Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Gk111

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Gk111 »

Οι διαδικασίες τρέχουν . Χαλαρώστε .. από τον πίνακα θα πάρει και σύντομα θα υπάρχει εξέλιξη. Ηρεμήστε και μην ακούτε κάθε τρολακι. Επίσης όσοι έχουν περάσει πκε θα μπουν την ίδια ημερομηνία με όσους δεν έχουν περάσει ακόμη άρα πρέπει να περατωθούν οι διαδικασίες για τους υπόλοιπους. Αυτό δεν αργεί σαν διαδικασία, μια βδομάδα χρειάζεται . Να καθαρίσει το τριήμερο των πκε και οι πίνακες επιτυχόντων. Η μόνη περίπτωση να μπει κάποιος νωρίτερα είναι για αναπλήρωση κενού προηγούμενης σειράς που το αποκλείω γιατί ήδη πήραν 7 άτομα Κομοτηνή. Απο πληροφορία προσωπική ετοιμάζονται για πκε , οπότε ηρεμήστε . Και ΜΗΝ απαντάτε στα τρολ. Απολαύστε τις ημέρες σας και προετοιμαστείτε σωματικά και ψυχολογικά 
Alexgk
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Alexgk »

Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Alexgk έγραψε: Παρ Δεκ 05, 2025 5:35 pm https://www.iefimerida.gr/ellada/prosla ... oyseia?amp βρήκα αυτό εδώ. 

https://www.thebest.gr/amp/article/8129 ... kai-aigiou
Επισκέπτης

Gk111 έγραψε: Παρ Δεκ 05, 2025 2:56 pm Οι διαδικασίες τρέχουν . Χαλαρώστε .. από τον πίνακα θα πάρει και σύντομα θα υπάρχει εξέλιξη. Ηρεμήστε και μην ακούτε κάθε τρολακι. Επίσης όσοι έχουν περάσει πκε θα μπουν την ίδια ημερομηνία με όσους δεν έχουν περάσει ακόμη άρα πρέπει να περατωθούν οι διαδικασίες για τους υπόλοιπους. Αυτό δεν αργεί σαν διαδικασία, μια βδομάδα χρειάζεται . Να καθαρίσει το τριήμερο των πκε και οι πίνακες επιτυχόντων. Η μόνη περίπτωση να μπει κάποιος νωρίτερα είναι για αναπλήρωση κενού προηγούμενης σειράς που το αποκλείω γιατί ήδη πήραν 7 άτομα Κομοτηνή. Απο πληροφορία προσωπική ετοιμάζονται για πκε , οπότε ηρεμήστε . Και ΜΗΝ απαντάτε στα τρολ. Απολαύστε τις ημέρες σας και προετοιμαστείτε σωματικά και ψυχολογικά 

Πιστεύεις υπάρχει περίπτωση να ανακοίνωση διαταγη για πκε πριν τις γιορτές και να τις δώσουνε μετά? 
αυτό θέλει χρόνο μέχρι να μαζέψεις τα χαρτιά σου νομιζω 
άμα ξες βοήθησε με

Gk111

Δημοσίευση από Gk111 »

Απο την στιγμή που θα κληθούν οι υποψήφιοι να πάρουν καρτέλες για υγειονομικά δεν δίνεται μεγάλο περιθώριο χρονικό. Εμμέσως πλην σαφώς τρέχεις 2-3 μέρες να προλάβεις γιατρούς και παρουσιάζεσαι στις επιτροπές. Εξαρτάται φίλε.. θεωρώ θα βγει το ΦΕΚ τις επόμενες μέρες με την υπουργική απόφαση και από εκεί και πέρα είναι στο χέρι τους πότε θα καλέσουν. Οι προπαρασκευαστικές ενέργειες είναι σε εξέλιξη πάντως. 
Επισκέπτης

Gk111 έγραψε: Παρ Δεκ 05, 2025 8:20 pm Απο την στιγμή που θα κληθούν οι υποψήφιοι να πάρουν καρτέλες για υγειονομικά δεν δίνεται μεγάλο περιθώριο χρονικό. Εμμέσως πλην σαφώς τρέχεις 2-3 μέρες να προλάβεις γιατρούς και παρουσιάζεσαι στις επιτροπές. Εξαρτάται φίλε.. θεωρώ θα βγει το ΦΕΚ τις επόμενες μέρες με την υπουργική απόφαση και από εκεί και πέρα είναι στο χέρι τους πότε θα καλέσουν. Οι προπαρασκευαστικές ενέργειες είναι σε εξέλιξη πάντως. 

Σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ μου
μακάρι να έχουμε σύντομα νέα
Αν και για εκεί πάει 
Επισκέπτης

Όσοι είστε από Αθήνα καλύτερα συνοριακοι στα αεροδρόμια παρά εφ
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Δεκ 06, 2025 2:17 pm Όσοι είστε από Αθήνα καλύτερα συνοριακοι στα αεροδρόμια παρά εφ

Εφόσον δεν είναι μόνιμη θέση ο ΣΦ γιατί με συμφέρει;

Επισκέπτης

Ρε μάγκες ένας που είναι μέσα στο σώμα πια μου είπε ότι θα πάρει 600 ειδικούς λογικά αλλά από νέα προκήρυξη δηλαδή όλα πάλι από την αρχή τι ξέρετε τι πιστεύετε αληθεύει αυτό δεν θέλω καθόλου να συμβεί αυτό...;;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Δεκ 06, 2025 4:37 pm Ρε μάγκες ένας που είναι μέσα στο σώμα πια μου είπε ότι θα πάρει 600 ειδικούς λογικά αλλά από νέα προκήρυξη δηλαδή όλα πάλι από την αρχή τι ξέρετε τι πιστεύετε αληθεύει αυτό δεν θέλω καθόλου να συμβεί αυτό...;;

Και εγώ το άκουσα από υψηλόβαθμο για νέα προκήρυξη 600 ειδικών φρουρών γιατί έτσι και αλλιώς ο πίνακας δεν έχει αρκετούς 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Δεκ 06, 2025 4:37 pm Ρε μάγκες ένας που είναι μέσα στο σώμα πια μου είπε ότι θα πάρει 600 ειδικούς λογικά αλλά από νέα προκήρυξη δηλαδή όλα πάλι από την αρχή τι ξέρετε τι πιστεύετε αληθεύει αυτό δεν θέλω καθόλου να συμβεί αυτό...;;

Τι εννοείς " λογικα " ; Σίγουρα θα πάρει και θα είναι 926 το λέει στον προγραμματισμό πρόσληψεων του 2026. Τώρα γι' αυτό που λες για νέα προκήρυξη αν τους θέλουν τον Μάρτιο στην δουλειά ΔΕΝ πάιζει εκτός κι αν δεν τους βιάζονται ή αν τους έπεισαν οι συνδικαλιστές να μην πάρουν από τον πίνακα αλλά εγώ έχω δει κατά καιρούς ότι όσο και να χτυπιούνται οι συνδικαλιστές για τέτοια θέματα ο Χρυσοχοΐδης τους γράφει στις μπάλες του. 
Hgs

Δημοσίευση από Hgs »

Δεν υπάρχει κατι ξεκάθαρο ακόμα άλλοι λένε οτι θα πάρει από τον πίνακα άλλοι για προκήρυξη άλλοι ότι τον Γενάρη μπαίνουμε μόνο υπομονή χρειάζεται 

Επισκέπτης

Εντάξει δεκτό οποίος θέλει να βγάλει την κακία του εδώ μέσα είναι σε λάθος μέρος και έχει κόμπλεξ μακάρι ότι λέτε να συμβεί να τελειώνουμε με το μαρτύριο αυτό είναι αδικία να μην πάρει ξανά από τον πίνακα αντε να δούμε έστω ένα φεμ μια ανακοίνωση να χαλαρώσουμε...
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Δεκ 06, 2025 4:52 pm

Και εγώ το άκουσα από υψηλόβαθμο για νέα προκήρυξη 600 ειδικών φρουρών γιατί έτσι και αλλιώς ο πίνακας δεν έχει αρκετούς 

Και αυτή που έχουν περάσει πκε το Μαΐο θα τους πάρουν ή θα ακυρωθεί ο πίνακας 
Επισκέπτης

Ωραία ρε μεγάλε μαζί σου θα πάρει από εμάς λες και εσύ και πότε θα το δούμε να γίνετε και στην πράξη υπάρχει ένας να δώσει μια ημερομηνία να πει πότε η απλώς θα λέμε σύντομα και σύντομα....;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 19 επισκέπτες