Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)
1) Για να γίνεις εθελοντής πρέπει να εμβολιαστεις ;2) Επίσης ξέρει κανείς αν έχει προκύψει κάνα κενό από οδηγούς όσον αφορά το πεζοπόρο. Είτε από κάποιον εποχικό που διορίστηκε αλλού είτε από κάποιον εποχικό που έγινε ΠΠΥ ; Για να σας προλάβω πήρα τηλέφωνο στο Πεζοπόρο αλλά ήταν δεν ήταν ιδιαίτερα επικοινωνιακος ο Υπάλληλος. Για να μην ελπίζουμε τσάμπα...
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 16
Ερωτηση παιδες για οποιον γνωριζει εκανα περσι τα χαρτια μου για εθελοντης τι γινεται με εμας?
- jioseftsavi
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 118
Θα μας παρουν φετος. Θα γινει εκπαιδευση κανονικα τον χειμωνα
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 13
Και αυτους που θα κανουν τα χαρτια τους φετος ποσο θα τους παρει; Δεν ειναι αδικο να εχεις κανει τα χαρτια σου ενα χρονο πριν και να εχεις του χρονου τα ιδια μορια με εναν που τα εκανε ενα χρονο αργοτερα;
Όχι οι εθελοντές δεν εμβολιάζονται προς το παρόν όπως οι μόνιμοι. Πάμε με self test για υπηρεσία
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 13
*ποτε θα τους παρει ηθελα να πωAnestis1278 έγραψε: Και αυτους που θα κανουν τα χαρτια τους φετος ποσο θα τους παρει; Δεν ειναι αδικο να εχεις κανει τα χαρτια σου ενα χρονο πριν και να εχεις του χρονου τα ιδια μορια με εναν που τα εκανε ενα χρονο αργοτερα;
- jioseftsavi
Οι αιτησεις γινονται απο ιουλιο εως αρχες Σεπτεμβριου. Περυσι δεν εγινε εκπαιδευση και δεν πηρε κανεναν λογο covid. Οποτε μια χρονια χαμενη πηγε ναι. Παγωσαν ολα. Φετος θα παρει κανονικα.
- jioseftsavi
Εφοσον κλεισουν οι αιτησεις απο Σεπτεμβρη. Οι ενδιαφερομενοι παιρνουν καποια χαρτια απο γιατρους οτι ειναι ΟΚ. Τα προσκομιζουν στην υπηρεσια. Στην συνεχεια παρακολουθουμε καποιες ωρες μαθηματα. Θεωρητικη και πρακτικη εκπαιδευση. Ποσες ωρες ειναι η εκπαιδευση και ποτε θα πραγματοποιηθει θα σου πουν απο την υπηρεσια. Και εφοσον γινουν ολα αυτα. Μπορεις να εκτελεσεις τα εθελοντκα σου χρεη. Η εκπαιδευση θα γινει μετα τον Σεπτεμβρη. Ακριβως δεν ξερουμε. Οι ενδιαφερομενοι κανουν την αρχη με μια αιτηση στην υπηρεσια τους. Και τα υπολοιπα θα σας τα πουν αυτοι.
Πλεον ακούγεται πολύ για ΠΠΥ τέλος καλοκαιριού με αρχές Φθινόπωρου.
- jioseftsavi
Καλημέρα. Πολλά ακούγονται αλλά τίποτε δεν θα γίνει...
Σωστός. Στην Ελλάδα αν σχεδιάσεις την ζωή σου με το τι ακούγεται κάηκες. Θα φτάσουμε 45 χρονών και ακόμα για προκηρύξεις θα μιλάμε. Ας έχουμε την δουλειά μας και αν βγει κάτι στο μέλλον έχει καλώς. Αλλιώς προχωράμε. Δεν πιστεύω έτσι και αλλιώς κανείς να είχε παιδικό όνειρο να γίνει εποχικός.jioseftsavi έγραψε:Καλημέρα. Πολλά ακούγονται αλλά τίποτε δεν θα γίνει...
- Ε'ΜΚ
- Posts in topic: 72
Καλημερα σε ολους. Και εγω δεν πιστευω οτι θα γινει κατι, δυστυχως. Αν και δεν μας συμφερει εμας που περιμενουμε, θεωρω οτι και τα παιδια θα αργησουν να γινουν ΠΠΥ. Κακο αυτο για εμας, αλλα ετσι πιστευω. Μην πιστευετε τιποτα κυριοι. Οτι ειναι να γινει θα γινει.
Φαντάζομαι οι εποχικοί του 2019 θα κλείσουν ώς το 2023 και μετά θα έχει βαρύτητα ότι συζητιέται. Τώρα νομίζω δουλεύομαστε λίγο.
Παιδιά μία ερώτηση γιατί έχουμε μια διαφωνία με έναν φίλο που ενδιαφέρεται να γίνει κάποια στιγμή πυροσβέστης (όχι μέσω πανελληνίων) ... Ισχυρίζεται ότι με την πρόσληψη του από το δήμο ως πυροφυλακας με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου τριών μηνων θα πάρει μόρια όπως οι εποχικοί πυροσβέστες... Μόνο εμένα μου ακούγεται αφελές; Θέλω να τον προστατέψω από το να αφήσει την μόνιμη εργασία του επειδή δεν το έχει ψάξει αρκετά... Ωστόσο δεν είμαι 100% σίγουρος και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να τον πάρω στο λαιμό μου αν όντως έχει δίκιο εκείνος τελικά...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες