευνοητους λογους...
Είναι άδικο απλά για αυτούς που προσπάθησαν για τα μόρια, και για αυτούς με τις ηλικίες. Που για την τρόικα που έχει έρθει δεν θέλει να βγάλει όπως και κάτι αστροπελέκι από τους αστυφύλακες που ενώ έχουν μπει διαμαρυυρονται για να μην βγει η προκυρηξη.. Γνωστό χόμπι του Ελλαδισταν. Ο ένας να φάει τον άλλο.. Εύχομαι να βγει να τελειώνουμε με το παραμύθι αυτό γιατι έχει καταντήσει ΑΗΔΙΑ!