Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Όσοι νομίζουν ότι στον ΑΣΕΠ υπάρχει αξιοκρατία, είναι βαθιά νυχτωμένοι. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τέτοιες προκηρύξεις, που είναι ακόμη πιο εύκολο να μπει βύσμα. Άντε να είναι λίγο πιο καλά στην δημοτική που παίζει να μπει τσιπάκι στα αθλήματα, ωστόσο και πάλι βύσματα θα υπάρχουν.
Πάντως, καλά κάνουν αν έχουν και το χρησιμοποιούν. Και εγώ θα το χρησιμοποιούσα αν είχα. Αυτό για να μην ακούσω κανέναν και πει ότι εγώ πχ θέλω να μπω με την αξία μου και ότι δεν θα έβαζα βύσμα για σιγουριά.
Πάντως, καλά κάνουν αν έχουν και το χρησιμοποιούν. Και εγώ θα το χρησιμοποιούσα αν είχα. Αυτό για να μην ακούσω κανέναν και πει ότι εγώ πχ θέλω να μπω με την αξία μου και ότι δεν θα έβαζα βύσμα για σιγουριά.
Ωστόσο, όντως θα υπάρχει και ποσοστό που θα μπει με την αξία του. Ακριβώς για αυτό λέω δώστε βάση στα γραπτά. Γιατί βλέπω να λένε κυρίως για αθλήματα, αλλά ξεχνάνε τα γραπτά. Τα αθλήματα τα έχουν περάσει και αγύμναστοι με προπόνηση λίγων μηνών. Τα γραπτά όμως θέλουν διάβασμα. Γ αυτό όταν βγει η ύλη διαβάστε. Φτιάξτε λίγο και την γραπτή σας έκφραση, διότι βλέπω να κλαίνε πολλοί αν μπει όντως γραπτό δοκίμιο.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
Πως θα μπει βυσμα στα μορια του ΑΣΕΠ; Εδω δεν εμπαινε βυσμα στα μορια των ειδικων φρουρων που ειναι με εποπτεια και οχι εξ ολοκληρου!
Μονο στα ΠΚΕ μπαινει βυσμα!
Στα μορι πρεπει να συννενοηθει πολυς κοσμος και παλι ειναι μεγαλο ρισκο, πανε για φυλακη οποιος εμπλακει!
Στα μορι πρεπει να συννενοηθει πολυς κοσμος και παλι ειναι μεγαλο ρισκο, πανε για φυλακη οποιος εμπλακει!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 353
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Οτι συνεννοηση και να χρειαζεται, εχουν γινει μαλαγανιες σε προκηρηξεις μονιμων και το εχω δει με τα ματια μου. Το συστημα ειναι κλειστο και παιζει "αλληλοβοηθεια" και χρηματισμος.Οπως και ναχει αυτα ειναι για αλλο νημα, αξιοκρατια 100% δεν υπαρχει ουτε στον ΑΣΕΠ μπορει να γινοντε παρασπονδιες πολυ πιο αραια και μουλωχτα αλλα γινοντε.Guardian1 έγραψε:Πως θα μπει βυσμα στα μορια του ΑΣΕΠ;Εδω δεν εμπαινε βυσμα στα μορια των ειδικων φρουρων που ειναι με εποπτεια και οχι εξ ολοκληρου!
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 21
Μέσω ασεπ υπάρχει αξιοκρατία. Στην 6κ και στην 9κ για τα καταστήματα κρατήσεις ήταν 100% αξιοκρατική η διαδικασία. Έτσι θα έπρεπε να είναι και στην δικαστική αστυνομία.
Glock 19
100% αξιοκρατία δεν υπάρχει. Και ειδικά σε προκηρύξεις ειδικών φρουρών κλπ ξέρω αρκετούς που μπήκαν βυσματικά. Εγώ μιλάω για καλές κιόλας προκηρύξεις σε θέσεις γραφείου. Για να μην πούμε για τα γραπτά που έδωσαν σε προκήρυξη που είχε βγάλει η πυροσβεστική. Τώρα αν θέλετε το πιστεύετε. Μακάρι να το είχα και εγώ το βύσμα να μην είχα άγχος αν περάσω. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα μπουν και άτομα με την αξία τους. Γι'αυτό, θα κάνουμε την προσπάθειά μας και αν περάσουμε έχει καλώς, αν όχι παμε για άλλα.
Αλλά όπως είπε ο κογιότ, να μην χαλάσουμε το νήμα γιατί είναι άλλο θέμα. Τώρα απλά περιμένουμε να δούμε πότε θα βγει και τί θα ζητάει η προκήρυξη.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 346
Στείλε μου ποιοι μπήκαν με βύσμα και λιγότερα μόρια, και όσοι είστε στην λίστα των ΕΦ πάνω απ αυτους αύριο το πρωί παίρνω δικηγόρο και σε 2 χρόνια θα είστε στο σώμα. Περιμένω
Αυτό γινόταν παλιά που δεν υπήρχε διαυγεια και δεν μπορούσες να τσεκάρεις ονόματα και μόρια.
Αυτό γινόταν παλιά που δεν υπήρχε διαυγεια και δεν μπορούσες να τσεκάρεις ονόματα και μόρια.
Στείλτε σε μνμ τα ονόματα των ΕΦ του 2019 που μπήκαν με βύσμα και όπως είπε ο διάσωστης με μια προσφυγή θα είμαστε 100% στο Σώμα όσοι ήμασταν επιλαχοντες.Πείτε ονόματα αλλιώς αφήστε τις πιπες!
Από αυτούς στην 2η κατηγορία από επάλ κλπ... Στους ειδικούς φρουρούς μέχρι ποια σειρά μπήκε ο τελευταίος επιλαχών το 2019; Γιατί νομίζω ότι ένας μπήκε έτσι σίγουρα.
Άμα το λέει η Λίνα έτσι θα είναι. Παρέα μόνο με βύσματα ειδικούς φρουρούς κάνει και με βύσματα σε θέσεις γραφείου από άλλες προκηρύξεις και τα γνωρίζει καλα. Τώρα γιατί δεν την βοηθάνε και αυτή τα βύσματα οι φίλοι της για να μπει κάπου κανείς δεν Ξέρει 😂😂
Εδώ σας λέω έχουν μπει σε πολύ πιο καλές προκηρύξεις, αν δεν θέλετε μην το πιστεύετε. Οπως επίσης στον γραπτό της πυροσβεστικής μπήκε τοοοο μέσο. Ξέρετε πόσοι θα έχουν μιλημένα τα θέματα και θα περάσουν έτσι; Σε όλες τις προκηρύξεις μπαίνουν και με βύσμα και με την αξία τους.
Εγώ δεν ειρωνεύτηκα κανένα. Το αν δεν αρέσει αυτό που είπα είναι άλλο θέμα. Απο κει και έπειτα όχι δεν κάνω παρέα με ειδικούς φρουρούς, ούτε πχ θα αναλύσω αν κάποιος είναι φίλος μου ή απλά γνωστός μου. Αν είχα κάποιον να με βοηθήσει θα το έκανα. Δεν σημαίνει ότι αυτός που βοήθησε κάποιον άλλον, θα βοηθούσε και εμένα.
Numbrino στείλε σε μνμ το ονομα του
Lina στους ΕΦ του 2019 έχεις ονόματα βυσμάτων να μας πεις; Άσε τις προκηρύξεις με γραπτα.Για το 2019 στους ΕΦ έχεις ονόματα; Αλλιώς μη γράφεις μλκιες. Στείλε τα ονόματα να πάμε Αγγελάκη αύριο το πρωί να φορέσουμε στολή σε 2 χρόνια!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες