ΕΛΔΥΚ - Ελληνική Δύναμη Κύπρου
Απ οτι ειδα η Ελδυκ εβγαλε παλι τα σηματα του πεζικουοποτε θα πηξετε στο τρεξιμο οπως εμεις παλια οσοι πατε
Γεμίσαμε κοριούς στο 2ο τάγμα Και κάνουν και καλά κορεοεκτονια οι Ν. Τ και δεν κάνουν τπτ
Αυτή η δουλειά πρέπει να γίνει από ειδικούς όχι από στρατιώτες και είναι πολύ σοβαρό ζήτημα γτ μεταφέρουν αρρώστιες και θα τους μεταφέρουμε στα σπίτια μας... Έλεος δεν κάνουν τιποτα
Αυτή η δουλειά πρέπει να γίνει από ειδικούς όχι από στρατιώτες και είναι πολύ σοβαρό ζήτημα γτ μεταφέρουν αρρώστιες και θα τους μεταφέρουμε στα σπίτια μας... Έλεος δεν κάνουν τιποτα
Καλησπέρα,
Κατατασσομαι στην εσσο δ 2019 αλλα θα ηθελα να δηλωσω για ελδυκ αλλα δεν γνωριζω ποτε και πως να δηλωσω
Κατατασσομαι στην εσσο δ 2019 αλλα θα ηθελα να δηλωσω για ελδυκ αλλα δεν γνωριζω ποτε και πως να δηλωσω
Τις πρώτες μέρες που θα παρουσιαστείτε περνάνε κλιμάκια από διάφορα σώματα (ΕΛΔΥΚ, Στρατονομία, Προεδρική φρουρά κτλ.) και εκεί δηλώνεις αν θες να πας σε κάποιο από αυτά. Εκεί θα δηλώσεις ότι θες να πας ΕΛΔΥΚ.
Καλημέρα σας, μέχρι και προχθές θα παρουσιαζομουν με την 2019 Δ' ΕΣΣΟ Οκτωβρίου σύμφωνα με την stratologia.gr. Σήμερα μπήκα να δω αν έχουν γίνει γνωστά η ημερομηνία και ο τόπος και βλέπω το εξής ότι είμαι υπόχρεος κατάταξης με την 2020 Α΄ ΕΣΣΟ Φεβρουαρίου. Πως γίνεται αυτό; Έχω φρικάρει γιατί έκοψα την αναβολή μου για να μπω τον Νοέμβριο, λόγω ότι τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με τα ξενοδοχεία και θα προλάβαινα την καλοκαιρινή σεζόν του 2020 αλλά τώρα αν παρουσιαστώ τον Φεβρουάριο την χάνω. Βοηθήστε με σας παρακαλώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλησπέρα παιδιά ... θέλω να κάνω μια ερώτηση σε περίπτωση που γνωρίζετε... Μπαίνω τώρα Οκτώβρη και θέλω να δηλώσω ελδυκ σε περίπτωση που με πάρουν από την μέρα που θα παρουσιαστώ πόσες μέρες θα πάρει περίπου για να πάω Κύπρο.. εν τω μεταξύ μένω ήδη εδώ
Καλησπερα παιδια και απο εμενα, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Εστω οτι καποιος εχει βυσμα και αρχικα θελει να αποφυγει το μεγαλο ταξιδι για ΣΥΠΟ καπου στον Εβρο η σε καποιο νησι και λεει στο βυσμα του να τον βαλει Θηβα/Λαμια που ειναι για οσους θελουν να πανε ΕΛΔΥΚ απο οσο ξερω. Εαν τα καταφερει να στειλει τον στρατιωτη Θηβα αλλα μετα δεν θελει ο αλλος να παει ΕΛΔΥΚ και θελει να επιστρεψει Αθηνα η να μεινει Θηβα η καπου εκει γυρω, αυτο παιζει σαν σεναριο ή απο τη στιγμη που του λες στειλε με Θηβα ειναι σα να του λες πηγαινε με ΕΛΔΥΚ; Δηλαδη αλλα ατομα που να μην πηγαινουν ΕΛΔΥΚ δεν υπαρχουν στη Θηβα η τη Λαμια; Ευχαριστω εκ των προτερων
Καλησπέρα, αύριο πάω να δηλώσω ότι θέλω να υπηρετήσω στην Κύπρο (ΕλΔυΚ). Πέρα από αυτό θα έπρεπε να γνωρίζω τίποτα άλλο πιο συγκεκριμένο;
Επίσης, είναι σίγουρο ότι θα πληρωθώ κάθε μήνα όπου και να πάω στην Κύπρο; Ή πρέπει να το δηλώσω και αυτό κάπως;
Επίσης, είναι σίγουρο ότι θα πληρωθώ κάθε μήνα όπου και να πάω στην Κύπρο; Ή πρέπει να το δηλώσω και αυτό κάπως;
Καλησπέρα, από Αθήνα για Κύπρο τα έξοδα μεταφοράς πληρώνονται από εκείνους (ΕΛΔΥΚ) ή τα βγάζω από τη τσέπη μου; Επίσης όταν δηλώσω για ΕΛΔΥΚ (πάω αύριο) πρέπει να δηλώσω και σε ποιο στρατόπεδο θέλω να πάω ή μπαίνω αυτόματα σε ένα;
Παρουσιαζομαι με δ εσσο 2019 στον Έβρο, Καβησο. Μπορώ και από εκεί να δηλώσω για Κύπρο;
Παιδιά θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς τι είναι το Τεχνικό - ΕΛΔΥΚ και αν είναι καλά;
Παιδια γνωριζει κανεις εαν τα ΣΥΠΟ σε Λαμια και τα 2 στη Θηβα ειναι μονο για ΕΛΔΥΚ η μπορει να παει καποιος που εχει βισμα και μετα καπου κοντα στον τοπο διαμονης του; Επισης γνωριζει καποιος το ΣΥΠΟ σε Θεσσαλονικη τι ακριβως ειναι οσο αφορα ειδικοτητες ή μπορει να καλεσουν τον οποιονδηποτε εκει?
Νομίζω ούτε με βύσμα δεν μπορείς να πας για ΣΥΠΟ Θήβα-Λαμία χωρίς να είσαι για ΕΛΔΥΚ.
Όσους ξέρω που βάλανε βύσμα για να πάνε στον τόπο τους κατέληξαν Λιτόχωρο και Λάρισα.
Όσους ξέρω που βάλανε βύσμα για να πάνε στον τόπο τους κατέληξαν Λιτόχωρο και Λάρισα.
Εννοεις οτι τα βισματα που θελουν να πανε μετα Αθηνα η κοντα στον τοπο διαμονης τους βαζουν βισμα να περασουν ΣΥΠΟ απο Λαρισα/Λιτοχωρο;
- ChrisGreekArmy
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Παιδιά μπαίνω 16/10 μεγάλο πεύκο, γίνεται να δηλώσω να πάω από εκεί ΕΛΔΥΚ πεζικό;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες